Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Днес след работа направих ето това след поредния скъсан маншон на карето за 4ри месеца 2ва броя ... Та днес реших да монтирам тези жълтурковци Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8503.jpg
Прегледи:1
Размер:111.2 КБ
ID:5692016Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8504.jpg
Размер:109.9 КБ
ID:5692017Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8506.jpg
Размер:111.4 КБ
ID:5692018Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8507.jpg
Размер:133.9 КБ
ID:5692019Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8508.jpg
Размер:131.5 КБ
ID:5692020Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8510.jpg
Размер:110.2 КБ
ID:5692021Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8512.jpg
Размер:141.5 КБ
ID:5692022Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8514.jpg
Размер:123.2 КБ
ID:5692023Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8515.jpg
Размер:157.9 КБ
ID:5692024Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8516.jpg
Размер:147.3 КБ
ID:5692025 като цяло това е нищо особено освен че бирата дойде нещо къса ала относно за маншоните ще видим колко време ще карат
    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
    КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Повече от каретата.
      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Ще останеш много доволен - ще карат много. Кой номер са тези? Отвътрешна страна на големия диаметър имаха ли зъб маншоните?
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Ивчо , много я точиш тая витара

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
            Ще останеш много доволен - ще карат много. Кой номер са тези? Отвътрешна страна на големия диаметър имаха ли зъб маншоните?
            Дъам дано издържат тези че ми омръзна да се занимавам с глупости Тези са номер 085-2 и бих казал че добре се получиха нещата пък ще видим колко време ще изкарат.И да имат зъб то в сайта им се вижда.

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Павлов Преглед на мнение
              Ивчо , много я точиш тая витара
              Неволятааа Ивчо неволята писна ми от тия гумени и пластмасови ментаци дано тези издържат.

Коментар

Аз карам и на двете ми коли с такива. За 3 години досега не съм имал проблеми с късане и т.н.
                Аз лично предпочитам 070. По-къси, но лягат по-добре. Но съм карал и с 085
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                  Аз карам и на двете ми коли с такива. За 3 години досега не съм имал проблеми с късане и т.н.
                  Аз лично предпочитам 070. По-къси, но лягат по-добре. Но съм карал и с 085
                  Сега ще ги тествам и аз да видя за какво иде реч принципно звъннах на посочения телефон казах горе долу какви размери ми трябват и те ми казаха тия са твоите грес,скоби,машинка за скобите и бира... и нещата се наредиха

Коментар

Проблема с маншоните се решава най-добре с цели ръкави и цял мост
                    Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
                      Неволятааа Ивчо неволята писна ми от тия гумени и пластмасови ментаци дано тези издържат.

Ивка внимавай само с централните клечки че те ги е....... На старата сложих още в началото такива и на втория лов единия беше"пронизан" смъртоносно и пак игра.
                      Но като цяло лично съм доволен.
                      ARO 243 D
                      TATA SAFARI 4x4
                      VITARA ДБ 16v
                      Всичкото с лебедки 😂

Коментар

Русанов с какви гуми си на снимката че ми дръпнаха окото нещо.....
                        Кара Suzuki Vitara 1,6 8v,а според жената Витарник!

Коментар

Никъде не видях да има инфо за тези гуми и аз реших да си ги купя traction track размера 235/70Р16 Ще ги мъча да ги карам зимата с едно на ум а ако се пързалят по пътя ще търся някой зимни в склада иначе за сега съм доволен като за мен биват.

Коментар

Днес се заех с максимално прибран монтаж на лебедка...Мисля ,че ще стане доста добре и ще има още снимки
                            Прикачени файлове
                            Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Здравейте колеги и честита ви коледа.Ето какво направих на моята витара, понеже е на 24 години и на фаровете им са прегорели рефлекторите ги разглобих и ги пратих в Стрелча да ги реставрират.Като цяло съм много доволен и покритието е перфектно огледално като заводското,но срокът за изпълнение е много муден 10 работни дни,така че две седмици бях без фарове на витарата.Удоволствието ми струваше 70лв. за двата фара плюс куриерска 10лв и реглаж на фарове 10лв.черен спрей за фара покрай рефлектора 5лв,силикон 5 лвНатиснете снимката за да я уголемите

Име:фар.jpg
Размер:119.2 КБ
ID:5695946Натиснете снимката за да я уголемите

Име:фар1.jpg
Размер:102.9 КБ
ID:5695947Натиснете снимката за да я уголемите

Име:фар5.jpg
Размер:132.9 КБ
ID:5695950Натиснете снимката за да я уголемите

Име:фар6.jpg
Размер:150.9 КБ
ID:5695952Натиснете снимката за да я уголемите

Име:фар7.jpg
Размер:144.9 КБ
ID:5695953Натиснете снимката за да я уголемите

Име:фар8.jpg
Размер:146.9 КБ
ID:5695954Натиснете снимката за да я уголемите

Име:фар2.jpg
Размер:96.6 КБ
ID:5695948Натиснете снимката за да я уголемите

Име:фар3.jpg
Размер:106.4 КБ
ID:5695955Натиснете снимката за да я уголемите

Име:фар4.jpg
Размер:120.2 КБ
ID:5695949.Резултата е много добър все едно съм с нови фарове и светенето се увеличи двойно,така че бих препоръчал тази интервенция на всеки който му се занимава и иска наистина да има фарове вместо свещи

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
                                Днес се заех с максимално прибран монтаж на лебедка...Мисля ,че ще стане доста добре и ще има още снимки
                                Това съм го пропуснал, ма ако още не си го направил-да ти кажа моето "know how", че моите лебедки са все на това място.
                                Значи, на рамата, там където са тези "кутии" със странната форма заваряявам два яки винкела, нещо от рода на 60х50х5, като хоризонталните им пера гледат едно към друго. Върху тях се слага плочата за лебедката, и се стяга с болтове, а после върху плочата-самата лебедка.
                                Естествено-предварително съм пробил отворите за болтовете на плочата и винкаелите, и при сглобено състояние прихващам, после свалям плочата, яко заваряване на винкелите, и по познатия после ред.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X