Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Да друга броня
    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
    КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Тя работата ако се гледа по този начин - отива на друга кола.
      Ясно е :интелигентно решение и решение за без пари - взаимно се изключват.
      За сега "..друга броня ..." нанайси... Търси се м/у двете.

Коментар

Естествено, че е решаван този проблем и то много по-елегантно!

Прави се рамка и се опъва ситна метална мрежа на нея. Рамката е с размерите на радиаторната пита и се поставя непосредствено пред радиатора на няколко сантиметра.
        При затлачване се демонтира, почиства и пак на мястото й.
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Мрежа от комарник върши добра работа.
          на сушата и град помага

Коментар

Първоначално публикуван от robocop Преглед на мнение
            Мрежа от комарник върши добра работа.
            За комари може... но за калта не съм много сигурен че ще върши точната работа.Но все пак ако си го пробрал ми е много много интересно да видя решението на проблема.Някъде назад в темите може и да има снимка на моето решение.Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
              За комари може... но за калта не съм много сигурен че ще върши точната работа.Но все пак ако си го пробрал ми е много много интересно да видя решението на проблема.Някъде назад в темите може и да има снимка на моето решение.Поздрави.
              Изрязал съм парче малко по-голямо от радиатора и съм го захванал с 4 скобички.
              Като се набие с треви, кал и др. го свалям изтупвам и слагам без нужда от инструменти и ми отнема не повече от 2-3 минути.
              на сушата и град помага

Коментар

Знам ли явно аз имам различна представа за кал,храсти,клони и каквото там още дойде Утре ще снимам и моето решение на проблема.

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
                  Знам ли явно аз имам различна представа за кал,храсти,клони и каквото там още дойде Утре ще снимам и моето решение на проблема.
                  Днес , след поредното ходене по нивите , бавно каране , тук-там локви - чувам си вентилатора от време на време - нормално.
                  Излизам на "асфалта" , чакам да падне температурата - нанайси. Спирам под една сянка и се фанах за главата . На радиатора половината треволяци и класчета и осилеци и кво ли не щеш от къде съм минал от всичко по много има . Играх си 20 мин да я чистя . То тоя отвор под номера - като на прахосмукачка .

Намираш ли разлика между твоите разбирания и случилото се на колегата?

на сушата и град помага

Коментар

Да не се грача ами да покажа и аз какво направих вчера след работно време до 23.30ч сътворих това смяна на предни амове газови монро и задни газови каяба Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:119.7 КБ
ID:5670002Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Размер:95.9 КБ
ID:5670003Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Размер:114.3 КБ
ID:5670004Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4.jpg
Размер:136.0 КБ
ID:5670005Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5.jpg
Размер:92.0 КБ
ID:5670006Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6.jpg
Размер:124.4 КБ
ID:5670007Натиснете снимката за да я уголемите

Име:7.jpg
Размер:125.7 КБ
ID:5670008 в общи линии това.
                    Предстой ми и подмяна на всичките кормилни прътове накрайници и щуротиййй но нещо ми отрязаха главата от петите с цени... та за това ще мисля да преправям нещо че 280лв за тези железа НЯМА да дам
                    П,С колега моля те направи някой снимка при следващото излизане да видя как си решил проблема с тази мрежа.... ето и моето решение на проблема за момента никакви ядове дори в кал по 40/50см и дърпане на дъъъллллгииии лебедки Натиснете снимката за да я уголемите

Име:m`.jpg
Размер:136.4 КБ
ID:5670009Натиснете снимката за да я уголемите

Име:mm.jpg
Размер:118.1 КБ
ID:5670010

Коментар

Не е баш днес, ама да си кажа - възстанових малко таблото. Намерих си 3.4 ватови крушки и ги смених всичките. Светна като ново .

Остана му проблема със скъсаният маншон за нулиране на трип брояча. Той се оказа тегав - във Миркат ме отрязаха един вид. Горе долу казаха "Не се знае има ли го, не се знае кога ще го донесем, ама дай парите, пък ако трябва - ще чакаш година-две. Ей на - имаме такъв случай вече, ама за друга част."

Та от там - директно поръчка от Япония. По EMS. За 3 седмици го набавиха, изпратиха и пристигна при мен. Цената за 2 броя излезна по-ниска от тукашната в Миркат . За един брой щеше да е по-висока обаче.

Та до тук с "хваленето". Да попитам - някой да има проблем с таблото на студено? Моето дрънчи докато е студено и е свързано с механизма за скоростомера. Дрънченето е ритмично на скороста на движение. При намаляне - забавя, при ускорение се забързва. Като колата стопли - шумове няма никакви от там. Разглобих го, смазвах разни неща - ефект нулев... Та ще вземам друго табло за да ползвам скоростомера, но ми е интересно дали други сте забелязали тоя проблем.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151005_190748.jpg
Размер:121.9 КБ
ID:5685349
                        Здравейте,взех тези Купъри 31х10,5х15 - Витарата ми е дълга база 1991 има само лифт...искам да ви попитам отпред трябва ли да режа калниците някъде?
                        Последно редактирано от Mihael Garnev; 06-10-15, 20:50.
                        SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15

Коментар

Кажи с какви джанти си най-вероятно ако си с оригиналните брони ще ти опитат и ще се наложи намесата на най-верния приятел Флекса

Коментар

Сложих ги....намеси се и флекса....без брони съмм..на 7J -15 джанти.
                            остава само генерацията да кача на гореее...че така ме дразниии много,но майсторчето има много работа

Име:IMG_20151007_114459.jpg
Размер:132.5 КБ
ID:5685551
                            Тази е когато я вкарам да я поорежа

Име:IMG_20151007_170512.jpg
Размер:143.6 КБ
ID:5685552

Име:IMG_20151007_170521.jpg
Размер:136.7 КБ
ID:5685553

Име:IMG_20151007_170529.jpg
Размер:77.7 КБ
ID:5685554

Име:IMG_20151007_170534.jpg
Размер:84.6 КБ
ID:5685555
                            SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15

Коментар

Колега аз имах този проблем понеже доста ходя по лов из треви и посеви и съм сложил ситна мрежа от комарник и върши идеална работа не тлачи радиатора и не загрява ще снимам да ти го покажа

Коментар

Не Разбирам как слагате мрежи за комари на джипките и те да държат достатъчно добре.... аз съм с тази от снимката и вече има следи от у-ба макар че рядко карам но.... качествено

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X