Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Е по този повод си сглоби сам джипка, че кефа да е пълен
    Grand Vitara 2.5 V6 кармазъ с доста подъл теглич.

Коментар

Първоначално публикуван от alexdevil Преглед на мнение
      Е по този повод си сглоби сам джипка, че кефа да е пълен
      Първоначално публикуван от alexdevil Преглед на мнение

https://www.youtube.com/watch?v=YtRmJT5ArIo&index=2&list=PL6557E6C7AF64348B
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Луди хора с много свободно време и кинти колкото искаш, аз се ограничих само с газовата и защитите (да ги сложа).
        Grand Vitara 2.5 V6 кармазъ с доста подъл теглич.

Коментар

Първоначално публикуван от forski Преглед на мнение
          Аз си играх три дни, голямо жулене падна но и самите джанти бяха доста ръждясали. А и различните слоеве си искат време да изсъхнат преди да нанесеш следващия.
          Общо взето занимавката е голяма, със съмнителен резултат във времето, но пък като пари ми струваше 80лв. и три дни
          За тези пари щяха да ги опясъкоструят, шприцнат и боядисат прахово във Варна, ама друго си е да си ги направиш сам, не им давам повече от 18месеца преди ръждата да ги подхване пак

Коментар

Метални джанти, прахово боядисани след 2 зими изби ръжда...така че, праховото не е гаранция ...

Коментар

Първоначално публикуван от bomber888 Преглед на мнение
              Метални джанти, прахово боядисани след 2 зими изби ръжда...така че, праховото не е гаранция ...
              Зависи как са почистени и на колко градуса са ги пекли.. тук един приятел си прави неговите на буса и вече 5та зима кара точка ръжда няма а бяха в доста лош вид..
              Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
              КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Ако изкарат две години ще е добре, от там нататък ще му мисля ... я други джанти, я друга кола
                След цялото три дневно упражнение бих предпочел да дам на някой 100лв. и той да се занимава с тях, но нямам тази възможност понеже колата се използва ежедневно!
                Реално можеше да се спестят едни 20лв. но не беше това целта, например един флакон филер е достатъчен, ако не се нанасят две ръце грунд, един спрей също е достатъчен. Ако се пръска само лицевата страна всичко може да мине с 4 спрея по 8лв. и един метър шкурка.
                На ръка е невъзможно да се изчисти ръждата, и с шкурка, и с дрелка с телени четки пробвах, и с мултишлайф с малките четки и шкурки, винаги остава. Надявам се Вюрта да свърши останалата работа, но в крайна сметка колкото-толкова, втори път не мисля да се занимавам с тях, поне не лично.
                SUZUKI SX4 S-CROSS 1.4 Boosterjet

Коментар

Най-добре става с кал а и на витарата и ходи.

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                    За тези пари щяха да ги опясъкоструят, шприцнат и боядисат прахово във Варна, ама друго си е да си ги направиш сам, не им давам повече от 18месеца преди ръждата да ги подхване пак
                    Ако твоите белите петолъчки са боядисани по описания начин имаш право да му разбиеш муцуната на измамника ''бояджия,,
                    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Моите петолъчки са прахово боядисвани общо 6 пъти по цвят от АРАЛ, първите три в сребрист металик, не ми хареса, следващите три пъти в бяло, като след всеки път се пясъкоструеха. Разказа му се играта на бояджията, и от вътрешната страна на две от джантите пак останаха мехури, и после в Англия не хвърляли луга? И всичко ми струва 160лв

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                        Ако твоите белите петолъчки са боядисани по описания начин имаш право да му разбиеш муцуната на измамника ''бояджия,,
                        Като ви чета коментарите много ми се прищя да ви боядисам нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
                          Като ви чета коментарите много ми се прищя да ви боядисам нещо.
                          Добре де Ончо....обясни моля те....как по дяволите се боядисва прахово върху шприц че ми става тъжно вече.
                          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Ами не може. Праховото такава ръжда хваща че после само пясъкоструйка го оправя. Правилния начин според мен е. 1-пясък 2-цинков грунд 3-основа 4-боя . Само че цената отива в едни висоти . Затова никой не иска да ги боядисва.

Коментар

кърпя вежди .... това правих днес за любимата "Витара"

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20170407_101247.jpg
Прегледи:2
Размер:91.1 КБ
ID:5748453Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20170407_101308.jpg
Размер:96.8 КБ
ID:5748454Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20170407_101401.jpg
Размер:111.3 КБ
ID:5748455 Колеги, моя съвет е ако намерите време да си свалите задните подкалници, и да огледате какво става зад тях, както и двете пластмаси над задните вежди!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X