Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата на Дени

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Витарата на Дени

Няма да влиза, ако не влизаш във водата
    Уж всичко е уплътнено, уж няма откъде да влезе, ама накрая като отвориш-и в главините има вода, и в картера на диференциала...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Предното ми стъкло е надрано от кал и песъчинки. Има ли лек за това или трябва ново?

Коментар

На теория се шлайфа, на практика май ново идва доста по-евтино. Мисля, че около 80 кинта някъде, Колето е спец в тая област
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Не знам твоето от какво е надрано но на старата ми витара си купих чистачки но смених само едната и след половин година стана като твоето,само там където сложих чистачка менте. Всъщност си беше само сменяемо силиконово перо но ефекта беше на 100% като при теб.
          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Нов джам 110лв в Кобрата.....
            TT-Tuning Team
            АСК Добрич

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
              На теория се шлайфа, на практика май ново идва доста по-евтино. Мисля, че около 80 кинта някъде, Колето е спец в тая област
              Ок но имам винетка и стикер за технически преглед. Поне аз не знам как да ги преместя.

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
              Не знам твоето от какво е надрано но на старата ми витара си купих чистачки но смених само едната и след половин година стана като твоето,само там където сложих чистачка менте. Всъщност си беше само сменяемо силиконово перо но ефекта беше на 100% като при теб.
              Същото се случи и при мен. Перата са от два лева. Не пръска и добре вода че дюзите са запушени и така....

Коментар

Вземи питай в някоя джамджийница, ще ти кажат най-точно.
                Това за перата ... баси ужаса... не съм предполагал, че от перо може да се надере така гадно.
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Питах. За 5 лева местят всички стикери.

Коментар

Да нещо такова беше по 2 лв. на стикер

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                      Това за перата ... баси ужаса... не съм предполагал, че от перо може да се надере така гадно.
                      Не е от перата. Имало е някакъв абразив, за да стане така.

Онзи ден за пореден път спуках стъклото на Франко.
                      Така, че Дени, ако сменяш твоето-кажи някаква цена. Колкото и да е надрано-за моят вид експлоатация няма значение.

Коментар

Да, не е от перата.. Комбито беше с оригинално на задното стъкло и в горната част така стана..Но нямам идея какво може да го причини..

Коментар

Раздатката на Витарата е с масло 75 90.

Доляха й половин литър 80 90. Проблем ли е?

Коментар

Не.

Коментар

Загубих си ключовете. Някак си ще я отворя. Обаче как да я паля?

Коментар

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
                                Загубих си ключовете. Някак си ще я отворя. Обаче как да я паля?

По-добре ако имате съвети как да я запаля, да ми пишете на лични

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X