Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самурая на Трол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Самурая на Трол

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
    Ами да,Гробаря от Шумен!
    ей тука имам едни останаха....с малко препасване ще станат!http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=150929
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
      ей тука имам едни останаха....с малко препасване ще станат!http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=150929
      От тези кардани нито един не става за това за което му трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
        От Чичо Томи когато съм поръчвал кардани ти още не си имал джип.
        Като пускаш линкове това ли е цената?Това не можеш да го откраднеш през компа и после да го пуснеш на ниска цена.
        Няма значение дали съм имал или нямал джип, когато ти си поръчвал. По-важно е, че не само ти си поръчвал. И двата ми 1350 кардана са от Tom Wood и съм ги поръчал по телефона и по моя спесификация . US шипинга от Tom Wood е безплатен до всички континентални щати. Това от линка без каретата "твоя човек" Том ми го продаде за $140 през 2010 г. като част от спесификацията. Едва ли на Самурая обаче ще му трябват 1350 карета и точно по тази причина дадох първия линк. Или искаш да кажеш, че нещо с този сайт не е наред и че показаното не е налично? Или пък че показаната цена е нереална. Или че с транспорта и другите разходи до БГ може от 180 лв да стигне 400 лв и това е нормално, ли? За търгашите може и да е съвсем нормално, но за човек който има дори малко хал-хабер кое как се случва и колко струва си е пладнешки обир типично по български тертип. А пък тия "без пари" 400лв не знам дали са за 1350?

ПС
        сега се сещам, че през това лято поръчвах две карета и две главини. Ще се опитам да изровя фактурите по тази доставка ще ги снимам и публикувам тук за да се види колко са разходите по транспорта и митническите такси при доставка от USA за 5 дена. Тези фактури не са на моята фирма, но май ги имам някъде из мейлите снимани. Така всеки ще може да си направи сметката и да знае кое е "без пари" и кое е натоварено безсрамно. Ще сметна и цената на същата доставка с морско карго за 45-60 дни, защото в тази тема май този начин на доставка се споменава. И пак да ти напомня, че не се занимавам с доставка и търговия. И това което пиша по отношение на цените е от мой личен опит, а не от гледане на картинки. В момента въздушното карго е от $7 до $9/кг. В сряда ще ми изпратят от Илинойс 4 броя 35/12.5 R17 Wrangler Duratrac гуми с общо тегло 108 кг. Доставката от USA до BG ще е за 3-5 дена. Когато ги получа ще публикувам подробности (всички).
        My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
          Няма значение...

Много приказки за няма нищо.Като тръгнат гумите пусни тук тракинг номер и тогава пак ще си говорим.
          Ако са тук 3-5 дни ще почерпя каквото кажеш.Знаеш че не съм стиснат.
          В Европа се продават в пъти по качествени кардани от американските.За това са и скъпи.
          И ако аз правя този Самурай ще му сложа кардани с размер на карето 1350 за да съм сигурен че кардана е презапазен двойно.
          Така и така ще се поръчват.Разликата в цената няма да е много голяма а каретата ще се сгъват повече и ще са по здрави.

ПП Като не гледаш картинки защо ги коментираш тогава?И как разбра че тръбата на рамото е точно 2 инча.Да ти снимам 2'' хром молей тръба да видиш колко е голяма? И унибал с този размер имам.2X1.1/4
          Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 08-12-12, 14:40.

Коментар

ПП Като не гледаш картинки защо ги коментираш тогава?И как разбра че тръбата на рамото е точно 2 инча.Да ти снимам 2'' хром молей тръба да видиш колко е голяма? И унибал с този размер имам.2X1.1/4
            За размера на тръбата прочетох там откъдето взех и картинката. Ако пишеше 1.25" щяш да напиша че е толкова. То голяма рядкост излиза, че са безшевни тръби с диаметър около 5.8 мм, та чак да ми я снимаш. Или викаш тия твоите извънземни изглеждат по така.... Ако е така снимай ги та да ги видим и ние простите тия 2"-ови чудеса невиждани дето са само за богоизбрани. А за унибали и джони джоинтове добре знам, че само ти имаш и само ти си виждал.

Коментар

Новото каре струва 300 лева и 100 лева преработката на кардана .
              Това ми пратиха за проба

Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                Новото каре струва 300 лева и 100 лева преработката на кардана .
                Това ми пратиха за проба
                Стига недей да пускаш снимки че сега ще се появи Илиян да ти каже че дядо му има струг в къде беше...забравих и че ще му го врътне без пари докато си пият ракията.
                Тия гадове и търгаши дето правят карданите и пари ли искат?Типична българска работа.

И да попитам нещо по темата,тази двойка от Тойота ли е?
                За да ми стане ясно колко са големи каретата.
                Пробвахте ли го да не смачка гресьорките,обикновено там такива не се слагат.Има друг модел.
                Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 08-12-12, 20:17.

Коментар

Това вече е нещо!!
                  Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Премери го на колко градуса се чупи. А после и на колко работи. Да не останеш изненадан. Снимай го, ако можеш, с кутия цигари до него. Или с рулетка.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                      Премери го на колко градуса се чупи. А после и на колко работи. Да не останеш изненадан. Снимай го, ако можеш, с кутия цигари до него. Или с рулетка.
                      Вече си го пратих във София . Конкретното каре работи колкото стандартното двойно каре на Тойота .
                      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Разбрах. Туй е като унуй. А унуй на колко се гъне?
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Отделно трябва да се поръча( или направи) и фланеца на раздатката за да може да се захване карето.. и това х2 (преден и заден кардан)
                          Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Много приказки за няма нищо.Като тръгнат гумите пусни тук тракинг номер и тогава пак ще си говорим.
                            Challenge Accepted!
                            Гумите тръгват от Чикаго днес. Ще са в София в други ден. Сиреч не за 3 дена, а за 2. Каргото е с два полета: Чикаго-Париж и Париж-София. Междувременно гумите станаха 8 броя. Аман от приятели
                            Ивайло приготвяй софрата Тук съм зачеркнал част от AWB заради "некои съображения". Докато сме на масата и преди да си платил сметката ще ти покажа всички документи за тази доставка. От tirerack.com до митническата декларация, т.е. от кликането на сайта до кацането им в София - общо 6 дни. На седмия ден вече ще са монтирани.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:track.jpg
Прегледи:1
Размер:54.5 КБ
ID:5434021
                            Последно редактирано от elbgt; 11-12-12, 18:13.

Коментар

Гумите кацнаха с 41 мин закъснение. Времето за доставка е точно 1 ден 20 часа и 16 мин от Чикаго до София.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:tr111.JPG
Прегледи:1
Размер:104.1 КБ
ID:5435133
                              Последно редактирано от elbgt; 13-12-12, 13:53.

Коментар

Готов съм да поръчам от Америка..,но въпросът ми е дали трябва да поръчвам и фланец или има такова каре което да пасне на раздатката..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X