Обява

Свий
Няма добавени обяви.

заден диференциял как да разбера дали има нещо разбито? (SUZUKI)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

благодаря ще го пробвам утре забелязах че със голима скорост при отнемане на газ се получава леко виене от задна лява част но не винаги го прави на баир не се чъва нищо на равен път и надолнище се усеща много леко ........
    поздрави

Коментар

То само ще си покаже какво му е! Я виж тоя!
      http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
      Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

мале ужас чак до такава степен не ми се ще да си покаже достатъчно си дрънчи...........
        поздрави

Коментар

преди години пред нас с баща ми един мерцедес бус му падна гумата по същия начин! Ние свиркаме викаме оня нени обраща внимание и ай... падна гумата извади се полуоската
          Така може да стане и при сузукито, но тряя да си голям нехранимаио за да го постигнеш понеже там има една ламаринка на таза дето диаметъра и е по малък от вътрешното на лагера и когато се счупи лагера напълно тя ще задържи гумата, но и това до определен етап разгбира се....
          4ао
          Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

пак е гледахо във сузуки и ми пеят нова песен не било лагер ми гърне й всички сузукита имали тоя проблем които няма оправяне колкото повече се пипало толкова повече се разваляло.........
            днес е карах да ми поставят една защита на раждатачната кутия й ме вика монтьора че тва вибриране е ненормално като че ли моя джип е на 250.000км не на 60.000........
            пак ще е карам някъде да е гледат то не може така да се кара..........
            поздрави

Коментар

ЗЕНИТ

Добре,бе.Ако е генерация-лягай долу и гледай,все някъде ще таралянка,я в купето,я някъде др.То това твойто шаси няма.М/у другото целия тоз проблем кога ЗАПОЧНА-преди да смениш маслото на диф-а или след???И каво масло ти наляха???И друго-още ли го прави м/у 2-ра и 3-та предавка или вече е над определена скорост?
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

днес пак е карах във два сервиза първия беше не на сузуки те също са на мнение че дифа е зле......във официалния сервиз този път се съгласиха със мен че дрънчи яко но като се дигне на крик цялата кола не се усеща толкова но ще е прегледат във понеделник трябва да е оставя.....
                просто трова си е од доста време но не съм обръщал особено внимание но сега вече няма как да не обърнеш правя много км за кратко време поне от 30.000км сам почнал да плача във сузуки на всеки преглед да е прегледат и нищо всичко е ок.............
                маслото го смених на 15.000км не съм обърнал внимани във фактурата какво е сложено но ще го проверя сега нимам фактурата при мен.......
                вибрацията продължава само на втора и трета скорост межди 1600об и 1800об най се усеща ако във този режим има лек баир тогава вибрира най много..........
                знам със сигорност че не е проблем че са ниски оборотите защото на 1000об не го прави значи колата си има достатъчно мощност....
                смятат че има разбалансирана польоска най вероятно или лагер защото го прави само на определени оборото ако е диференциял то ще е постояно и ще има хръптене виене и други признаци.........
                поздрави

Коментар

Че тия са олигофрени вече няма съмнение. Търси сервиз в който работят българи ими сърби.
                  Или търси тука във форума Руснака, и му прати лично съобщение. Вътре разкажи къв ти е проблема. И много здраве от мене. Също така му кажи че слушам известните му дискове и очаквам да направим някоя простотия

Коментар

Такааа..мисля,че тия тъпаци(от първия сервиз(не че другите не са))най-вериятно не са ти сменили маслото, а кой знае какво са ти наляли.Понякога се случва на някои японски или корейски коли при смяна на маслото на скоростите да се появят проблеми като шумове или лошо включване(имал съм такъв случай с чисто нова ЛАНТРА), но и в твоя случай смятам че проблема ти е в скоростите или раздатката.То при теб трябва да е в един общ кожух с отделно мазане.Имаш ли вариант да смениш маслото и на двете и да сложиш някакво по-гъсто?По принцип е възможно шума да се предава по метала и да го чуваш другаде.За тази цел се ползват най-често лекарски слушалки и пак няма 100%гаранция ,че ще го откриеш.Ако шума намалее от др.масло май ще трябва да помислиш за отваряне на скорости(дано да не е това)ама от това което чета май....
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

чесно казано вече ми писна от тоя диф и не ми се ще да излезне нито скорости нито раждатка........
                      смених маслото на скоростите по книга на 50.000км същото й на раждатката така че не вярвам да е от тях пак й шъма е от дифа със сигорност..........
                      благодаря на всички за помоща но ще изчакам до понеделник ще е уставя й да прават квот си искат но само да ми оправят ако ща й един месец да е правят то няма да е по малко от две седмици......
                      поздрави.............

Коментар

аз ти предлагам да не се ядосваш повече щото както ти е тръгнало май бая време си затрил по майстори, продавай и си вземи нещо друго, предполагам че не е нещо дето трябва дълго да се планира, нали все пак си в испания?
                        no signature no problems

Коментар

това ще бъде много краяна маневра но просто не ми се продава сега тази колла стръва 12.000€-13.000€ а като имаме на предвид че ми естръвала 16.000€ пак и какъв друг джип със такова окачване със този разход 6.5л мога да къпя за тези пари...............
                          май ще си е карам.........смятам да я слагам по високо окачване на траил master сега излезна за дизела й много много не ми пъка за гаранцията то е ясно че по добре във сузуки да не ходиш да си хабиш време и нерви.......но ще имат още един последен шанс.........

поздрави.................

Коментар

с патрола в момента имам подобен проблем .Отзад в ляво се чува шум (леко виене +по-силно дрънкане ),ту го има ту изчеэва .като друсне се появява или изчезва ,повечето време го има .Като кривна рязко за момент изчезва .На лагера няма никакъв луфт ,.Вдигали сме само едното колело ,и двете после карам на място включвам блокаж-абсолютно нищо не се чува.Чува се само когато стъпи на гуми.вече не знам какво да правя....................

Коментар

мойта е на доктор като ми е върнат ще разкага каво става........
                              мойта теория е че има нещо износено има малък лъфт някъде и точно като започне да дyxa яко турбото megdy 1600-1800ob се усеща вибрацията....
                              най малкото което може да се направи е да се свали лява польоска да се огледа да се провери да не би да е разбалансирана да се смени лагера й да се пробва пак квото стане........
                              поздрави

Коментар

днес бях да видя какво става със моята машина й ми казаха че са поръчали нов диферинциал които ще се забави но ще чакам поне да стане както трябва......
                                ей поне уличих най накрая един свестен серфиз които да опита да си свърши работата...............
                                поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X