Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Patrol 4.6 V8.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Nissan Patrol 4.6 V8.

Аз просто се чудех, като гледах, че не си променил позицията на лоста, дали си сменил кутията или си сложил хидравличен "кит" на нормалната.
    Но това не е толкова важно (ти си решаваш какво да споделяш) важното е, че е направено с мерак.

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
      Аз просто се чудех, като гледах, че не си променил позицията на лоста, дали си сменил кутията или си сложил хидравличен "кит" на нормалната.
      Но това не е толкова важно (ти си решаваш какво да споделяш) важното е, че е направено с мерак.
      Позицията на лоста е силно променена , отрязахме го и добавих едно желязо огънато на S за да дойде в сегашното положение. Иначе скоростите трябваше да се редят на обратно но аз не бях готов за такъв компромис. Сподели нещо за този хидравличен кит ако не е тайна , стана ми интересно.
      Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
      Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
        Позицията на лоста е силно променена , отрязахме го и добавих едно желязо огънато на S за да дойде в сегашното положение. Иначе скоростите трябваше да се редят на обратно но аз не бях готов за такъв компромис. Сподели нещо за този хидравличен кит ако не е тайна , стана ми интересно.
        Въпрос към колегата нитро . Колега , получи ли отговори на "198" от "200"тата въпроса които зададе ? Зададох ти два и не получих нито един отговор .
        Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
        Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Въпрос към колегата нитро . Колега , получи ли отговори на "198" от "200"тата въпроса които зададе ? Зададох ти два и не получих нито един отговор .

Извинявай, днес съм много натоварен.
          За кита за конвертиране на нормална кутия за "секвенциално" превключване ще го изровя утре от папките.
          А кой е вторият въпрос, че не се сещам?

Коментар

Ето колега, това представлява. Слагаш го и си караш Нисана като Формула 1 или WRC. Използва се активно в много FIA шампионати.
            Предимства - не се тръшкаш всеки път по много десетки хиляди евра, когато скапеш кутията - просто го монтираш на друга. А резултатите са почти същите като със най-елитните секвенциални кутии.

Последно редактирано от nitro; 10-08-12, 14:47.

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
              Ето колега, това представлява. Слагаш го и си караш Нисана като Формула 1 или WRC. Използва се активно в много FIA шампионати.
              Предимства - не се тръшкаш всеки път по много десетки хиляди евра, когато скапеш кутията - просто го монтираш на друга. А резултатите са почти същите като със най-елитните секвенциални кутии.
              Колега,свери си часовника-това е само кит за превключване от волана и то ПНЕВМАТИЧЕН (има разлика) за механична секвенциална скоростна кутия.А и цената му доста солена 4700 паунда без ДДС.
              Последно редактирано от Валентин Исаев; 10-08-12, 16:52.
              Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
              Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
              0885 660 613

Коментар

Ето това е хидравличен кит,но отново само за секвенциална скоростна кутия.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:prod_photos_zoom_hydraulic-shifting-unit-60.jpg
Прегледи:1
Размер:44.4 КБ
ID:5398639Натиснете снимката за да я уголемите

Име:prod_photos_zoom_hydraulic-shifting-unit-10.jpg
Размер:34.4 КБ
ID:5398640Натиснете снимката за да я уголемите

Име:prod_photos_zoom_hydraulic-shifting-unit-20.jpg
Размер:44.4 КБ
ID:5398641Натиснете снимката за да я уголемите

Име:prod_photos_zoom_hydraulic-shifting-unit-30.jpg
Размер:37.0 КБ
ID:5398642Натиснете снимката за да я уголемите

Име:prod_photos_zoom_hydraulic-shifting-unit-40.jpg
Размер:68.3 КБ
ID:5398643Натиснете снимката за да я уголемите

Име:prod_photos_zoom_hydraulic-shifting-unit-50.jpg
Размер:44.5 КБ
ID:5398644
                0885 660 613

Коментар

А това вече е за преработката на обикновена скоростна кутия с превключване като на секвенциална.Тоя специално е за Порше с цена 6900 щатски.

Име:3884275.jpg
Размер:84.6 КБ
ID:5398645

А тоя кит за Митсубиши Ево го дават и като универсален.

Име:turbo_images.jpg
Размер:18.9 КБ
ID:5398646Натиснете снимката за да я уголемите

Име:turbo_images (1).jpg
Размер:21.9 КБ
ID:5398647Натиснете снимката за да я уголемите

Име:turbo_images (2).jpg
Размер:37.5 КБ
ID:5398648Натиснете снимката за да я уголемите

Име:turbo_images (3).jpg
Размер:31.8 КБ
ID:5398649Натиснете снимката за да я уголемите

Име:turbo_images (4).jpg
Размер:22.4 КБ
ID:5398650
                  Последно редактирано от Валентин Исаев; 10-08-12, 16:50.
                  0885 660 613

Коментар

Много интересни неща има , но доколкото знам FIA не разрешава в рали-рейд автомобилите монтиране на скоростни кутии с повече от шест скорости и друго освен механично превключване.

Коментар

но доколкото знам FIA не разрешава в рали-рейд автомобилите монтиране на скоростни кутии с повече от шест скорости и друго освен механично превключване.
                      Това вече е извън моята компетенция.
                      Последното си е чисто механично-с жила.
                      0885 660 613

Коментар

Малко извън темата но вчера имах честта да се повозя на този звяр и мога да кажа че върви уникално набира много добре ,а дупките не се усещат все едно си по магистрала ,а за звука направо е музика за ушите
                        Мерси за возенето !!!
                        ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Колега, нищо ли не се случва с чудовището напоследък ?
                          Няма ли да зарадваш верните ти фенове с нещо ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X