Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Terrano full-time или part-time 4x4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Terrano full-time или part-time 4x4

Първоначално публикуван от masagero Преглед на мнение
    Спарки знам за разликата в показанията и казвам реалните скорости,но това не толкова от значение.ААА исках да те питам нещо:Газих доста вода в продължение на около 30-40км(много валеше като изведро и пътя беше река) и като минах кофти участъка придърпа на 2пъти светна лампичката за проблем в двигателя(все едно влизаше въздух в помпата за гориво) и след 1-2км всичко се нормализира лампичката изгасна.Имаш ли идея от какво може да бъде?
    На твойта могат да се порверяват грешки и без четец (нали след 2000г?). В ръководството е описано как. По миганията на лампата си прочети грешката, и толкоз. Вероятно дребен електрически проблем, но с какво точно, без да се прочетат грешки, не мога да кажа.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Благодаря ти Спарки имаш една бира от мен ,но някъде в планината ще е най-добре

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Пробега ти е бил тоя. Скоростта обаче - с 15% надолу. При 160 си карал реално с около 140. Ако искаш провери по GPS, и сам ще се убедиш.
        Този въпрос е дъвкан в секцията за JEEP. Просто там се случи, при всички автомобили е така. Твърдят, че повече от 10% разлика не може да има, но моето мнение е, че при натрупване на различни фактори 15% надолу е също възможно. А 10% е със сигурност.
        Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Първоначално публикуван от zippel
          Този въпрос е дъвкан в секцията за JEEP. Просто там се случи, при всички автомобили е така. Твърдят, че повече от 10% разлика не може да има, но моето мнение е, че при натрупване на различни фактори 15% надолу е също възможно. А 10% е със сигурност.
          Напълно съм съгласен с теб, виждал съм писмо от държавната агенция по метрология и стандартизация, че при преминаване от 9Х20 към 10Х20 и 11Х20 към 12Х20 разликата е 9 процента.
          Ако искаш по точна информация питай в нятоя фирма за монтаж и ремонт на тахографи те имат таблици и могат да ти кажат с точност.
          За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
          0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
            Напълно съм съгласен с теб, виждал съм писмо от държавната агенция по метрология и стандартизация, че при преминаване от 9Х20 към 10Х20 и 11Х20 към 12Х20 разликата е 9 процента.
            Ако искаш по точна информация питай в нятоя фирма за монтаж и ремонт на тахографи те имат таблици и могат да ти кажат с точност.
            Е какво има толкоз да се пита, като просто може да се сметне, щом имаме размерите на гумите.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X