Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Patrol 4.6 V8.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Nissan Patrol 4.6 V8.

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
    [ATTACH=CONFIG]423818[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]423825[/ATTACH]
    За степенките - виждам че са захванати за рамата само на две места, да попитам - как се държат степенките като повдигаш джипа за тях, подават ли, и ако да колко. Каква тръба си ползвал, фи и дебелина на стената. Ако имаш снимки на захващането към рамата дай и снимки. Поздрави за проекта.

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
      За степенките - виждам че са захванати за рамата само на две места, да попитам - как се държат степенките като повдигаш джипа за тях, подават ли, и ако да колко. Каква тръба си ползвал, фи и дебелина на стената. Ако имаш снимки на захващането към рамата дай и снимки. Поздрави за проекта.
      Степенките са пробен вариант , само са прикапани на две три места за оглед и одобряване. Тръбата е Ф45 дебелина на стената 3 мм. Ако реша ,че варианта е този минаваме на яко укрепване. Снимки ще има само да остане този вариант.
      Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
      Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Впечатлен съм от нисана!
        Сложи на скайлайните поне 25 сек на затвореното в Трявна и то без да се напъва особенно.
        Имам няколко въпроса:
        Има ли варианти на тези нисани с блокажи?
        Има ли варианти на предавателните числа на главното предаване?
        Продавали се?
        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

А за ми- то пред него нещо да кажеш.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
            Впечатлен съм от нисана!
            Сложи на скайлайните поне 25 сек на затвореното в Трявна и то без да се напъва особенно.
            Имам няколко въпроса:
            Има ли варианти на тези нисани с блокажи?
            Има ли варианти на предавателните числа на главното предаване?
            Продавали се?
            Здравей Руси , благодаря за топлите думи . Те са признание за мен и моя екип че труда ни не бе напразен. Нисан y60 фабрично е със заден блокаж . Варианти за промяна на главното предаване аз поне не съм открил , но съществуват няколко варианта на "Ашкрофт" за различни предавателни отношения на раздатката , аз лично промених съотношенията на моята раздатка от 1.222 на 1.003 защото дифовете на Нисана са бавни 4.625 , а на Ровъра 3.54 и всичко си дойде на място . Последния въпрос можем да го коментираме на Лични или по телефона. Поздрави.
            Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
            Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

И аз изключително съм впечатлен от представянето на този звяр!Макар на пръв поглед отвън да изглежда като стоков Нисан отвътре си е страшен!Наслаждавахме му се на Трявна с невероятен интерес!
              Браво за свършената работа!
              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Машината оправда всеки един вложен лев и човекочас , за това си заслужи още малко тунинг . Двигателя ще бъде оборудван с ковани бутала за по-висока компресия 10.5 / 1 , тунинговани цилиндрови глави STAGE 4 ръчно портнати и с по-големи клапани. Очаквана мощност 310-320 кс. Окачването също ще претърпи промени , но там нещата са доста по-сложни и ще има нужда от много внимателно проектиране и изпълнение. Въпреки че " Хоум мейд " окачването " Терафирма" + "Монро" излезе изключително удачно. GPS а ми показа максимална скорост по време на състезанието 144км/ч. не че е нов световен рекорд но е показателно че колата е била стабилна в екстремни ситуации . Сега обаче тече подготовка за рали "ЕВИЯ" и Нисана е на втора линия.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3980.jpg
Прегледи:1
Размер:228.3 КБ
ID:5366311Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3981.jpg
Прегледи:2
Размер:232.8 КБ
ID:5366312Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3982.jpg
Размер:239.1 КБ
ID:5366313Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3984.jpg
Размер:156.0 КБ
ID:5366314Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4064.jpg
Размер:181.3 КБ
ID:5366315Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4125.jpg
Размер:164.5 КБ
ID:5366316Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4126.jpg
Размер:157.7 КБ
ID:5366317 Да си припомним състезанието в Трявна.

Коментар

... Окачването също ще претърпи промени , но там нещата са доста по-сложни и ще има нужда от много внимателно проектиране и изпълнение. ...
                    Близнаците направиха един интересен проект на Y61, който доста ми допадна.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      Близнаците направиха един интересен проект на Y61, който доста ми допадна.
                      И аз видях този проект на Трявна . Той е един от моите варианти , обсъдихме го "надълго и широко" с Иваило. Само че аз искам да удължа междуколесната база с 15-20 см. защото имам чувството в момента че седя върху задния мост. Това обаче ще е свързано със сериозни заигравки като местене и направа на нов резервоар подстригване на шасито и много други работи . Трябва ми време да избистря концепцията щото ми омръзна от проби-грешки.

Коментар

... Само че аз искам да удължа междуколесната база с 15-20 см. защото имам чувството в момента че седя върху задния мост. Това обаче ще е свързано със сериозни заигравки ...
                        Според мен ще си струва да влизаш в този филм само ако смяташ да караш сериозно рали-рейд. За там късият Патрул наистина не е от най-подходящите, защото не стои така добре на пътя при по-високи скорости.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Късия Патрол , вече е трансформиран в среден. С 16см. бе изместен задния мост до 256см. междуосово разстояние и доби онзи вид който винаги съм искал да има. С безценната помощ на близнаците машината вече е обурудвана с койлоувъри и амортисьори "Фокс". За по-голям разкош заменихме задния диференциал с LSD такъв от дълъг Патрол правен за арабския свят. За още по-голям разкош ще бъде монтиран в раздатката междинен Helical LSD диференциал на фирмата QUAIFE . Каква сме я свършили времето ще покаже. Поздрави.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8411.jpg
Размер:115.7 КБ
ID:5375485Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8428.jpg
Размер:165.1 КБ
ID:5375491Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8406.jpg
Размер:85.6 КБ
ID:5375492Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8439.jpg
Размер:146.7 КБ
ID:5375493Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8412.jpg
Размер:113.4 КБ
ID:5375486Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8413.jpg
Размер:153.3 КБ
ID:5375487Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8435.jpg
Размер:111.0 КБ
ID:5375488Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8419.jpg
Размер:140.1 КБ
ID:5375489Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8427.jpg
Размер:161.1 КБ
ID:5375490Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8410.jpg
Размер:149.8 КБ
ID:5375484

Коментар

... С безценната помощ на близнаците машината вече е обурудвана с койлоувъри и амортисьори "Фокс".
                            Бъмп стопове няма ли да сложиш? Че с този мотор и с това окачване ще раздаваш яко газ и ще почнеш да рипаш. А тия 2 тона падат тежко ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                              Бъмп стопове няма ли да сложиш? Че с този мотор и с това окачване ще раздаваш яко газ и ще почнеш да рипаш. А тия 2 тона падат тежко ...
                              Ще има разбира се.

Коментар

С тази компановка машината започва да ми харесва. Във Варна с нея ли си?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X