Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събори на собствениците на MITSUBISHI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Събор на собствениците на MITSUBISHI на 6-7-8.11.2009.

Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнение
    Петак престигане и настаняване вечерта който каквото си носи,ще яде.Сутринта от агнето ще има курбан поне така се надяваме ще оточним,ще хапнем супичка и ще направим един 1 2 3 часа преход като си дойдем на обяд ще обядваме и ще починем я карти я кой какво е направил по жипката и така.Вечерта в събота ще е вечерята от куверта(салата ракийка и нещо символично не съм говорил точно)+акнето и дропсърмата който ще направият.Неделя всеки става мие очите и тръгва.Нарочно съм го направил 3 дена за да има повече време да се запознаем а не като на Пловдивската група престигане съзтезание ядене и чао.(не че беше лошо).
    Кирчо, дотук - отлично

дай малко по-подробна времева разбивка

дай една карта, дори и две - една на района, една на трака и около него..
    дай едни координати на Бяло Камене..

дай една покана и към всички желащи да присъстват - аз съм сигурен за един непаджеревод - Стоян - бива ли да го гоним, като е с Джип..

направи една табличка - кой кога ще дойде, с колко човека, за колко нощувки - това ще улесни много хората, които ще ни посрещат..

е те такива малки подробности са в някои случаи големите препъни-камъни.
    не че ще има претенциозни измежду нас, ама все пак..

как стоят нещата, ако пристигнем с малки деца - осветление, отопление..

ей такива неща са от голямо значение ( поне от скромния ми опит при организиране на такива неща .. )

Коментар

Кирчо е млад переспективен кадър. Може би, трябва да се шлифова малко, но има бъдеще.
      Другата седмица ще ти кажа. Ако идвам - си плащам и куверта.
      Ще дойда с АТВ-то, че ти избяга от коловозите и все пак си домакин.

За президента - тази тема ще бъде дълбоко дискутирана на семинара, който организираш.
      Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Ето Вени заповядай може да си харесаш какво да наемеш.www.byalokamane.com
        До тук ти отговорих на много въпроси отностно карти гпс кординати и т.н

Обяснил съм всичко обяснвам пак:
        Собственика на Бяло камени иска от нас 10лв за куверт и все още не сме оточнили какво ще влиза в това ама дали ще ги дадем преди или по време е същата работа той просто си иска този куверт за да може да ангажира хора който цяла вечер да се грижат за нашето добро настроени като правият салати и т.н.
        Настаняването се прави на място идваш настаняват те и готово какво не е ясно до колкото знам всичко се топли с парно ,но аз никъде не отивам без моята печка така че те съветвам и теб да си вземеш печката щом ще си с децата.
        Разходката за която искаш трак няма да е нищо особено,размислих и реших просто да се разкараме по балкански черен път до някъде където да си направим снимки и просто да покараме.Незнам колко по ясен мога да бъда.
        Отностно поканите аз съм разпратил покани на всички който познавам и съветвам всички да канят който колкот може.утре ще напиша Колко е легловата база.а отностно това кой с кога ще идва ще направия списак по хората който са пратили пари.Примерно ти ще идваш с жената и детето като пратиш 24лв аз ще разбера че си с женати но разбирасе трябва да ми напишеш че ще идваш и с детето да си направия сметка.
        [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
          Кирчо е млад переспективен кадър. Може би, трябва да се шлифова малко, но има бъдеще.
          Другата седмица ще ти кажа. Ако идвам - си плащам и куверта.
          Ще дойда с АТВ-то, че ти избяга от коловозите и все пак си домакин.
          Кирчо е пич!!!

Ники , ако трябва, ще докараме още едно АТВ, за аромат..

ще ти кажа вица за Самарата и чукча...

ама на Бело Камене
          след поне едно питие

Коментар

Няма угодия ама трябваше май да послушам съвета на Никита да си намерия помощници,ама аз ако един симинар не мога да организирам къде отива държавата "ако ме изберете"за ......
            [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Няма угодия ама трябваше май да послушам съвета на Никита да си намерия помощници,ама аз ако един симинар не мога да организирам къде отива държавата "ако ме изберете"за ......
              Кирчо, няма АКО. То е решено вече.Възможно е и ние да дойдем, разбрах че всички са поканени. Но то има време още.Напиши какви са ти идеите за маршрут. Може да ти помогнем!
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Още малко и венито ще ме откаже да живея,маршрута ще го мисля в движение ако остане време.
                [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Още малко и Вени ще ме откаже да живея,маршрута ще го мисля в движение ако остане време.
                  няма, няма..
                  щом си се хванал на хорото, ще го друсаш докраи!!!

време няма да ти остане, така че действай бързо и точно

успех от мен

и всякаква помощ, естествено

Коментар

Кирчо ако имаш време да се качим тези дни до горе.Да уредим всичко на място.
                    [img]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
                      Аз така и не разбрах от къде си? И си мисля че ще намерим начин да ти напишем изв.бележка
                      В София съм Пише ей там горе в десния ъгъл на този пост
                      GSM: 0898 554713
                      Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Ами Борка пусни си телефона да се разберем де званя ти изключен е,.
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Все пак Apibor беше на масата - т.е. става за вицепрезидент. Отделно е пчелар на годината. И накрая - кара моите бивши гуми.
                          Взимай го и не ходи сам.
                          Тежка е президенската корона.
                          Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Това сьбиране ще е началото на една тежка и дьлга предизборна канпания.
                            [img]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/img]

Коментар

Ники и Борка,знаете ли каква предизборна кампания ще ви дам,само чакате да се закачите за нещо и се почва.Ама аз ще ви наредя на Бяло Камене само ми елате.
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

И други с Митсубиши Патрол имат интерес към мероприятието !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X