Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задни пружини терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Задни пружини терано 2

Бушоните са ок ,какво имаш в предвит с това "Ако имаш напрежение на буксите при подаване на контакт то тогава става мазало..." Дали съм за това делко натрупано
    само бараки

Коментар

Имам предвид, че ако има напрежение към делкото и въпреки това няма изкра то тогава е другаде проблема и е твърде вероятно да не можеш да се справиш сам! Уви и аз не съм се запознал по-подробно с тая част на колата, защото съм нямал никакви проблеми, но ако се наложи, ще помагаме. По принцип най-безболезнено е да е изгоряла бобина. Можеш да разглобиш делкото и да я разгледаш. Обикновено ако е избила има следи и по бубината и по корпуса на делкото. Разбира се огледай и капачката дали всичко е наред. Не забравяй да провериш и палеца - на някой коли в него се крие съпротивление, което прекъсва! За да подаде делкото искра то някой трябва да подаде импулс към него. Тоя някой е компа на колата(силно се съмнявам да има проблем в него)! Имаше обаче един транзистор, който подава напрежение към бобината - той също следва да се провери.
      Ето за това ти споменах, че става мазало.

Коментар

Шъ гу мъчим утри мерси за вкл,
        само бараки

Коментар

За делко съм ако не бъде отремонтирано
          само бараки

Коментар

Здравейте..
            Интересуваме дали може на това Терано да се сложат 235/85/16 без да има лифт. И дали ще е стабилно.
            Някакви недостатаци или разлика...

Коментар

Това са 32 няма да станат
              само бараки

Коментар

Днес сложих новото старо делко и всичко е ок
                само бараки

Коментар

Здр имам въпрос след ката смених маркуча до работния цилиндър как да обезвъздуша съединителя,първо горна помпа или как незнам ама зор
                  само бараки

Коментар

Първоначално публикуван от off mechanic Преглед на мнение
                    Здр имам въпрос след ката смених маркуча до работния цилиндър как да обезвъздуша съединителя,първо горна помпа или как незнам ама зор
                    Мисля,че на долната помпа/работния цилиндър / има пробка за обезвъздушаване.Един помпи на педала,а втори човек обезвъздушава отдолу.След 10 напомпвания при празна система поне при мен съединителя си "дойде".Следтова още 1-2пъти за всеки случай и си готов.Горе нищо не се прави!
                    П.П.Когато въпросния маркуч ме остави на 400км. от дома на билото на Беласица и се прибрах с доливане постоянно,когато се случваше в системата да не остане почти нищо просто наливах в горното казанче до връх и след това помпех с педала.Съединителят се "появаваше" бързо и без обезвъздушаване!
                    поздрави!
                    NISSAN FOREVER
                    -----------------------------------------------------------------------------
                    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

аз на моя първо налях спирачната течност в какзанчето после отвих пробката на горната помпа тя се обезвъздуши от самосебеси след това с помоща на втори човек който помпеше педала обезвъздуших и долната помпа

Коментар

явно проблема ми е в горната помпа а ето и ремонта Натиснете снимката за да я уголемите

Име:S5030092.jpg
Прегледи:1
Размер:167.2 КБ
ID:5529934
                        само бараки

Коментар

Има още една пробка много важна!

Коментар

Коя дамянски
                            само бараки

Коментар

Ами намира се доло-горе по средата на джипа отдоло по магистралата за течността на съединитела. Ще се учудиш колко мизерии, ще излязат.

Коментар

знам го мерси
                                само бараки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X