Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Много добро изпълнение roker4e,станали са като нови Къде в Стрелча ги реставрират?
    jeep CHEROOKEE KJ 2,4 147kс.

Коментар

Първоначално публикуван от ПОПЕТО Преглед на мнение
      Много добро изпълнение roker4e,станали са като нови Къде в Стрелча ги реставрират?
      Фирма ЕВЕРТ ЛАК потърси ги в интернет за телефон и адрес да не ги пиша че ще изглежда като реклама

Коментар

А проверявал ли си колко струват 2 нови фара ?
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
          А проверявал ли си колко струват 2 нови фара ?
          Аз моите нови ДЕПО (светят уникално!!!) ги платих 100 лв с отстъпката...Правил съм си фарове в стрелча и също стават като нови...
          Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Не съм убеден че китайски фарове могат да светят като оригинални такива.Все пак марки като HALLA и VALEO струват два-три пъти повече от китайските,а дори и да светят ще е за много кратко.

Коментар

Първоначално публикуван от roker4eto Преглед на мнение
              Не съм убеден че китайски фарове могат да светят като оригинални такива.Все пак марки като HALLA и VALEO струват два-три пъти повече от китайските,а дори и да светят ще е за много кратко.
              В доста относителна грешка си, валео и хела правят само стъклото, рефлектора и другата пластмаса са на подизпълнител , обиновенно Япония, Китай, Тайван, Турция.
              Отделно оригиналният ЯПОНСКИ фар е KOITO и няма нищо общо с гореспоменатите и депо.
              http://www.koito.co.jp/english/

Коментар

За фаровете - уж не се лепят стъклата със силикон и уж си има причина за тая работа - потъмняват рефлекторите след време (месеци) заради него. Защо - не знам. Използва се или специалното лепило за фарове (дето омеква като се стопли и става за многократна употреба) или полеуретаново лепило. Т'ва е информация от човек дето се занимава с тия неща.

Аз съм лепил веднъж със силикон и е факт, че после се наложи да сменя лупите. Точно заради нарушено покритие на рефлектора. Мислех, че е заради влага, но със новите лупи драма не е имало. А разликата е само в лепилото.

Коментар

Обикновенния силикон и широко разпространения е на ацетонова основа, при изпарението химият съсипва рефлектора и квото има там. Само лепило за това, успех.

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
                    За фаровете - уж не се лепят стъклата със силикон и уж си има причина за тая работа - потъмняват рефлекторите след време (месеци) заради него. Защо - не знам. Използва се или специалното лепило за фарове (дето омеква като се стопли и става за многократна употреба) или полеуретаново лепило. Т'ва е информация от човек дето се занимава с тия неща.

Аз съм лепил веднъж със силикон и е факт, че после се наложи да сменя лупите. Точно заради нарушено покритие на рефлектора. Мислех, че е заради влага, но със новите лупи драма не е имало. А разликата е само в лепилото.
                    Благодаря ви колеги за информацията, човек се учи от грешките си,още тези дни ще потърся такова лепило и ще ги оправя преди да е станало късно

Коментар

Тези дни ми предстои поставянето на четири допълнителни халогена на покрива на витарата,така че очаквайте скоро и снимки,

Коментар

Днес направих тест на новите си гуми Gordiant 215/70R16 kато исках да видя как върви и с бързи-бавни и с 4X4 върху сняг близо 2 педи.В крайна сметка тествах само гумите а другите екстри така и не можах.Въртях се като гламав без цел и посока в града,като търсех възможно най стръмния баир но не можах да закъсам никъде и това е. Накрая се ядосах и се набих в една пряспа направена от снегорин явно,дадох на задна но пребоксува и до там.Включих 4WD и излезе като тапа.Направо се на...х от кеф! Верно сега някой ще каже "Ти ако се качиш на Тойота или Патрул....примерно,друго ще ти е мнението,но Витарата ме изкефи максимално.Следващото изпитание ще и е в някоя голяма локва,само да не се наложи да викам трактор затуй ще гледам да съм по наблизо някъде.Бях чел някъде че Витарата е Японски вариант на Уаз....дано излезе вярно. Весели празници на всички

Коментар

Първоначално публикуван от ПОПЕТО Преглед на мнение
                          Бях чел някъде че Витарата е Японски вариант на Уаз....дано излезе вярно. Весели празници на всички
                          Хубаво си чел, ама само дето не е вярно.
                          Нищо общо няма даже в концепцията на двете машини.

И не бързай със сериозните тестове на витарата. Или поне извикай някой с по-подготвен джип да те извади като закъсаш.
                          Защото ще закъсаш, това е сигурно, щом си тръгнал да я караш по локвите. Оюе повече с тези гумета за мъгла...
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Оюе повече с тези гумета за мъгла...
                            Говори си,не ми пречиш.Аз съм доволен,уверих се,пък нека гуметата са за мъгла

Коментар

Аз просто се опитвам да те предпазя от неприятности, ма както искаш.

А гуметата наистина са за мъгла, не се набутвай сам в гората.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Слушай Кольо.От написаното от теб се разбира че си много далече от джиповете.Това че си сложил на стокова витара тези гуми,въобще не значи че имаш джип-камо ли подготвен за офроуд.Но пък от друга страна всеки има различни разбирания за такъв.Това че си карал из града с джипка със шосейни гуми,съвсем не значи че си готов за гората.
                                Yamaha Yz450F
                                Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                                Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X