Обява

Свий
Няма добавени обяви.

A Y60 is reborn :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: A Y60 is reborn

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Има тампони, има и други щанги направо.

А може и така

Да ти кажа ли това за колко време го стъкмявам? Интересно за колко го продават. И не е ли на предницата?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Това баш е за предницата
      450 австралийски гущера е офертата ако искаш да си го купуваш.

Два часа с флекса?

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Вместо да режеш и скъсяваш щанги, помисли за тампони с изместен център. За отпред ги дават за корекция на Castor-а, но не знам дали на патрол задните са със същия диаметър.

Надали си първия, дето се боричка с това. Поразтършувай се. Почти е сигурно че има.
        За задните щанги не съм чувал да има ексцентрични тампони,а даже и да има ще са една шапка пари ...режа от долната щанга 2 см ,набивам в двете парчета втулка 27 мм ,заварям и по този начин със скъсените долни задния мост се завърта нагоре ,намалява се ъгъла на карето (това към раздатката ) и по този начин се избягва натоварването , а и оттам дразнещия шум .
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Това баш е за предницата
          450 австралийски гущера е офертата ако искаш да си го купуваш.

Два часа с флекса?
          Кви 2 часа бре? НикъФ флекс. Лазери има тука. После 20 минути с телоподаващото, и на прахово. Даже по-лъскави ше станат.

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
          За задните щанги не съм чувал да има ексцентрични тампони,а даже и да има ще са една шапка пари ...режа от долната щанга 2 см ,набивам в двете парчета втулка 27 мм ,заварям и по този начин със скъсените долни задния мост се завърта нагоре ,намалява се ъгъла на карето (това към раздатката ) и по този начин се избягва натоварването , а и оттам дразнещия шум .
          Ти си знаеш. За мен това би било последен вариант, ако няма никакъв друг.

А защо не удължиш горните щанги? Ефекта ще е същия, с тая разлика че горе натоварването е по-малко, и съответно има по-малко шанс за неприятности.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

А защо не удължиш горните щанги? Ефекта ще е същия, с тая разлика че горе натоварването е по-малко, и съответно има по-малко шанс за неприятности.
            Вярно ,че ефекта е същия ,но горните щанги са на по шибано място ,освен това трябва да се удължава...долните - набиваш плътна втулка в тръбата и заварка...
            Търтьо ,тия сините железа само на това болтче ли се държи предния мост...в Сливен като ми се измушиха шайбите на амовете моста си ходеше напред назад по педесетина санта,без малка да скъсам носачите ,оттам дето се захващат към тия сините ( бай Матьо го скъса като го тегли трактора )
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Тва болте ше изпадне на втория камик )))
              От долу си се заболтва като хората към шасито.
              То може и да се парне при нужда
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Тез сините неща май са само за продаване. Ако нямат и някакво друго закрепване де. Отделно не ми харесва идеята да се сваля нещо надолу по джип предназначен за сериозна експлоатация.

Друг е въпроса как да се оправи ъгъла с малко усилия...
                Обикновено отговора е "никак"
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле, не се ебавай с оситата, квото е измислено за тунинга на патрул, все те са го измислили.

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                    Вярно ,че ефекта е същия ,но горните щанги са на по шибано място ,освен това трябва да се удължава...долните - набиваш плътна втулка в тръбата и заварка...
                    Търтьо ,тия сините железа само на това болтче ли се държи предния мост...в Сливен като ми се измушиха шайбите на амовете моста си ходеше напред назад по педесетина санта,без малка да скъсам носачите ,оттам дето се захващат към тия сините ( бай Матьо го скъса като го тегли трактора )
                    Трябва ти само стругар да им пусне по една стружка в двата края, на шпилките. После пак набиване, заварка, и толкоз. Не вярвам стругаря да вземе повече от 10 кинта за такава проста операция.

А че са по-неудобни - факт. Аз просто предпочитам удължаването пред скъсяването, ама това са си мойте 5 стинки.

Коментар

Спарки къде видя шпилки на горните носачи, че нещо не вдявам?

ПП Правилните носачи за отпред. Пак са синички

Коментар

Спарки къде видя шпилки на горните носачи, че нещо не вдявам?
                        Идеята е ако са тръбни да ги резне, да се направи подходяща престъргана ос в двата края, които да се набият плътно в тръбите на носача, и да се завари.

Стругар така или иначе ще трябва, щото подходящо желязо с диаметър, равен на вътрешния на тръбите, едва ли ще се намери такова, че да влиза плътно с набиване. А на стругаря му е все едно дали ще стругова цялата ос, или ще остави по средата сантиметър или два с по-голям диаметър.

Капиш?

ПП: Не знам дали горните щанги на патрола са тръбни. Мойте май са плътни, ма аз съм друга губерния.

Коментар

А ся те разбрах. Ми не съм ги рязал и аз нямам идея кви са.

ПП За стругарите както знаеш имам особено мнение

Коментар

Извинявам се, че се бъркам и ако искате ми се смейте, ама точно затова не ги харесвам летите "пушки".
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Коле, не се ебавай с оситата, квото е измислено за тунинга на патрул, все те са го измислили.
                              Може и така да е, ама това железо ми се види гаче аз съм го дялал с теслата в гаража...

За лебедката-в характеристиките на лебедката трябва да има и размерите на присъединителните отвори. Но имай предвид, че центъра на лебедката не съвпада с центъра на правоъгълника образуван от отворите за болтовете. Най-добре изчакай да дойде лебедката, и по нея-прави каквото си намислил.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                                Извинявам се, че се бъркам и ако искате ми се смейте, ама точно затова не ги харесвам летите "пушки".
                                Патролите, а и тераното, ги има и с лети, и с кръгли, заварявани. Просто не знам когато са кръгли дали са тръби, или плътно желязо. Панхарда ми е тръба - знам, щото съм рязал. Ама носачите не знам.

ПП: Патрола е с лети отпред, ма ние коментираме задницата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X