здравеите на всички OFF-ари интересувам се мога ли да ползвам стари пружини от терано 2 далга база за да повдигна тер 2 каса база
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Задни пружини терано 2
Свий
X
-
От: задни пружини терано 2
По-добре купи нови пружини от дълго Терано, за да има ефект......не се знае колко са уморени втората употреба и резултата може да е половинчат!
И още нещо....смяната на пружините върви със смяна на амове.....с увеличението на височината, ходовете остават същите.
Успех
Коментар
-
Първоначално публикуван от off mechanic Преглед на мнениенещо не се полчава но ше пробвам пак а за амове задни прочетох че слагат от патрол или греша някой ако подскаже ще съм блатодарен
Коментар
-
мерси колега ами ще видим още не съм го почнал иначе замислям и монтиране на силова броня та да питам 50-килограмова броня дали ще е проблем за предното окачване след навиването на торсионите и последен въпрос сега джипката е с две задни гуми регенерат и две някакви др та тези регенерата нали са по тежки да не става някакво не правилно натоварване на режима 4х4 мерси предварителносамо бараки
Коментар
-
Първоначално публикуван от off mechanic Преглед на мнениемерси колега ами ще видим още не съм го почнал иначе замислям и монтиране на силова броня та да питам 50-килограмова броня дали ще е проблем за предното окачване след навиването на торсионите и последен въпрос сега джипката е с две задни гуми регенерат и две някакви др та тези регенерата нали са по тежки да не става някакво не правилно натоварване на режима 4х4 мерси предварително
Принципно в такъв случай се изисква да се подменят торсионите с тунингови усилени такива,иначе...при каране в пресечена местност ,особено с по-голяма скорост ,предницата ще кълве постоянно надолу и ще бие на тампоните,а торсионите няма да изкарат дълго!
П.П. Гумите трябва да са абсолютно еднакви и като размер и като тегло.Това може да се пренебрегва само в случаите,когато се кара на заден мост и не се включва режим 4х4,ама...то ако ще се кара само така,за какво му е на човек джип..
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Твоята броня се е получила доста добре явно сте си поиграли тази за която аз дъм се навил е от рифел-ламарина и е направена с място за лебедка -горната част изнесена напред има и по една кука в двата края а за усилените торсиони има време мисля че за начало и тези ще свършат работа щом при вашите джипки няма проблем.Та сега на първо време ще сменя маслата от долу че да ми е мирна главата.Има ли проблем ако сложа 16- цола и коя е най удачната широчина на гумата според вас а гледам че и 16-ки излизат кадърни на прилична цена иначе съм мераклия за ИНСА ТУРБО калните каймановата шарка някои ако сподели какво поведение имат тези гумисамо бараки
Коментар
-
Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнениеМоята стана доло-горе 30 кг., че да не е повече и определено си е тормоз за торсионите. Не ми се мисли когато дойде време за лебедка. Знам само, че комплект нови усилени започват от 500 лева...Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар