Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Играчка за мъже

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Играчка за мъже

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
    Пичове, грабвайте флексовете и ръкохватките. " Козата си иска пръч", както се казва.
    Давам уроци.
    Зарежи майтапа,ама знаеш ли,че от много време имам мерак да се науча да заварявам...ще взема да си купя от някъде един електрожен май-май...
    08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
      Зарежи майтапа,ама знаеш ли,че от много време имам мерак да се науча да заварявам...ще взема да си купя от някъде един електрожен май-май...
      Ако искаш да не ходиш да се молиш за разни дребни работи, които са неизбежни, и си поне малко сръчен, трябва си едно хоби телоподаващо и един флекс. С телта е лесно.

Коментар

Снощи,тАман,да туриМ снимките и нЕто,го отнЕма.То ето снимките на "люлката",за твоя джип,трябва да се удължът рамената,да дойде гумата по в средата.
        Прикачени файлове
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Супер, мисля да я сложа по в дясно, така че да се виждат стоповете и номера. Над номера ми се иска да кача една туба (празна).
          От понеделник я почвам.

Коментар

Има го тоя проблем. Мисля си за мигачи на мястото на габаритите, но неможах да намеря подходящи. А има ли жълти цилиндрични крушки, щото тогава лесно ще стане, габаритите ще станат мигачи.
            Някой ако има идея да казва.
            Andro вчера ходих и аз да търсе нещо подобно, и се спрях на мигач с габарит за LADA NIVA.Но хубаво би било да се вкарат навътре в бронята, за да се пазят.
            Прикачени файлове
            Land Rover Discovery:
            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
            Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

обещах снемки на тегича:
              Патрол, Исузу
              Прикачени файлове
              Three witches watch three Swatch watches.
              Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

а това е нови " look ",
                започна се и код мен
                Прикачени файлове

Коментар

кога дойде време ще говориме за такав булбар
                  Прикачени файлове

Коментар

Са се сетих,че имам някъде една прибрана,от кабкио,тя изнася гумата по в средата,ако искаш може,да я изровя за мостра.

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                      Andro вчера ходих и аз да търсе нещо подобно, и се спрях на мигач с габарит за LADA NIVA.Но хубаво би било да се вкарат навътре в бронята, за да се пазят.
                      Супер идея колега, и аз мислех за нещо подобно, но за Нива не се бях сетил. Благодаря, ще се възползвам от идеята.

Коментар

Първоначално публикуван от sergej Преглед на мнение
                        а това е нови " look ",
                        започна се и код мен
                        Браво Серго, супер изглежда, се едно е друг джип.
                        Мислиш ли да го повдигаш?
                        Булбара е лесен, като кажеш ще го направя.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                          Са се сетих,че имам някъде една прибрана,от кабкио,тя изнася гумата по в средата,ако искаш може,да я изровя за мостра.
                          Таране, ако правилно съм разбрал, говориш за люлка на Кия.
                          Ако е така, бих искал да я видя. Благодаря за отзивчивоста.

Коментар

Колеги, както сте забелязали, монтирах лебедка T-Max 9500.
                            Предполагам сте видяли как една вечер награбих една лебедка, благодарение на приятелското съдействие на Голди.
                            Тука е мястото да отбележа, че благодарение на репортажите на Митко Фулда, Боби(CJ-7), и Голди, не срещнах особенни трудности по монтажа. Затова ще маркирам само няколко момента, на които досега не е отделяно внимание.
                            Вижте снимките:
                            Прикачени файлове

Коментар

Както виждате се наложи да удължа рамата. След това, понеже беше безсмислено да пазя рамата от заварки, заварих плочата. С тампона, който виждате, бръкнах и грундирах рамата отвътре в зоната на заваряване. След това затапих с предварително боядисана ламарина, и след това само точковах за да не изгори отвътре.
                              Реших да изрежа до долу клетката на плочата през която минава въжето. Така един път въжето не триеше в долния край, и втори път си мисля че по лесно ще се оттича насъбраната кал и боклуци.
                              Накрая се появи един малък проблем който не бях предвидил. Плочата която използвах за монтаж е "Вромос" от малките. Оказа се че след като бях пробил дупките на бронята по дупките на плочата, през които да минат шпилките, и които да хванат ролките към плочата, растоянията несъвпадат. Тоест, растоанието между дупките на ролките е по малко, от това на плочата. Наложи се да удължа основата на ролките, след което да навяря дупките, след това да разпробия, и след това да боядисям. Една безсмислена операция, която можех да избегна, ако предварително бях наложил ролките върху плочата.
                              Приключвайки с монтажа не мога да не изкажа още веднъж искрените си благодарности към всички колеги, които са описали технологията на монтаж в този форум, и благодарение на които се справих струва ми се добре.
                              Андро.

Коментар

Таране, ако правилно съм разбрал, говориш за люлка на Кия.
                                Ако е така, бих искал да я видя. Благодаря за отзивчивоста.
                                Не,за люлка от Даихатсу Ф 20 кабриолет.Конструкцията и закрепването,са като на тази на снимката,но мястото на гумата е по-в средата,не като на моето в единия край.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X