Заслужава си да отбележа и седалките, там малко подцених работата.
Както казах, старите бяха много зле, Китайските не ми вдъхнаха доверие и реших да търся втора употреба. Речено, сторено, воден от мотото си, без много да му мисля, намерих много запазени от ....Голф 4, или 5, с една централна релса!!! И се почна едно голямо забавление, има няма четири дни, многократно качване и сваляне.
Положението се усложни един път че старите са със две релси, и втори път че са на две нива (вътрешната релса стъпва горе на тунела)! Освен това новите се оказаха и по дебели. В резултат на това, след максималното сваляне надолу, сега стоят малко по високо. Аз обаче им свикнах бързо, даже имам и по добра видимост.
Другото не е толкова интересно.
Спасе, ласкаеш ме братко. Благодаря.
Наистина обаче съм естет и за външния вид не съм склонен да правя компромиси, което разбирам че е малко в противоречие с офроуда.
Затова и някои детаили ги правя по два пъти с надеждата да се получи необходимия баланс, пък и както отбелязах работя предимно за удоволствие.
За ника ще изчакам, много хубаво возеше това Pajero.
Преди 2-3 дни вечерта те видях с джипа на България и Гоце Делчев. Наистина си естет по отношение на визията, джипа отвън е страхотен. Струва си всяка минута и всяко левче вложено в него. Но май малко ти опира главата в тавана, дали заради високите седалки
Не само че ми опира главата в тавана, ами и краката ми стоят накриво, тунела е огромен.
Абе какво да правя като си имам японски УАЗ.
Обаче аз съм си мазохист и се кефя.
Браво,
много хубаво става.
Как си се оправио с задни обеци, снимка?
Поздрав, страхотно става
Сега го повдигам отпред, до края на седмицата живи и здрави, се надявам да го вдигна и отзад.
Задните обици съм ги измислил, ама амовете ако окъсеят ще има забавление.
Радвам се че ти харесва.
Сега видях дръжката на задния прозорец на Американския Патрул от снимките на Сергей. Мойта беше по абсолютно същия начин счупена.
"Отлях" я с телта
Този въпрос го реших като я изрязах алуминиев от п-профил. Само трябва да се внимава при монтажа и да се използват гумички и шайби. Е не е така оригинално, но върши идеална работа.
Относно допълнителните оригинални екстри - палатката е супер, но на мен ми дойде друга идея - тъй като когато ходя за риба съм сам в джипа или най-много с жена ми, без задна седалка и при спуснат капак, отзад си става идеално легло, поръчах да ми ушият палатка, която е продължение на джипа назад. Съжалявам, че не мога да ви пусна снимки, но нямам, а сега този джип го използвам само за лов и той седи в едно село където общо взето ходя само през ловния сезон.
....Относно допълнителните оригинални екстри - палатката е супер, но на мен ми дойде друга идея - тъй като когато ходя за риба съм сам в джипа или най-много с жена ми, без задна седалка и при спуснат капак, отзад си става идеално легло, поръчах да ми ушият палатка, която е продължение на джипа назад. Съжалявам, че не мога да ви пусна снимки, но нямам, а сега този джип го използвам само за лов и той седи в едно село където общо взето ходя само през ловния сезон.
Нещо като това ....?
Прикачени файлове
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.". Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар