Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

И аз мислех да си правя багажник по този начин, но си мислех, че страниците ще станат много тежки .
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Да багажникът наистина е много готин,поздравления

Коментар

Браво изглежда супер.Какъв размер са гумите.
        SUZUKI VITARA V6
        HONDA CBR 919RR
        MERCEDES ML
        MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Първоначално публикуван от tisho-samokov Преглед на мнение
          Браво изглежда супер.Какъв размер са гумите.
          31"
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
            31"
            С тези гуми издържа ли предното? а що се отнася до багажника и разпънката са станали супер и аз иска такива
            SUZUKI "VITARA" , 1.6 ,къса база,BF Goodrich MUD, 31x10,5 R15
            Nissan Patrol Y60

Коментар

Колега ако имаш възможност пусни някоя снимка на захващането на багажника към купето и по какъв начин се фиксира.Понеже ми се вижда че е захванат над уплътнението на вратата ,самото уплътнение няма ли да се прецака .Моя багажник го бях захванал и аз в тази зона,планката беше 3мм. дебела и след време уплътнението се скъса и имах проблем с навлизането на вода.Бях сложил 3мм.,защото Витарката трябваше от време на време да качва някои неща по черноосъмските баири.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P200912_13.530001.jpg
Прегледи:1
Размер:176.4 КБ
ID:5554753

Коментар

Първоначално публикуван от artmart Преглед на мнение
                Колега ако имаш възможност пусни някоя снимка на захващането на багажника към купето и по какъв начин се фиксира.Понеже ми се вижда че е захванат над уплътнението на вратата ,самото уплътнение няма ли да се прецака .Моя багажник го бях захванал и аз в тази зона,планката беше 3мм. дебела и след време уплътнението се скъса и имах проблем с навлизането на вода.Бях сложил 3мм.,защото Витарката трябваше от време на време да качва някои неща по черноосъмските баири.
                Джипките са ни различни. Моята е с твърд таван и има много хубави гредички покрай дупката на тавана. За сметка на това няма къде да се хвана отзад освен чак долу до стоповете, но ми трябваше малко багажниче и съм доволен.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25.jpg
Размер:46.8 КБ
ID:5554778
                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

От днес вече мога да кажа че офицялно съм с теглич на В6-цата смънках теглича от старата витара почистих го и го боядисах на пръв поглед никаква разлика Да Ама Не витарите имат разлика в ширината на шасито и непасна с едни 8см разлика та за целта флекса отрязах планките и ги обърнах на обратно и пак боядисване и монтаж+кабели за куплунга доволен съм от резолтата.
                  Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                  КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
                    От днес вече мога да кажа че офицялно съм с теглич на В6-цата смънках теглича от старата витара почистих го и го боядисах на пръв поглед никаква разлика Да Ама Не витарите имат разлика в ширината на шасито и непасна с едни 8см разлика та за целта флекса отрязах планките и ги обърнах на обратно и пак боядисване и монтаж+кабели за куплунга доволен съм от резолтата.
                    А снимките къде са?
                    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                    Dacia Duster 4WD

Коментар

Малко съм скаран с техниката и снимките ми бягат от погледа...

Коментар

Колеги някой да знае има ли разлика в механизмите за предните прозороци между късите и дългите Китари...смисъл търся си механизми ама мога ли да търся от дълга като съм с къса(къса витара да не си помислите друго ) А в задните врати? същата ситуация?
                        Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Звънни на Ванката Попов(нула886/70614седем) ,той имаше механизмите и ще ти обясни за какво става на въпрос.
                          SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15

Коментар

Звънването не е проблем макар ,че ако всеки го притеснява за всяко нещо...Пък и нали за това е форума тук да има информацията...Ако никой не знае ще го притесня де
                            И така като мисля ,че никога не съм качвал снимки на витарата си ви показвам втората си витара която ако трябва да се изкажа като по списанията ще трябва да е нещо...Изградената off-road машина със сърце от опел лежи на платформа от напълно ревизирана и ре-асемблирана рама и купе от Витара Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1513307_708846895806173_2146891085_n.jpg
Размер:84.9 КБ
ID:5555405Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1526534_708846892472840_1675729656_n.jpg
Размер:60.7 КБ
ID:5555406
                            Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Еммм аз пък днес от понеже нямаше какво да се прави и от скука си направих една подкартерна защита... просто и лесно 4ри болчета 8мм и едно парче ламарина 3.5мм такова имаше в скрапа Получи се добър резолтат.

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
                                Еммм аз пък днес от понеже нямаше какво да се прави и от скука си направих една подкартерна защита... просто и лесно 4ри болчета 8мм и едно парче ламарина 3.5мм такова имаше в скрапа Получи се добър резолтат.
                                Щом като имаше толкова време да беше щракнал няколко снимчици

Едит: Защо ти е защита за картера, той нали е над моста ? Давай снимки да видим за какво става дума.
                                God Got'a Glock

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X