Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

хаиде аз като първи завърнал се да споделя...срещата според мен премина отлично....нямаше дъжд,но си направихме малко кални дупки с помощта на 8 тона вода.....макар че нямаше много участници в състезанието-настроението беше супер...е,,имаше и малко поражения...
    бивака---цър-пър..абе..какво повече може да искаш....днес разходката беше супер....макар че някои се уплашиха в началото....разгледахме красивата странджа планина,,,и някои по известни места....
    най-якото от всичко беше --че 1 награда---гумите-я спечели.......
    неподготвена витара....
    абе....събитието беше 6 според мен...винаги може повече...но....
    както и да е...супер си починах..чак не ми се връщаше..
    на всички--присъстващи и непресъстващи--
    НАЗДРАВЕ.
    догодина..
    пак
    Последно редактирано от esteo; 09-08-09, 16:08. Причина: кк

Коментар

За сбирката само суперлативи! Яд ме е само че бях ангажиран и не можах да присъствам снощи на награждаването и днес на разходката. Надявам се колегите да качат малко снимков материал.

П.С. : Имам малко снимчици, но нещо не ми дава да ги кача. Ще опитам по късно или мога да ги пратя на някой по скайп, да ги постне
      [COLOR=black]Suzuki Vitara 1,6 '94[/COLOR]
      0899089976 Адриян

Коментар

Абе то за връщането и аз се върнах ама снимки тази година нещо нямам много много

ама пък за сметка на това си изкарахме чудесно

ПП. Между другото не карайте ако сте пили. Нагледен пример какво става беше моето участие .

Коментар

снимки на най бързата витара ще качи ли някой да я видим как се разцепи

Коментар

обещаните снимки :
            Прикачени файлове
            [COLOR=black]Suzuki Vitara 1,6 '94[/COLOR]
            0899089976 Адриян

Коментар

Охххх най-поосле релакс
              Ето че преди няколко часа приключи "Морска среща на Сузуки и приятели 2009". По-независещи от нас обстоятелства се наложи да сменим мястото на лагера няколко дни преди сбирката, за което искам да се извиня.И така в четвъртък посетихме Перла и избрахме място, монтирахме указателните табели, оградихме със сигнална лента периметъра и оставихме на пост най-сериозния Сузуки фен, който пръв се настани в лагера. Както се казва аплодисменти за Иван Попов . В петък по обед пристигнахме и се започна разпъване на палатки, тенти, барбекюта...
              Благодарности на тези колеги от София, които са си купили Витарата преди 2 месеца и направиха сефтето в Приморско, където за първи път я изкараха на черно

Ето го и Spas 55

Малко по малко започнахме да се събираме...

... а други като Чефо използваха времето за дребни ремонти:

А русалките се подготвяха за плажа

Нещо с палатката на Спас 55 се забавиха нещата и племенницата му взе нещата в свои ръце "Момчета ще разпъвате ли палатката или да ви почвам с метлата"

Алооо, да чувам ви...не мога да помогна в Приморско съм и гледам една русалка , потърсете ме в понеделник

Следобеда ни доскуча и отидохме да покажа трасето на нетърпеливите.Веднага след мен се пуснаха близнаците:

...с голямо желание ама без гуми се налага лека асистенция

Ето я и ямата с мостчето:

Ето го и бат' Живко, който въпреки лошите погледи на жена си реши да пробва паркетника, как ще мине шахматните дупки

С малко помощ от 115 кг. успя да мине успешно

Не знам защо ама русалките много им харесва да се возят прави в кабриото, добре че не срещнахме полицаи на друго мнение в Приморско

Хайде и един русалчо да влезе в кадър за разнообразие

Петък вечер, задушевна атмосфера, приятна компания и вкусно месце...какво повече му трябва на човек:

Иван Попов си е Иван Попов, дори на палатката си прави Боди-Лифт

Наздраве от Орлин

Около барбекюто:

Малките сладури също се забавляваха... с една помпа

Кака Мими забърка отново от вкусната си салата ммм ями ямии

Хапнахме, попийнахме, някои погониха русалките и накрая всички заспахме
              Утрото ми започна с Юпи, как да не му се усмихнеш

Приключихме с маркировката и в очакване на изненадата от Дамян показвах на участниците трасето:

Имахме си и арабски шейх

Ето я и изненадата от Дамян, много сухо му се видяло трасето и реши да го разкаля с 9 кубика вода

Старт-та

Официалния спонсор:

Най-малкия фен на трасето:

Ето го и първия стартирал, Вальо от Приморско:

Ето ги и близнаците:

Ванката Попов:

В очакване на следващия участник:

....който се оказва Добри с моята витара

Ето го и Спас 55:

За съжаление нямам повече снимки от състезанието, като организатор измервах времето и едната русалка направи тези снимки.
              Следващите кадри са от награждаването:
              Ето го и победителя с неговата награда:

Оказа се че Витарата му не е точно "Сток" а е с окачване "Иван Попов"

И от вечерта снимките не са много защото забавлявах компанията с музика, танци и за финал голо къпане
              Следващите снимки са от днес сутринта преди разходката:

В изчакване на колоната:

и тук батерията свърши

В заключение искам да отправя поздрави и благодарност на всички, които уважиха и посетиха нашата сбирка.Надявам се всички да са се прибрали успешно и безаварийно по домовете.
              Последно редактирано от PACH - Иван Тодоров; 10-08-09, 01:31.
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Прибрахме се преди около половин час с чудесни впечатления.

Купонът беше забележителен. Сърдечни благодарности на организаторите и преди всичко на Pach - Иван, който буквално се раздаде, за да бъде всичко точно, приятно, разнообразно и озвучено.

Поздрави и до нови срещи!
                Искам България чиста!

Коментар

Привет!
                  За пореден път Бургазлии показаха, че са пичове на място...
                  Присъствах на сбирката миналата година, присъствах и тази, от сега заявявам участието си за сбирката догодина...
                  Браво момчета за мен беше едно незабравимо преживяване...
                  Благодаря ви...
                  Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                  .................................................................................................
                  Е. Абу

Коментар

надявам се догодина да има повече хора.....не че бяхме малко..ама ..може и повече..жалко че повечето който обещаха да дойдат...ги нямаше...

Коментар

Няколко снимки и от мен. За съжаление не снимах състезанието, а имаше атрактивни моменти. Работата е, че самият аз реших да се правя на състезател, а придружаващите ме млади сили са фотографирали само мен.

От техните кадри качвам тук само два. Единият - защото доживях да видя на снимка как джипчето си подава муцуната след стръмничкото ("Барабар Петко с мъжете", мъдро намига народът). А другата снимка е в знак на благодарност за помощта от публиката - колкото енергична, толкова и ефикасна.

Останалото е за настроението на дружината и за природата в Странджа, която винаги има с какво да те изненада. А организаторите наистина се бяха постарали и за първи се оказах в лека оф-роуд разходка с... екскурзовод.

Симпатичната Краси ни обясняваше по радиостанциите край какво минаваме, разказваше древни легенди, а накрая разходи желаещите по СКАЛНОТО дъно на река Трионска, която от няколко години почти пресъхва през лятото. В останалото време е добра за риболов и за скокове във вода от доста високо.

За да разгледаме тези неща осъществихме и пешеходен преход, ама не 2-3 крачки, а десетки и стотици метри!

Беше толкова интересно, че колегата И. П., който беше решил да щурмува Странджанските склонове почти вертикално, се отказа, защото му беше по-приятно да остане с компанията. (В снимковия материал ще го разпознаете по характерната синьо-бяла витара.)

И още веднъж: Големи благодарности към колегите от Бургас и Приморско, които организираха поредния хубав Сузуки-празник.

Поздрави!

P. S. Някой по взискателен би отбелязал, че на разходката нямаше поне малко калчица. Е, откъде да се вземе кал, след ходихме по дъното на вир, дълбок поне 3 метра! Освен това кал може и да е липсвала, но пък прах имаше като за световно.
                      Прикачени файлове
                      Искам България чиста!

Коментар

Още снимки от разходката, благодаря на Пешо - B52 и кака Жени за тях

На полянката преди да тръгнем:

Хайде на черното

Малиии големи коловози

Част от групата:

Даже и малко водичка имаше

Водя групата към попова скала:

От мноиго ходене се ожаднява

Асистенция на екскурзоводката ни:

Ванката превзема Странджа

Бате Чефо и той, а после и аз

Още веднъж специални благодарности на Явор - Вромос, които осигуриха наградите за състезанието (Insa Turbo, T-Max) . На Иван който нарусива големия банер с двете сузукита и помогна по организацията. Благодаря на Дамян и Оффроуд клуб Приморско за бързата реакция и осигуряването на терена за новия лагер. Благодарности и на Боби, който помогна с ток и вода. Благодаря на феновете, които се отзоваха на поканата и уважиха сбирката. Голяма черна точка за старозагорци Несериозници, ще черпите много мезе и пиене на зимната Сузуки сбирка
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Здравейте приятели,

Искам да изкажа специални благодарности на организаторите от Бургас за това, че направиха възможна втората лятна морска среща на "Сузуки".
                          За мен беше едно незабравимо преживяване - за първи път на къмпинг, за първи път в гората на OFFRoad.
                          Аз, като голям ентусиаст, още от понеделник се заредих на "Корал" в очакване на голямото събитие. Не съжалявам, че два пъти разпъвах палатката - веднъж на "Корал" и след това на "Перла", защото и на двете места е прекрасно.
                          Съжалявам само за колегата и приятел Vuk Varna, защото имаше голямо желание да остане до края на срещата, но нощния живот в лагера дойде малко в повече на съпругата му и трябваше да си тръгнат още на другата сутрин.

Още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ!
                          LZ1PPR, 0 (Rh+)
                          Suzuki Vitara 1998, 1,6 - 8V, бензин
                          За мен: https://goo.gl/8SebdR

Коментар

Завърнахме се благополучно, релексирахме и дойде времеда напиша и моите впечатления Беше много хубаво, ама свърши
                            Поздравления за Ванката, който се беше раздал на 100%, за да угоди на всички, поздравления и за всички, които помогнаха в организацията, за да се чувстват такива като нас добре https://htftp.offroad-bulgaria.com/s...lub%2008.2009/ това са моите снимки

Поздравления и за Ники (Spas55) за дебюта му в любителските състезания

П.П: Дали колегите с витарата с целия преден мост успяха да се приберат благополучно? Засекохме ги да правят ремонт в една нива
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Браво 100яне страхотни снимки си направил.

Коментар

привет на всички, искам да изкажа благодарности на Иван и на всички които са взели участие в организирането за приятното изкарване на сбирката ,чакам с нетърпение следващата
                                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X