Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задни пружини терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Задни пружини терано 2

здравеите на всички OFF-ари интересувам се мога ли да ползвам стари пружини от терано 2 далга база за да повдигна тер 2 каса база
    само бараки

От: задни пружини терано 2

Да!

Коментар

мерси за отговора аз си мислех че може да са изтощени а знаеш ли цени 2ра употр.
      само бараки

Коментар

По-добре купи нови пружини от дълго Терано, за да има ефект......не се знае колко са уморени втората употреба и резултата може да е половинчат!
        И още нещо....смяната на пружините върви със смяна на амове.....с увеличението на височината, ходовете остават същите.
        Успех

Коментар

Колега,освободи си пощата,че не може да ти се изпращат ЛС.!!!
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

нещо не се полчава но ше пробвам пак а за амове задни прочетох че слагат от патрол или греша някой ако подскаже ще съм блатодарен
            само бараки

Коментар

Първоначално публикуван от off mechanic Преглед на мнение
              нещо не се полчава но ше пробвам пак а за амове задни прочетох че слагат от патрол или греша някой ако подскаже ще съм блатодарен
              Чуй се с Любашки може би има нещо за теб...

Коментар

това е машинката колеги
                само бараки

Коментар

Предни пружини от G-класа ( колкото и да са уморени стават) и амове от Патрол
                  Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
                  0879076007 Жельо

Коментар

мерси колега ами ще видим още не съм го почнал иначе замислям и монтиране на силова броня та да питам 50-килограмова броня дали ще е проблем за предното окачване след навиването на торсионите и последен въпрос сега джипката е с две задни гуми регенерат и две някакви др та тези регенерата нали са по тежки да не става някакво не правилно натоварване на режима 4х4 мерси предварително
                    само бараки

Коментар

Първоначално публикуван от off mechanic Преглед на мнение
                      мерси колега ами ще видим още не съм го почнал иначе замислям и монтиране на силова броня та да питам 50-килограмова броня дали ще е проблем за предното окачване след навиването на торсионите и последен въпрос сега джипката е с две задни гуми регенерат и две някакви др та тези регенерата нали са по тежки да не става някакво не правилно натоварване на режима 4х4 мерси предварително
                      Силова броня 50кг. е нещо много тежко,особено ако се планира в последствие и още толкова кг. лебедка!
                      Принципно в такъв случай се изисква да се подменят торсионите с тунингови усилени такива,иначе...при каране в пресечена местност ,особено с по-голяма скорост ,предницата ще кълве постоянно надолу и ще бие на тампоните,а торсионите няма да изкарат дълго!
                      П.П. Гумите трябва да са абсолютно еднакви и като размер и като тегло.Това може да се пренебрегва само в случаите,когато се кара на заден мост и не се включва режим 4х4,ама...то ако ще се кара само така,за какво му е на човек джип..
                      Поздрави!
                      NISSAN FOREVER
                      -----------------------------------------------------------------------------
                      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

грешка 30 кг е бронята а за гумите си прав то за какво му е на човек 4х4 без да го ползва а иначе аз съм напълно нов в тази материя и с голям интерес чета старите теми на колегите с терано и има много полезно инфо
                        само бараки

Коментар

Моята стана доло-горе 30 кг., че да не е повече и определено си е тормоз за торсионите. Не ми се мисли когато дойде време за лебедка. Знам само, че комплект нови усилени започват от 500 лева...

Коментар

Твоята броня се е получила доста добре явно сте си поиграли тази за която аз дъм се навил е от рифел-ламарина и е направена с място за лебедка -горната част изнесена напред има и по една кука в двата края а за усилените торсиони има време мисля че за начало и тези ще свършат работа щом при вашите джипки няма проблем.Та сега на първо време ще сменя маслата от долу че да ми е мирна главата.Има ли проблем ако сложа 16- цола и коя е най удачната широчина на гумата според вас а гледам че и 16-ки излизат кадърни на прилична цена иначе съм мераклия за ИНСА ТУРБО калните каймановата шарка някои ако сподели какво поведение имат тези гуми
                            само бараки

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                              Моята стана доло-горе 30 кг., че да не е повече и определено си е тормоз за торсионите. Не ми се мисли когато дойде време за лебедка. Знам само, че комплект нови усилени започват от 500 лева...
                              По-тежка предница освен друго иска и по-твърди амове. Ако си презацепиш торсионите с 1-2 зъба (в зависимост от това колко са изморени), и сложиш например Monroe Adventure или други твърди амове, не мисля че ще има проблем с броня и лебедка отпред. А вече ако решиш да го правиш не бюджетно, а както си трябва - сам знаеш как, ама иска още едни кинти за торсиони. Ако някой ти ги е предложил за 500лв комплекта, цената е супер.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X