Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво направи днес по Фронтерата?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какво направи днес по Фронтерата?

АТ гумите имат своите "зимни качества" стига да не са карани лятото.
    И аз карам с АТ-та зимата. С ДОТ 12хх днес си държаха на прехвърчащ сняг (Бистрица) без проблеми.
    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

KO2 на пипане е мека колкото чисто нова Goodyear Ultragrip, има и ламели, така че имам големи очаквания, стига да ръсне снежец де...
      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
        KO2 на пипане е мека колкото чисто нова Goodyear Ultragrip, има и ламели, така че имам големи очаквания, стига да ръсне снежец де...
        Уточнението КО2 е изключително важно! Имат доста разлики с предишните BF-ки и то не само, като материал. Моите са първите КО и се водят също M+S и имат нарисувана снежинка, но при температура под 5, 6 градуса карайки по планински път започна да ми олеква волана и да усещам недозавиване. Само да уточня, че гумите ги бях купил нови пролетта и ги карах лятото до есента.
        Интересно ще е да споделиш мнения от новите КО2, иначе машината ти изглежда много добре с тях, поздрави!
        ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

И аз да се похваля вече с 5см бодиливт с каучукови тампониНатиснете снимката за да я уголемите

Име:20151202_135910.jpg
Прегледи:1
Размер:164.2 КБ
ID:5694074Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20151202_135921.jpg
Размер:192.4 КБ
ID:5694075
          [I][B][FONT=Georgia][COLOR=Red]Лудницата ми е спонсор!!![/COLOR][/FONT][/B][/I]:twisted::twisted::twisted:

Коментар

Днес реших че е време да изхвърля старите дискове и да ги заменя с нарязано брембои да си сложа вече мудтерените с надежда за лошо време Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20151204_134310.jpg
Размер:50.1 КБ
ID:5694204Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20151204_152756.jpg
Размер:115.9 КБ
ID:5694205Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20151204_152805.jpg
Размер:91.4 КБ
ID:5694206
            [I][B][FONT=Georgia][COLOR=Red]Лудницата ми е спонсор!!![/COLOR][/FONT][/B][/I]:twisted::twisted::twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
              не знам как карате с тия тесни гуми, фронтерата особено А-то е с доста големи калници и стои направо смехотворно. Оригиналния размер е 255 а вие слагате 215
              аз А-то съм го карал с 265 а сега Б-то с 245/75/16. Освен ако не са подарък не бих сложил такива гумички.
              215 е размер за Витара
              Оригиналния размер на А-то е 225/70r15. И да наистина стоят много смешно.
              ОФА ДБ 2.3тд GSM:0879392939

Коментар

Всичко под 32 не ме кефи.
                Николай Георгиев 0+
                тел.0887357722

Коментар

Метнах газовата под багажника. Стана супер, не се вижда, не стърчи. Не знам защо карах 4 години с тоя туч в багажника
                  За всички колеги с Фронтера Б 2.2 бензин дълга база, да имат предвид, че предния кардан има гресьорка и трябва да се смазва 2 пъти годишно защото е много скъп и крив за ремонт. Има 4 карета от които едното е много нестандартно с една сфера и един пин и като ръждяса става много сложно. Точно и там е сложена гресьорката която е "женска" почти никой не беше виждал такава и никой нямаше накрайник за нея. Но все пак може да се смазва.
                  Смених също така 3 от другите карета с оригинални, смених и маншона с нова грес и скоби. Кардана ми е като нов.

A и още нещо, сложих истински чисто нови зимни гуми за 1-ви път от както карам джипки, почти 10 години и за късмет няма грам сняг
                  Последно редактирано от fanatic; 16-12-15, 18:46.
                  no signature no problems

Коментар

Дай някоя снимка
                    C20Nе '94 KБ

https://www.youtube.com/watch?v=SJ7ganVQGjA&t=7s

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
                      След няколкото ми неуспешни опити да се сдобия с дуратраци, реших да пробвам новата АТ на BF Goodrich KO2 265/75 R16.
                      Нa A купе нямaм никaкъв проблем със стaрите AТ Гудрич31ци,лятото кaрaм идентични всесезонни 265/75/15,също без проблем и риск от опирaне в кaлниците.И двaтa видa гуми ги кaрaм нa всякaкви терени ,нямa никaкви индикaции зa проблем ,дори при мaксимaлно влизaне в кaлниците!Б то е по ниско верно,мa чaк пa прекроявaне........?!
                      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                        Нa A купе нямaм никaкъв проблем със стaрите AТ Гудрич31ци,лятото кaрaм идентични всесезонни 265/75/15,също без проблем и риск от опирaне в кaлниците.И двaтa видa гуми ги кaрaм нa всякaкви терени ,нямa никaкви индикaции зa проблем ,дори при мaксимaлно влизaне в кaлниците!Б то е по ниско верно,мa чaк пa прекроявaне........?!
                        Е то между А и Б и 265/75 R16. и 265/75/15 има доста разлика
                        no signature no problems

Коментар

Колега кой ти я повдига и каде

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                            Е то между А и Б и 265/75 R16. и 265/75/15 има доста разлика
                            Е то разликата е очеизвадна,Бто е като комби спрямо А,ма все пак си мислех ,че могат да влезнат 31 без резане,не съм правил проби.Не отричам,че разликите са супер съществени.Бто по принцип би стояло грозновато с 31 без лифт!
                            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                              Е то разликата е очеизвадна,Бто е като комби спрямо А,ма все пак си мислех ,че могат да влезнат 31 без резане,не съм правил проби.Не отричам,че разликите са супер съществени.Бто по принцип би стояло грозновато с 31 без лифт!
                              Очевидно не правиш разлика между 265/75/15 и 265/75/16. Следователно не правиш разлика между 31" и 32".
                              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Е що така си помисли ?Прибързани са ти изводите.На моята с 31/15",спокойно мога да и вкарам 32 със свободните 9 сантиметра над калниците отпред ,за задните не коментирам,там е с 5 сантиметра повече.Все пак се занимавам с 4 колесни ,сума ти години професионално и много години не+ демонтажи и монтажи на гуми,та разликите в цолажи няма шанс да ми убегнат,но това е друга тема.Друг е въпроса кое купе с какъв лифт е ,допълнителен или заводски възможен такъв,независимо А или Б купе!Мои коли по сервизи не карам/освен електроника/,на път не са ме оставяли никога,па може и да не съм супер специалист,но неколко човека се радват на коли купени и минали през мене,без клиенти.Ще извиняваш за изтъкването ,но с прибързани изводи не бива... ! п.с. ти правиш ли разлики между предна и задна страна на биела ,индикации по гумите за тръгнали амортесьори,не изгърмели тотално и ред други дребни незабележими за някои хора неща?Та такива неща до болка познати и минали през ръцете..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X