Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко помощ за Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Малко помощ за Самурай

Колега във връзка с парното провери лостчетата най долното ляво лостче трябва да е най в дясно

Коментар

Че кажете някой читав майстор из Търновско.

Коментар

Майстор за какво.

Коментар

Кak за какво ... да види карборатор центровка всичко за което говорим в темата.
          По между другото имах много нагар по дистрибуторната капачка като го зачистих се пооправи но е много накопана ще ми трябва нова... знам един магазин в Търново за японски части (до поликлиниката) ама е много скъпо там някой съгражданин да ме упъти на друго място?
          И още нещо не ми работи часовника на таблото оня кръглия с какво мога да го заменя или някой ако го продава ...

Коментар

Колеги някой можели да каже какво представлява тампона за ск. к.-я на 413,защото в евро 07 ми казаха, че са два и наподобяват на ВИТАРАТ за двигателя.

Коментар

Първоначално публикуван от marin lakov Преглед на мнение
              Колеги някой можели да каже какво представлява тампона за ск. к.-я на 413,защото в евро 07 ми казаха, че са два и наподобяват на ВИТАРАТ за двигателя.
              Moжеш абсолютно самостоятелно можеш да си изработиш тампон, който даже ще издържа МНОГО повече.

1 болт 8х60мм
              2 гумени тампончета Ф50 х 20мм с вътрешен отвор Ф8 (стават от амортисьор)
              1 шайба с голяма периферия Ф50 х 2мм с вътрешен отвор Ф8 (стават от амортисьор)
              1 капка LOCKTIDE
              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Това е идея горе дол ми става ясно за какво става въпрос.Колега пише от лада, Днеска го гледах може би ако се обърне и се махне едната планка да се получи нещо като тампона на .самито.Благодаря за инфото дадеми идеи за този тампон.ЕВРО 07не можаха да го намерят днес , а не струва повече от 20лв.явно има хора там ,които не съ им ясни някой неща

Коментар

Извинявай колега забравих, за какво е LOCTAIDE.

Коментар

Loktite бе. Световноизвестна марка лепила. Има всякакви,каскадьора да каже кое точно има предвид.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Loktite бе. Световноизвестна марка лепила. Има всякакви,каскадьора да каже кое точно има предвид.
                      каквото и да е. За даже ползвах DIRCO, важното е да не се саморазвие болта от вибрациите.

Коментар

Каскадьоре изтирий малко лични съобщения
                        Suzuki Samurai 420i

Коментар

Първоначално публикуван от danielganev Преглед на мнение
                          Каскадьоре изтирий малко лични съобщения
                          Имам телефон БРЕ.... с тея съобщения, "Я камилата, я камиларя..."
                          Аз не ходя вързан за интернетО

Коментар

Иначе да се върнем малко в моята тема .... някой разбирач из Търново ?

Коментар

Колеги на главата на 413 ската от към купето има допълнителен отвор към изспускателните тръби който води до бензиновата помпа, за какво служи и трябва ли да е отворен от другата страна към помпата.

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                                Самурая едва ли има "кашализатор" !
                                Здравейте колеги,
                                съвсем наскоро имах спор по този повод с данъчните власти.
                                При подаване на декларацията има клауза за намаляне на дан. ставка при наличие на катализатор.
                                Естествено ,че маркирах въпросната клауза ....,бях лежал многократно под Самурая(413) и имах възможност да се уверя,че действително има!!!

В "местни данъци и такси" приеха декларацията ми без да признаят точката за ката!
                                Наглото поведение на чиновничката ме вбеси,но ясно бе ,че с техн. неграмотни спорът е излишен(а и с жени по принцип)!

От ремонтните ръководства на "Suzuki Motor Co" и "Haynes" извадих разпечатки на схемите на изпускателната с-ма и контрола на емисиите и отидох в сервиза на "SUBARU"-Веко-Оил....,хората там веднага потвърдиха становището ми!
                                Най-любезно ги помолих да го направят и в писмен вид .

Представих документа от прегледа в сервиза на данъчната "експертка" ,като настоях да го прикрепи към декларацията ми и да се признае дан.облекчение за катлизатора.
                                Сега данъка на "Suzi" e 5лв. и 25ст.

PS: Kолеги търсете правата си и ги отстоявайте!!!
                                Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X