Обява

Свий
Няма добавени обяви.

заден диференциял как да разбера дали има нещо разбито? (SUZUKI)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Скоро тествах нова витара на 6 мес. с подобен проблем, установих проблем с предния диференциал, при разглобяване след това бе истановено че всичко вътре е на чорба, моето мнение заводски пренатегнат диференциал,защото е имало износване както на лагерите така и на зъбите, маслото бе ок.
    Друг проблем на витарката беше биене в предния кардан , третия и проблем бе разбит лагер на електро съединителя на компресора на климатика, изпратих човека във фирмения сервиз защото витарката си беше още в гаранция, та там му поръчали диференциал. Лошото е че той от там дойде при мен, първия път му казали "пич карай нищо и няма , като се увеличи ела" и "абе ти касетофон нямаш ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов
      Скоро тествах нова витара на 6 мес. с подобен проблем, установих проблем с предния диференциал, при разглобяване след това бе истановено че всичко вътре е на чорба, моето мнение заводски пренатегнат диференциал,защото е имало износване както на лагерите така и на зъбите, маслото бе ок.
      Друг проблем на витарката беше биене в предния кардан , третия и проблем бе разбит лагер на електро съединителя на компресора на климатика, изпратих човека във фирмения сервиз защото витарката си беше още в гаранция, та там му поръчали диференциал. Лошото е че той от там дойде при мен, първия път му казали "пич карай нищо и няма , като се увеличи ела" и "абе ти касетофон нямаш ли?
      Трепането им е малко.

Коментар

мале имало й по спешни случаи от моя...........
        ако знаят японците какви ги вършат ще си направят харакири..........
        коя витара е новата или е старата.........
        поздрави

Коментар

новата, тая красивата, много пластмаса общо взето, някви детски карданчета, иначе на сузуки им признарам - дихатели правят, този се развърта като на моторетка, и автоматика реагира много бързо, та какво и трябва на една блондинка

Коментар

вече си взех машината но със същия проблем защото във сузуки вкат че причинат била във гъмите.....не ми се вярва да е във тях но пак й са на 60.000км затова сам си поръчгал нови по интернет й ще пробвам да вида ако е същото го карам пак да се блазкат да видим какво още ще им хръмне на умниците,,,,,,,,,,,,,,ужас друг път на тая въдичка не се хващам тва кола във гаранция било голяма простотия само да ти скъсат нервите.........
            поздрави.............

Коментар

ЛЕЛЕ,тия са за пребиване,на маймуна те правят,наколко месеца те чета във форума,сега пък гуми...И като ги смениш каво,стоповете не са ти балансирани ли,та от това...?Виж аз,ако на дай си боже,съм на твое място,ще се обадя в Япония,ще пиша гневни писма,ще ги тормозя,докато някой не вземе няк'ви мерки.Това докога ще продължава???Ти имаш нак'ви ЖЕЛЕЗНИ нерви,бре.
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ми ти кво, не виждаш ли че дясната крушка е по-износена? И мигачите - единия правен през февруари, другия през март ...
                Това с писането е идея обаче. Тип в две европейски държави и в Русия тия правят фирмата ви за резил, зеха ми пари колкото за нова кола а я чупят се повече, дайте акъл кво да правя сам ... Щото форума го четат и там.

Коментар

здравейте благодаря за съветите може много да се направи по въпроса но просто имам само още 35000км до следващата ревизия и до края на този месец мога да почакам ще сменя гъмите й джипа ще си още във гаранция ще им го закарам да видим какво ще правят.......
                  пак така или иначе сам решил да кажа чао на скапаната гаранция но поне да си оправят това което не е наред...............
                  а не съм и единстевен които се оплаква от сузуки има й още много други но със по различни проблеми.....
                  както знаете сузуки hard топ се произвежда във испания(от сантана мотор) но нима да е за дълго просто японците са дигбнали ръцете до 2008 й край на шойто......
                  само има едно съмнение как може да чакат заден диферинциал 15 дена и да не го сменят а да твърдят че е от гyмите но щее видим какво ново ще измислят или просто не е дошла часта и сега печелят време........
                  поздрави

Коментар

здравете от ново само да коментирам че забелуязах че при мокро време или на черен път го ниоама тва треене във задния диферинциал усещам че дифа се тормози нио няма вибрация...........чакам със нетърпение новите гъми за да проверя разликата.......
                    поздрави

Коментар

днес сложих нови гъми и нещата са същите но така си и мислех...
                      утре ще видим какво ще кажат във сузуки...

поздрави

Коментар

http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...572&highlight=

Обърни им внимание ...

"... Мы мирные люди,
                        Но наш бронепоезд ..."

Коментар

стефане много се радвам дано да има полза
                          а да си дойдем и на темата тва са старите о ригинални боклуци на 65.000км

Коментар

Такааа...като гледам,то новите гуми-хубави,ама има нещо синьо отстрани на борда върху надписа goodyear.Значи онези от сузуки сега ще ти кажат,че диф-а вие от това,тъй де,тя боята нали тежи и като не е равномерно нанесена-та така.Слушай кво то казвам,като си споня тия на какво те бяха направили,речението е само едно:ПИШИ ОПЛАКВАТЕЛНИ ПИСМА ДО ЦЕНТРАЛАТА В ЯПОНИЯ,КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ,НЕ ИМ ОСТАВЯЙ ДЪХ ДА СИ ПОЕМАТ,ЕЙ ТАКА НА ИНАТ.СВЪРЖИ СЕ С ПРЕСАТА-ЗА СЕНЗАЦИЯ ТАМ НЯКАКВА.И ДАНО СТАНЕ НЕЩО ТОЯ ПЪТ.
                            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

като моя на гранда се разпадна виеше доста.. малко звук като на турбо, даже ми харесваше

Коментар

има добри новини денс е карах й не им се вярваше хсефа на сервиза го повозих chy как дрънчи й вика че ще е от польоска която е разбалансирана
                                ще поръчва частите й дръгата седмица ще ми с обади да е сменят а най хубавото е че ще ми даде кола да карам да не си хода със рейса........
                                поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X