До: Механичен Блокаж на заден мост !!!
Подкрепям мнението на колегата! Осем страници лаене?
Първоначално публикуван от павле
Преглед на мнение
?!! Никой освен мен не е ангажиран по никакъв начин в проекта, това си е мое хрумване и аз си поемам рисковете и последствията. Бисер който малко по-нагоре е писал вече почти две години кара Уаз-а си с такъв ръчно направен блокаж без да е някакъв "Машиностроителен Гуру" и той (блокажа) работи успешно. Не мога да разбера защо една тема, която пуснах с доброто намерение да станете съпричастни с този експеримент, разбуни така духовете. За какво са тези безмислени спорове кой какво може, ще работи, няма да работи ? Колеги, аз съм решил да си направя експеримент за собствена сметка, ако е сполучлив може и Вие да се възползвате след това и то на готово.Помолих по-нагоре да пишем само конкретно за техническата страна по въпроса а безмислените споровете продължават...

от различни по структура и свойства и т.н. ... (парчета желязо и ниско и високо въглеродна стомана, легирана, неръждавейка и т.н.) в домашни условия (че даже може би в никакви условия). След като му занесох нещото и след болюк изследвания, които му направиха хората, човека ме води на ресторант и съвсем чистосърдечно ми призна, че Е БИЛ сигурен, че това "не може да стане". 

Коментар