Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нямам мощност на Витарата или искам прекалено много?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нямам мощност на Витарата или искам прекалено много?

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
    Ако говорим за Г-класова раздатка,смело мога да обявя,че за тези пари взимам Фронтерова скоростна кутия + раздатка и няма и да се сетя за Г-то!
    Гледал ли си фронтерата с 2.6 мотора в подфорума на опел,пак от омега.
    Там е монтиран на мястото на дизел без да се правят фланци,просто си е заспал на мястото.
    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
      Имам един звездообразен 11цилиндров от хеликоптер ЛЗ селскостопанските ,инжекцион 320кс ако ти върши работа да ти го дам

пп Само с горенето ще ти е малко зор 160л за час
      Ако имаш части и от хеликоптера имам интерес че ми е мечта
      Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
        Гледал ли си фронтерата с 2.6 мотора в подфорума на опел,пак от омега.
        Там е монтиран на мястото на дизел без да се правят фланци,просто си е заспал на мястото.
        Ако говорим за тази на Евгени съм запознат,даже участвах! ...Но там беше 2.4бензин стария двигател....та явно говорим за друга!
        Както и да е....аз мотора,вчера го сложих ...скоро и скоростите ще сложа,остава и раздатка ГАЗ/Самурай и съм на линия! ...просто нямам пари сега!
        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Направи всички тея неща и няма нито 1 снимка в темата. Дори отделна тема за проекта не е лошо да се направи.
          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
            Направи всички тея неща и няма нито 1 снимка в темата. Дори отделна тема за проекта не е лошо да се направи.
            Всичко има...изчаквам да сложа скоростите и ако ми харесат нещата,ще покажа всичко,за да не подведа някой през това време!
            Пак казвам,че моята джипка ще е състезателна и не ме притеснява да режа тунели и капаци...и тн.! ...Засега само пробвам и като нещо изглежда вече ОК ,ще ви запозная в детайли! ...Основният ми проблем е,че нямам пари да продължа проекта и затова не отварям тема,а само действам по нещата,които имам налични,за да не скочи сега някой,че лъжа,обещавам утре една снимка,колкото да размътя водата!

Коментар

Колега раздатката от Газ-69 е идеална за твоята цел Йори на неговата джипка я мъчи от доста време и още не съм чул да е имал проблеми... мотора му е 3.5 Бмв и гуми 37" Вземай една раздатка... смени и лагерите,семеринги,масло качествено слагай и си свиркай Поздрави
              Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
                Колега раздатката от Газ-69 е идеална за твоята цел Йори на неговата джипка я мъчи от доста време и още не съм чул да е имал проблеми... мотора му е 3.5 Бмв и гуми 37" Вземай една раздатка... смени и лагерите,семеринги,масло качествено слагай и си свиркай Поздрави
                Благодарско колега! И аз съм на това мнение,затова не пускам тема,защото не искам да ме разубеждават хората! Аз си имам цел и ще споделя резултата!Не съм от хората,които не си признават грешките и няма да подведа никой и да хваля нещо,което е пълен боклук!
                Последно редактирано от CrAzY_eMo; 31-10-11, 22:19.

Коментар

При самурая се налага преправяне на "тунела",скъсяване на карданчето... но мисля че на витарката няма да е по различно ако се ползва РК от 69-ка Мисля че правилно си се насочил като си решил да ползваш опеловата кутия с РК от Газ + това после може да ползваш кардани от Уаз... Мисля че раздатката лесно ще пасне на шасито на витарката... Според мен това е най-безболезнения филм... Като започнеш да бачкаш мога да дойда някой ден да ти помогна и да си побъбриме... аз през седмицата съм в София и напоследак имам свободно време Желая ти успех

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
                    При самурая се налага преправяне на "тунела",скъсяване на карданчето... но мисля че на витарката няма да е по различно ако се ползва РК от 69-ка Мисля че правилно си се насочил като си решил да ползваш опеловата кутия с РК от Газ + това после може да ползваш кардани от Уаз... Мисля че раздатката лесно ще пасне на шасито на витарката... Според мен това е най-безболезнения филм... Като започнеш да бачкаш мога да дойда някой ден да ти помогна и да си побъбриме... аз през седмицата съм в София и напоследак имам свободно време Желая ти успех
                    Точно това е моят филм! ...Опелова кутия с Текезесаркова раздатка и Уазкови кардани! ....Звънни ми (0885 124 163 еМо) през седмицата и ще се видим,тамън ще видиш проекта и ще дадеш някой съвет!През седмицата съм на бачкане и нямам възможност да действам,но тази Неделя,ако имам време ще метна кутията и ще направя захватите!Малко високо качих мотора и се колебая,дали да го свалям надолу(за 2-3см говорим) или директно да изрежа тунела,на който и без друго съм се заканил,за да ми е сгода за работа!За сега съм на вълна тази Неделя да изрежа тунела и да натаманя скоростите,пък като имам $$$ възможност да взема и раздатка,ще я измисля и нея!Имам много да стягам по джипката,пък имам и да я изплащам,но като цяло за другите ще спомена,че ако някой има финансовата възможност да си набави частите.....работата Не е повече от 5-7 дена! Все пак не искам да правя много изказвания,докато не покаже някакви добри резултати!

Коментар

За мостове нищо не видях за какви мислиш?

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                        Точно това е моят филм! ...Опелова кутия с Текезесаркова раздатка и Уазкови кардани! ....Звънни ми (0885 124 163 еМо) през седмицата и ще се видим,тамън ще видиш проекта и ще дадеш някой съвет!През седмицата съм на бачкане и нямам възможност да действам,но тази Неделя,ако имам време ще метна кутията и ще направя захватите!Малко високо качих мотора и се колебая,дали да го свалям надолу(за 2-3см говорим) или директно да изрежа тунела,на който и без друго съм се заканил,за да ми е сгода за работа!За сега съм на вълна тази Неделя да изрежа тунела и да натаманя скоростите,пък като имам $$$ възможност да взема и раздатка,ще я измисля и нея!Имам много да стягам по джипката,пък имам и да я изплащам,но като цяло за другите ще спомена,че ако някой има финансовата възможност да си набави частите.....работата Не е повече от 5-7 дена! Все пак не искам да правя много изказвания,докато не покаже някакви добри резултати!
                        Ще ти звънна в четвъртък след обяд ако свърша на време

Коментар

Ето как изглежда досега проекта....да се има навпредвид,че за един ден съм разчленил цялата джипка,измил съм всички части и от Витарата и Опеловите и съм стигнал дотук....такаче не разчитайте на перфектна работа и естетика!
                          Прикачени файлове

Коментар

Супер е снимай още.Скоростите и раздатка от газ 69 ли ще куплирате
                            Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                            Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
                              Супер е снимай още.Скоростите и раздатка от газ 69 ли ще куплирате
                              Благодаря! Да,по-горе съм казал.....Двигател и скорости Омега,Раздатка Газ 69 и Уазкови кардани! Наснимал съм всичко много пъти,но ще почакам малко и тогава ще пусна тема,в която ще отговоря на всеки въпрос,но искам първо да видя,какво ще се получи и ако съм доволен ще покажа реализацията на проекта,а сега и нямам възможност да продължа със следващите стъпки!

Коментар

Не е ли по добър вариант раздатка от самурай 410 пак е толкова бавна колкото и газковата може би и по здрава
                                Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                                Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X