Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата на Дени

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Витарата на Дени

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
    Такам. Свалих старата помпа и.... Не работи. Бензина който изтече от нея беше кафеникав. Възможно ли е да изгаря заради ръжда в резервоара?

Помпата е монтирана преди, a не след филтъра. Взех друга, поне два пъти по голяма от предишната. Думите на продавача от моргата бяха "тая е много яка, на големи джипове я слагат" което ме навежда на мисълта че и тя ще изгори...

В резервоара има не малко гориво и се на бензин се пали само на равнище. Така предполагам няма как да остане суха.

Сега се чудя как да разбера на новата помпа как да я вържа за да върти в правилната посока.

Яко съм бос. Приемам съвети
    На нея пише + – , И земи се обуй че времето е студено и питай на колко атм. работно налягане е че да няма Ах а леле майко ,ако няма + – , широката букса + тясната –
    Последно редактирано от jimito; 04-12-13, 19:01.
    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Да вземеш да я върнеш ли? Аз бих направил така : - Отивам в моргата и искам да ми извадят една помпа директно от резервоар (в който има бензин,а не сух) на Ауди А3 125кс. и си решаваш проблемите , ако искаш си сложи и копче да я изключваш когато е на газ .Източи си резервоара ,почисти го да няма ръжди и си ТИ , гледай на помпата да пише VDO че някой да не е напъхал някоя китайка. А пък ако искаш експериментирай ,парите твои колата твоя , какво му трябва на човек

Коментар

Ех, Дениславе и таз витара я продаваш, не тъ ли е срам, ама то ко ли питам. От него край срама нямате, вие сте оперирани За помпата, ако не е в резервоара, филтър преди филтър след, да спиш спокойно. Вземи си от фауве групата външна с външен контейнер подкачваща на 2,8 до 3,5 бара и нямаш грижи, ама ти си твърдоглав, чупи я таз кратуна, успех

Коментар

Обичате да ме фулите. Дебело, тънко разбрах - научих нещо. Ама ще я връщам..

Коментар

Ако имаш твърде много боклуци в резервоара или ако бензина вътре е наливан преди половин година или ако има повече водица или ... схващаш идеята ... всяка помпа ще се скапе.
            Но това е лесно - ако имаш подозрения, че боклуците в резервоара са твърде много, просто го почисти.
            Прекалено голяма помпа може да те вкара в беля, писах ти по-горе. Ако дебита е прекалено голям, регулатора просто не успява да поеме и от там нататък - според зависи. Или ти скача яко разхода на бензин + силно нестабилна работа в ниските и средните обороти или направо започват да се скапват разни неща. Между другото, външния габарит на помпата не винаги е показателен.

Ако взимаш от морга, задължително с уговорка, щото дори и помпата да върти, не е гаранция, че вдига состатъчно налягане. Външна или вътреша - решението си е твое. Сава и така и и наче. На почти всички помпи е написан поне единия край. Виж, кое беше дебелото и кое тънкото краче - убий ме не помня, ама не съм особено сигурен, че дебелото е плюс.
            Според мен, просто си извадил лош късмет.
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Такам. Свалих старата помпа и.... Не работи. Бензина който изтече от нея беше кафеникав. Възможно ли е да изгаря заради ръжда в резервоара?

Помпата е монтирана преди, a не след филтъра. Взех друга, поне два пъти по голяма от предишната. Думите на продавача от моргата бяха "тая е много яка, на големи джипове я слагат" което ме навежда на мисълта че и тя ще изгори...

В резервоара има не малко гориво и се на бензин се пали само на равнище. Така предполагам няма как да остане суха.

Сега се чудя как да разбера на новата помпа как да я вържа за да върти в правилната посока.

Яко съм бос. Приемам съвети
              Помпата прави ли опит да завърти, чували се пречукване в нея. При мен беше влязъл някакъв боклук и само пречукваше без да върти. Отворих я, почистих роторчето и заработи.
              на сушата и град помага

Коментар

Не, въобще не помръдва и не се чува нищо. Като обърна полюсите е същото

Коментар

Нищо няма да ти коства да я отвориш, и да не откриеш нещо поне ще и видиш устройството.
                  на сушата и град помага

Коментар

Последвай пост номер 407

Коментар

Старата помпа заработи след 2 шамара. Май ще трябва просто да я пускам по-често да не запича

Коментар

Старата помпа заработи след 2 шамара. Май ще трябва просто да я пускам по-често да не запича

Не е проблем , докато стигне до два чука има мегдан

Коментар

Завъртя или наистина заработи? Понякога наистина блокира от боклуци и после се оправя, обаче ми се е случвали помпата да завърти след спиране, но едва да вдигне 0.2 бара.
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Такаам. Преди една седмица счупих външно каре. Смених го вчера а днес защрака другото .

Няма да ги правя повече тези карета. Трябва да измисля нещо

Тъй като никой не иска да купи Витарата, трябва да търся вариант да спре да се чупи предницата.

Ежедневните проблеми са медни втулки, лагери и карета. Като чета останалите теми сигурно ще счупя и предния диференциал скоро.

Какво да направя за да се отърва от тия счупвания че ми писна. А на джоба ми още повече.

Мислих си за преден мост от УАЗ, но според мен проходимостта ще се влоши. Преди да ме убиете с камъни, от моя скромен опит, предницата с независимо окачване на Витарата и 30 инчови гуми е с по-добър клиренс от джипове с цели мостове и по-големи гуми. Видял съм го от първа ръка на една разходка преди няколко седмици на която един Патрул и една друга джипка дето печели състезания останаха легнали на мостове в коловозите зад мен.

Другата причина да не искам мост от УАЗ е че не е евтино да се направи добре и ако ще давам такива пари, по-добре да сложа нещо не-руско и доказано.

В щатите на Витарите им слагат мостове от Тойота. На такива мостове мога да сложа 33 инчови гуми. Има и кит за смяната но струва $2700 което е доста над бюджета ми.

Приемам предложения.

Коментар

Е ти що мислиш че им слагат уаз-ови,щото са много убави ли?
                              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Тойотови мостове ок но те са бързи(освен ако не намериш бензинови но те са рядкост и 1-торба пари) тесни са ,между другото по широк мост от гранд витаровия не съм виждал патроловия е по тесен????

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X