Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Patrol 4.6 V8.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Nissan Patrol 4.6 V8.

Навява ме тъга като се сетя за вечния въпрос за типа кола за Бг състезание. Противопоставени са и мненията и резултатите. Мост или рамена.
    Лично аз съм за мостовете, може би не съм срещнал нещо убийствено на рамена.
    Та в тоя ред на мисли, Чолаков, защо се отказа от пажерото. И с кое избраното от теб междуосие е по добро от класическата дълга база.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ще се опитам да направя анализ на база съвсем скромния опит който имам . Лично за мен независимото окачване е най-добрия вариант който съществува в момента , проблема идва в изключително многото подвижни части които го правят независимо. Всяка от тях е предпоставка за евентуален проблем в екстремни условия. С Паджерото винаги съм нащрек , непрекъснато очаквам някое някое от колелата да тръгне да ме изпреварва , но няма друга кола която така "нежно" да поема неравностите. Може би най-добрия компромис е предно независимо и заден цял мост. Не съм се отказал от Паджерото дори в момента е готово за старт , има обаче някои подробности които ме дразнят в него като например сравнително малкия въртящ момент който се появява във високи обороти . Тежко е , а сравнително трудно се олекотява защото започва да изглежда на обикновенно Паджеро с раздувки на Еволюшън. Но , основно късата 1ва и дългата 2ра скорост са причина да търся варианти с Нисана. Относно междуосовото разстояние - Нисана сме го удължили с 16см. до 256см. определено разликата в пътното поведение е огромна. Не знам кое растояние е по-удачно , но в състезанията които съм участвал досега винаги има траялни елементи и много криви места за преминаване където дългата база е меко казано неподходяща . Може би в пустинята е най-доброто решение , но аз все още не съм ходил там.
      Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
      Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
        ... С Паджерото винаги съм нащрек , непрекъснато очаквам някое някое от колелата да тръгне да ме изпреварва ...
        Ако мислиш, че с Патрула това не може да ти се случи ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
          Не казвам , че не може да се случи . Просто с Нисана не съм нащрек , а това е много важно когато раздаваш газ по състезания.
          Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
          Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

При мен експериментите с патрула приключиха през 2006-та, започвайки през 2000. Едно нещо ми прави драстично впечатление, по време на патрулските години гумите ми бяха консуматив. По всяко време ги късах яко. За едно ком-емине бях похарчил 6 бр. А годините не бяха още ралиджийски. С г-то бе същото с минусовите борбетки. Сега не помня да съм разпарял гума или да съм разбортирал. Много ми мъчи фантазията един проект, само проблема с ширината ме спира.
            Та как се намира ръчна кутия за осмак?

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            даже е доста достъпно начинание.
            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8521.jpg
Прегледи:1
Размер:130.1 КБ
ID:5386154Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8529.jpg
Размер:136.3 КБ
ID:5386156Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8533.jpg
Размер:153.1 КБ
ID:5386157Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8534.jpg
Размер:144.6 КБ
ID:5386158Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8536.jpg
Размер:171.0 КБ
ID:5386159Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8537.jpg
Размер:141.5 КБ
ID:5386160Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8543.jpg
Размер:120.3 КБ
ID:5386161Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8545.jpg
Размер:105.6 КБ
ID:5386162Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8549.jpg
Размер:88.8 КБ
ID:5386163Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8551.jpg
Размер:68.2 КБ
ID:5386164Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8555.jpg
Размер:110.7 КБ
ID:5386165Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8556.jpg
Размер:129.9 КБ
ID:5386166Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8526.jpg
Размер:142.3 КБ
ID:5386155 Нямам много снимки , това са част от последните заигравки.

Коментар

На последната снимка виждам сериозен проблем. А Фоксовете са скъпички.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                  На последната снимка виждам сериозен проблем. А Фоксовете са скъпички.
                  Кажи приятелю , къде го видя проблема? Той не един , те са хиляди !!! Теб и най-малко още един фен ще ви поканя на официалните тестове.

Коментар

Махаш пружините и монтираш Фоксовете. Дигаш рамата на високо и завърташ моста около оста на кардана. Далеч преди да е свършил хода на амовете проблема ще го видиш. Може и снимката да лъже, ама не вярвам. Пробвай и снимай да се види какво се случва.

Коментар

Махаш пружините и монтираш Фоксовете. Дигаш рамата на високо и завърташ моста около оста на кардана. Далеч преди да е свършил хода на амовете проблема ще го видиш. Може и снимката да лъже, ама не вярвам. Пробвай и снимай да се види какво се случва.
                      Пали "бързия влак" другата седмица и ела да коментираме на място.
                      п.п. Аз по снимките не мога да си позная колата.

Коментар

Това на едната снимка четири бензинови помпи ли са ?!?
                        Как работят две по две или ?

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
                          Това на едната снимка четири бензинови помпи ли са ?!?
                          Как работят две по две или ?
                          Това на снимките са две бензинови помпи с два филтъра преди тях и един след тях т.е. три филтъра и две помпи. "Страх лозе пази".

Коментар

Не става. Много бачкане с бегачката. Мерси за поканата все пак.

Коментар

Не става. Много бачкане с бегачката. Мерси за поканата все пак.
                              Не става , ти ми спаси живота на Златните . Не съм забравил как ми купи аналгин . Все ще намериш 4-5 часа за мен.

Коментар

Имал ли си по време на състезания или тестове "On Board" камера ? Ако да, ще пуснеш ли нещо да добием представа как е от вътре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X