Обява

Свий
Няма добавени обяви.

заден диференциял как да разбера дали има нещо разбито? (SUZUKI)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Според мен, проблема при тези обороти не е от трансмисията. Защо мисля така, при тези 1600-1800 оборота раздатката, кардана и диференциала при различните скорости от 1 до 5 се въртят с различни обороти, като с повишаването на предавките се повишават и оборотите на трите по-горе посочени. Не знам дали ми разбра мисълта. Примерно на втора при 1600 оборота карадана се върти 5000 оборота, то на четвърта се върти 10000.
    Това е само моето мнение.
    Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

на втора при 1600 оборота карадана се върти 5000 оборота, то на четвърта се върти 10000.
      С КОЛКО ОБОРОТА
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

примерно

Коментар

Ахааа,че като прочетох и направо изтрещях тука...
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

това за оборотите има логика парва стапка ще баде подмина на задно гарне после ше видим...
            поздрави............

Коментар

на колко километри е сузукито

Коментар

сега в момента е на 72.500км всичко започна от около 30.000км
                днес тарсиx задното гарне но никаде нямa само с порачка ше чакам да ми се обадят....
                BOSAL.. не правиат за дизела но мисля че задното гарне е сащото като на бензиновя модел....
                WALKER...пак изобщо не правят за JIMNY
                дрyг вариант е да минаправят по старото...
                поздрави

Коментар

като сменят гърнето, ще кажеш какъв е ефекта.
                  Като я приемаш колата, провери при силно раздрусване на ауспуха да не опира някъде.

Коментар

мерси за савета но мисля аз да си го сменя се пак са две гайки с два гyмени оптегача
                    поне за трyд да не давам то за части се е видяло че ше се дават....
                    щот тyк като почнат остави колата пaк ние ше ти се обадим и се слyчва че те варзват без кола разтоянията са големи а автобусите не ги обичам камо ли метро...
                    поздрави

Коментар

днес беше на сервиз за гарнета и категорично казаxа че не е за смяна xyбаво ама и саеденитела денс почна да прави номера
                      то тва не е от днес тресеше цялата дхипка само като сам е карал много далго време в задрастване а сега вече го прави при всиако трагване мале ще лудна 73.000км и смяна на саеденител тва е невазможно..
                      а може и да се окаже ниакое киче дето салзи и ми омаслиава но ше видим като се разфарля пак като се махне веднаж скоростната ктия маи ще е по добре да се смени и съеденителя...
                      поздрави......

Коментар

Дерзай

Коментар

да тя е ясна вече заден кардан 300€ к-т саеденител 225€+300€ монтаж заедно с ангранажен ремак...
                          смао се надиавам да е само тва ама маи ше има и оше нещо..
                          днес маистора дето ше ми е прави вика че всичко тва нешто е станало от саеденитела
                          поздрави

Коментар

колеги помощ вече не знам какви ми има на джипката днес сутринта светна лампата не генератора
                            добрах се до работа и по обяд е гледам че като работи на малки обороти от генератора старге нещо и се вижда че преплазва ролката от предниа краи има вентилаторна перка и вигдам как не варти с оборотите на ролката праснах на ролката дето ужким има лагер с едно праскало за раздясали гаики 4WD и след като поработи малко се управи може би е попаднала кал ватре в лагера и затова ми старже и преплазва..........като смениам ангренажниа ремак ще трябва и генератора да сменям.....
                            а частите за смяна на саеденитела още ги няма личи си че идват празници и не се впрягат много та като днес се понацапах смених и задня кардан но нещата са сащите и сега вече сам много обаркан...като прочета темата от самото начало и всичко тва писане и мадрене маи сам пак от изходна позиця.......
                            добре де тампони на раздатка не са заден кардан не е саеденитела ще го смениа и него поради това че тресе като е загриал или по точно като ме хване задрастваене и се налага да трагвам и спирам често...
                            после остава само раздатка или заден диф.....
                            давидим като ми смени саеденитела маистора ще одкатне ли какво е разбито......
                            поздрави

Коментар

стига си се маитапил ако не се маитапиш го изхварли и си купи 20 годишна тоиота

Коментар

Първоначално публикуван от ceco Lj
                                стига си се маитапил ако не се маитапиш го изхварли и си купи 20 годишна тоиота
                                или 32 годишна. мойто диване с преклонната си възраст и неустановимите си километри пробег е в чуствително по добро състояние от това което описваш а е видяло бая повече зор е , вярно няма климатик, ама то и покрив няма
                                Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                                http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                                http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X