Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата на еМо -J20A(2.0i 16v - 132 к.с.)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витара J20A(2.0 16v /132к.с.) - информация и мнения!

Привет!
    Дидо разбирасе, че е тя...
    Ти също си я карал...
    Кажи това което ми каза и на мен...след като слезна от Оризовата ракета...
    Ванка благодаря ти за добрите думи...винаги си бил точен...
    Успех и много безаварийни на колегата Емо...
    Всички знаехте, че я продавам...просто Емо се оказа пич и намери необходимия подход, за да я купи...Емо Успех...
    Цена не коментирам...
    Който се е интересувал винаги съм отговарял...
    Даже почнах да събирам чаркалаци за новия проект...вече съм взел пружини от Варбург...е видяхте старата и новата ще е пак със същия двигател...след много разговори с моя приятел Десислав Ибришимов от Варна ми се изясниха доста неща...дай боже живот и здраве...
    Дано Десо да намери средства и време да реализира своите замисли, а аз моите...
    Успех на всички...
    Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
    .................................................................................................
    Е. Абу

Коментар

Хахах какво казах като слязах от колата ли? Шокиран бях, колко лесно се караше, сравнение с моята.
      TT-Tuning Team
      АСК Добрич

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
        Благодаря Ви колеги! ....Целя се в нея от 2009г и доживях да е моя! ....Впредвид неговият положен мерак,реших да я пощадя и да и се наслаждавам без извращенията,които са ми в стила,а да я ползвам за наслада и влекач на следващият си проект,който е Турбо Витара за състезания!
        Еее,щом е на hun_ter Витарата,няма да имаш никакви ядове.Това е една от най-глезените Витари във форума!Сигурен съм,че няма забележки,а ти трябва да продължиш поддръжката в същия дух!Ще помагаме с каквото можем.....Иии,не съм се обиждал за нищо,мойта може да е с 4-коня по-малко,но пък другите май са още живи..! Успех!
        SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Здравейте колеги! ...Съжалявам,че не писах в Петък,но бях превъзбуден и директно се качих на вилата с приятели,да я полеем два дена и точно се прибирам!...Така Витарката смея да кажа,че е уникална и сбъдна една моя мечта.....Дай Боже всекиму!
          1-во Витарката е точно бялата и е на колегата Орлин!...
          2-ро....цената за мен бе перфектна...Витарката е 1999г ;газов инжекцион;цялостно пребоядисана;хардтоп;лифт и бодилифт!....Гуми и лети джанти уникални....Витарката си струва всеки лев,а колко съм я платил няма да казвам,че да няма сърдити!
          Благодаря на Орлин за хубавата Витарка и наистина искам да кажа,че е рядко подържан автомобил,точно какъвто търсех!....Върви наистина много и има много сила във всяко едно отношение!....Разход на газ 12,9л/100км ,като се има навпредвид,че под 4000хил.оборота не съм я пускал!
          По колата има някой неща,които ще направя,но утре ще пусна една тема на Витарката и в нея ще споделям,какво правя и ще се радвам на вашето участие в темата!
          Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Да ти е честита новата придобивка и много да те радва!
            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнение
              Колега днеска мисля че те видях около обяд на излизане от Добрич посока Варна, беше се наежил във Витарата
              Възможно е колега! ....Имах повод да се ежа наистина.....Към 12:30часа излязох от Добрич,ако тогава си я видял....Аз съм бил!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                Възможно е колега! ....Имах повод да се ежа наистина.....Към 12:30часа излязох от Добрич,ако тогава си я видял....Аз съм бил!
                Още веднъж честито и с здраве да си я караш
                898450701

Коментар

Благодаря Ви колеги! ....Явно това ще е моята тема,такаче....МОЛЯ модераторите да сменят името на темата -" Витарата на еМо - J20A(2.0i 16v /132к.с.) " !.....Предварително Благодаря!
                  Утре ще кача снимки на джипчето и ще Ви информирам за повечето действия,които ще извършвам по него!

Коментар

От: Витарата на еМо -J20A(2.0i 16v - 132 к.с.)

Честито Емо!Да си е караш със здраве и безаварийно!Пусни някоя снимка да се порадваме
                    Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

И от мен поздравления за избора на тази лачена Витара.

Да я слушаш и угаждаш

Ще следим темата и развитието.
                      Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                      Mercedes w212 E350 4matic
                      Ducati Monster 600
                      O888795575

Коментар

Ето я! ....Показва с 15км по-малко с тези гуми и затова съм снимал километража -да се види със 130км-135км/ч ,в какви обороти е!
                        Като за начало трябва да сменя регистрацията и да я обслужа!...За после съм замислил смяна на хъбовете с ръчни ;смяна на бутилката на газовата,понеже тази е 18литра,което за мен е прекалено малко ;мился да продам тези гуми и да й сложа по тесни,понеже,въпреки,че има сила,определено 245/65/16 си е голяма гума и се усеща много,а аз ще ползвам в София и много патувания,такаче красотата не ми е важна!Има разни притропвания отпред- я каре,я нещо друго.....отзад каре на кардана,но аз съм им свикнал,на старата ги сменях всеки месец!....Има вибрации малко - трябва баланс на лдж и реглаж предница!Отпред при спиране има тресене,та ще видя дали не е лагер заминал или дисковете да са се изкривили!.....Лека полека ще си я направя,така както съм си я представял!
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от CrAzY_eMo; 15-08-11, 10:12.

Коментар

Ето го първият подарък на Витарката! ....Бях ги поръчал още преди да я взема!...Ще ги ползвам за зимни гуми евентуално,а и като стартирам другият проект ще го карам с тези джанти и 205R16 -бутонки! ....Ще се радвам да споделите мнения за хъбове....масла и каквото се сетите! .....Моля за препоръки за размери гуми,които да Й сложа....Аз си мисля за Грабери или BF Goodrich .....225/75/16 или нещо от този сорт! ...Приемам всякаква критика и мнения!
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от CrAzY_eMo; 15-08-11, 13:47.

Коментар

Браво поздравления за джипа направо е уникат тези новите джанти обърнати ли са
                            Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                            Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
                              Браво поздравления за джипа направо е уникат тези новите джанти обърнати ли са
                              Благодаря! ....Не не са обърнати....стандартните са си!

Коментар

Ясно и ние си търсим такива твойте много лачени нещо
                                Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                                Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X