Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво направи днес по Фронтерата?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какво направи днес по Фронтерата?

Заеби го маслото - ролките, ремъка и водната пома ми беха интересни, че на времето ми спрягаха някакви суми от над 600 лв и ги пратих да се снимат....

RADARA, тези джанти с какво ЕТ и J ca?

п.п. абе това ATF e Dexron 6 - това даже не го знаех, че съществува!
    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
      Заеби го маслото - ролките, ремъка и водната пома ми беха интересни, че на времето ми спрягаха някакви суми от над 600 лв и ги пратих да се снимат....

Комплекта ангренаж със сигурност ми е стъпил на 600 и нещо лв., относно Dexron 6, това е най-новото ATF масло и е съвместимо с Dexron 3, специално ми обърнаха внимание за това, защото при смяната на маслото ще останат 3 литра от старото Dexron 3.

Коментар

Не знам защо им пълните гушите на тия - GATES TCKWP303 включващ в. помпа, с гарнитури, ролки, ангренажен ремък, хидравличен обтегач (какъвто при теб, поне по снимките не виждам) Струва 140$ в рокауто, като има и по-евтини варианти! Dexron 6 колко струва?

Коментар

Само знам, че 5 литра ГМ 10/40 го взимам за 30 лв + 5 лв доставката или 3 * 30 + 5 = 95 лв за 15 литра.
          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Не знам защо им пълните гушите на тия - GATES TCKWP303 включващ в. помпа, с гарнитури, ролки, ангренажен ремък, хидравличен обтегач (какъвто при теб, поне по снимките не виждам) Струва 140$ в рокауто, като има и по-евтини варианти! Dexron 6 колко струва?
            Когато докараха Фронтака, стана ясно че трябва по най-бързия начин да я обслужа, маслото в двигателя беше черен и на минимума, пистовия ремък с хиляди микро пукнатини, амортисьорите бяха тотално изпуснали до степен че бяха скъсали едната предна биалетка, та докато поръчам от щатите и докато дойдат частите, трябва до тогава да не я карам, та затова поръчах всичко и да ми е спокойно като тръгна да я карам. Маслото Dexron 6 е 22 лв литъра.

P.s. Това за хидравличния обтегач..., нали ангренажния комплект включва: ангренажен ремък, водна помпа, малка ролка, голяма ролка, май ще се окаже че сме го пропуснали да го купя, хидравличния обтегач да не е всъщност голямата ролка?
            Последно редактирано от Еделвайс; 15-05-16, 20:07. Причина: P.s.

Коментар

В последните 7-8 години,кaрaх скъпи мaслa и синтетики и минерaлни,последното беше Репсол,мотор,кутия,рaздaткa,с профилaктични добaвки.От минaлaтa годинa минaх нa GM Genuin и нa Фронтерaтa ,отскоро и нa Полото нa дъщеря ми ,кво дa кaжa ,нaй-доволен съм от него ,сменявaм го нa годинa ,щото кaрaм нa къси рaзстояния предимно.Двигaтелa чист ,тих ,рaботи мaзно и се реже колкото му е кaпaцитетa,не че и добaвките не вършaт рaботa ,но тях ги слaгaх и при скъпи мaслa.Тaкa че ценaтa е относително нещо,не зaдължaвa със супер кaчество.
              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

RADARA, тези джанти с какво ЕТ и J ca?

Колега джантите са 16 ки с ет -20 8ж мисля че бяха
                [I][B][FONT=Georgia][COLOR=Red]Лудницата ми е спонсор!!![/COLOR][/FONT][/B][/I]:twisted::twisted::twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от RADARA Преглед на мнение
                  Колега джантите са 16 ки с ет -20 8ж мисля че бяха
                  Готин багажник! Не стана ли малко тежък с тия профили?
                  ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

не колега малко повече тежи от резервната гума
                    [I][B][FONT=Georgia][COLOR=Red]Лудницата ми е спонсор!!![/COLOR][/FONT][/B][/I]:twisted::twisted::twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                      амортисьорите бяха тотално изпуснали до степен че бяха скъсали едната предна биалетка
                      Ако стабилизиращата щанга също е пострадала да знаеш, че имам една точно като за твоята дълга база - взех я за мойта къса, но се оказаха различна дебелина!
                      Honda XL600LM, 1987
                      Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                      Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016

Коментар

Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнение
                        Ако стабилизиращата щанга също е пострадала да знаеш, че имам една точно като за твоята дълга база - взех я за мойта къса, но се оказаха различна дебелина!

Ще го имам предвид мерси за предложението, относно закупените части за смяна, оказа се че съм забравил да купя хидравличен обтегач за ангренажния ремък и нов розов антифриз G 12+, така и иначе при смяната на водната помпа ще изтече част от антифриза и като не знам кога е сменян, нови разходи но тъкмо всичко да е както трябва.

Коментар

P.s. Това за хидравличния обтегач..., нали ангренажния комплект включва: ангренажен ремък, водна помпа, малка ролка, голяма ролка, май ще се окаже че сме го пропуснали да го купя, хидравличния обтегач да не е всъщност голямата ролка?
                          Комплекта включва 5 артикула - тези, които си изброил + хидравличният обтегач (долу в ляво от гарнитурата):
                          Прикачени файлове

Коментар

Точно така е, просто го бяхме забравили в магазина за него, та и него го купих заедно със забравения антифриз

Коментар

Точно така е, просто го бяхме забравили в магазина за него, та и него го купих заедно със забравения антифриз
                              Имам силни подозрения, че с него си закръглил сумата за ангренажният сет до към 7 стотака?

Коментар

Имам силни подозрения, че с него си закръглил сумата за ангренажният сет до към 7 стотака?
                                Да, досега не бях давал толкова пари никога за обслужване на кола накуп, но за разлика от Фронти, когато и сменях частите на месеци и без спешна необходимост, докато при Фронтака, трябваше да седи пред блока докато не сменя всичко важно наведнъж, ангренажния комплект и пълното обслужване за автоматика, и смяната на двигателното масло си бяха задължителни, а и изпусналите амортисьори също не търпи отлагане, та претръпнах и купих всичко накуп за да карам в най-скоро време и да бъда спокоен че няма да ме остави по пътя....
                                Последно редактирано от Еделвайс; 16-05-16, 20:35. Причина: Допълване инфо

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X