Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Механичен Блокаж на заден мост !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Механичен Блокаж на заден мост !!!

Ванка, последно къде ще се изработва нещото?
    Последно редактирано от upi; 08-11-08, 10:38.
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
      Ванка, последно къде ще се изработва нещото?
      Това ще се реши като разглобя дифа (когато дойде) и намеря шлицова двойка.В понеделник ще имам инфо от къде ще ми изпратят блокаж от Мерцедес G за модел.Пламен от Варна обеща да порови в сервиза...дано да изрови нещо Ще се чуя и с Долфи от София, при него също може да се намери евентиално.Като има някакво развитие ще пиша.
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Ясно е че може да се изработи. Интересно е на какви пари ще стане работата.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
          Това ще се реши като разглобя дифа (когато дойде) и намеря шлицова двойка.В понеделник ще имам инфо от къде ще ми изпратят блокаж от Мерцедес G за модел.Пламен от Варна обеща да порови в сервиза...дано да изрови нещо Ще се чуя и с Долфи от София, при него също може да се намери евентиално.Като има някакво развитие ще пиша.
          ако може да се намери фреза ..имаш от мен един много добър стругаро врезист. ще направи това без пари заради мен.
          понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
          JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
          Honda Shadow VLX 600 - 1999
          FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
          Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
            ако може да се намери фреза ..имаш от мен един много добър стругаро врезист. ще направи това без пари заради мен.
            Благодаря но няма нужда, уредих днес нещата в Казанлък и там ще изработим необходимите детайли

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
              Тези последните зацепват с удар и чупат полуоските .
              Тези последните са постоянно зацепени и освобождават полуоска при завой. Не съм чул някой да е счупил полуоска заради тях .
              Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
              http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
              http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
                Тези последните са постоянно зацепени и освобождават полуоска при завой. Не съм чул някой да е счупил полуоска заради тях .
                Има ли някой с такъв блокаж в Бг да даде инфо от 1 ръка ?

Коментар

Има ли някой с такъв блокаж в Бг да даде инфо от 1 ръка ?
                  Какво разбираш под инфо първа ръка? да го разглобя, взема точните размери, начертая схема, проуча точно от каква стомана, това ли? Не, няма да мога. Но мога да ти изпратя един да си го караш със здраве.
                  Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                  http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                  http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Но мога да ти изпратя един да си го караш със здраве.
                    И това е вариант
                    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                    0888 315 794
                    LZ1UPI
                    A1 (Rh+)

Коментар

• До: Механичен Блокаж на заден мост !!!

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                      Тези последните зацепват с удар и чупат полуоските . ЛСД - то за огромно съжаление не е блокаж и също не става . А картинките на адаша са хубави , но ако ставаше с картинки и / copy paste / сигурно щях да карам Апачи 4Х4 .
                      Малко извън темата, но защо според теб ЛСД не е блокаж и не става?
                      Джипа ми има във всеки от трите дифа ЛСД и работи безупречно. Забелязал съм 2 неща леко проблемни:
                      1 Ако се движа по "мазен" кален страничен наклон трябва да го правя бавно, защото иначе задницата започва да бута джипа вси нагоре към върха и
                      2 всяка сутрин, правя завой на 180 " с възможно най - малък радиус на 1 булевард, за да сменя посоката на движението и когато го правя с по голяма скорост задния диф се мъчи да блокира и се чувствам сякаш карам АТВ.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Какво разбираш под инфо първа ръка? да го разглобя, взема точните размери, начертая схема, проуча точно от каква стомана, това ли? Не, няма да мога. Но мога да ти изпратя един да си го караш със здраве.
                        Явно не се разбрахме, интересува ме как е като здравина.Друго което се чудя е как пък "разбира" този блокаж кога завиваш и кога просто пробоксува едно от колелата ?Пишеш че при завой "освобождава" и се получава приплъзване ? Иначе благодаря за подаръка, но идеята е аз да си го направя.Блокажа който имаш за какъв джип е, от къде го купи, на каква цена, от колко време го ползваш, какви са наблюденията ти ?

Коментар

Искам някой да ми даде диаметъра на полуоската в зоната на шлиците и на вала. Дойде ми една идея да не се използва заварка и шлици. Ще започна чертежа с диаметър 28мм за да покажа идеята, но искам да е точно.
                          Ще съм много благодарен ако получа отговор бързо.
                          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Такава ми е горе долу идеята, но нямам истинските размери и трябва да изчезвам от работа. Ще продължа в къщи
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                              Такава ми е горе долу идеята, но нямам истинските размери и трябва да изчезвам от работа. Ще продължа в къщи
                              За момента няма как да измеря, с Иван Попов се разбрахме като идва на състезанието в Ямбол да донесе дифа, най-рано в неделя мога да ти дам инфото.

Коментар

За момента няма как да измеря, с Иван Попов се разбрахме като идва на състезанието в Ямбол да донесе дифа, най-рано в неделя мога да ти дам инфото.
                                Надявам се става ясно какво имам в предвид.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X