Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събори на собствениците на MITSUBISHI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Събор на собствениците на MITSUBISHI на 6-7-8.11.2009.

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
    И други с Митсубиши Патрол имат интерес към мероприятието !
    Вашият интерес има дълбока обоснованост, и поради експертното Ви виждане по редица оффроудърски, и онтейбълски въпроси присъствието Ви ще бъде чест за скромното ни събиране.

Аз лично се ангажирам със строго вечерно облекло, и стриктно спазване на етикета при посрещането на особено ценени люде..

и си запазвам правото да съм наблизо до тебе, Ицо, за да не се налага да си викаме "наздраве", а просто да си го казваме..

митсубиши патрол...

мискинин..

наздраве!!

цяла вечер те викам по радиото на двата канала...
    за едно наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      Вашият интерес има дълбока обоснованост, и поради експертното Ви виждане по редица оффроудърски, и онтейбълски въпроси присъствието Ви ще бъде чест за скромното ни събиране.

Аз лично се ангажирам със строго вечерно облекло, и стриктно спазване на етикета при посрещането на особено ценени люде..

и си запазвам правото да съм наблизо до тебе, Ицо, за да не се налага да си викаме "наздраве", а просто да си го казваме..

митсубиши патрол...

мискинин..

цяла вечер те викам по радиото на двата канала...
      за едно наздраве
      ..бих казал,че на Белокамене зарад мен държат електрожен на портала..
      наздраве!!
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
        ..бих казал,че на Белокамене зарад мен държат електрожен на портала..
        наздраве!!
        мда, електрожен...

когато Червената шапчица тръгнала из гората за първи път, майка и и обула едни ламаринени гащички, за всеки случай, ако я срещне Големия сив вълк...
        и за всеки случай се обадила на Горската информационна служба, за да се информира къде са вълците тази сутрин

отговора бил
        "..Младите вълци се върнаха преди час от дискотека, пияни и уморени, и хъркат през централното леговище...
        но..
        Големия сив вълк още рано сутринта взе един електрожен и отпраши из гората, какво ли ще прави..."

та ти , стари вълчо, с тоя електрожен не ще само да заваряваш разни митсубиши-патроли на Белокамене, и още нещо ще да има....

наздраве!

Коментар

...нямам думи... !

Коментар

За три дни трудно но за 7 и 8 можеби ако не ни мине котка път ще се опитаме да доидем с едно MITSUBISHI TERANO

Коментар

Ей тоз калаш ще ни зарадва с негово пресъствие,и гледай повече да не се натискате с твоето злато по коридорите на ПУ че ще кажа в форума
              [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Няма повече да се натискаме минаваме на по горно ниво други работи ще правим по коридорите

Коментар

И аз минавам на по горно ниво с фотоапарат в даскало,да видим тогава.
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Още един въпрос. Аз ще взема и едно девойче с мен. Коверт трябва ли да платя и за нея?
                    GSM: 0898 554713
                    Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

• До: Събор на собствениците на MITSUBISHI на 6-7-8.11.2009.

Да,и предлагам да започнете с пращането на парите защото тази седмица да можем да ги съберем за да направим окончателно резервацията,затова събодете се.
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Кирчо, за да ти е по-лесно в сметките, започнахме да записваме имената на сигурните участници. Обаче се оказва , че желаещите са повече от колкото в списъка.
                        Аз го пускам още веднъж , така ще сметнеш п колко по 12лв. да очакваш. Незнам, може пък да няма смисъл от него , но все пак....

1. Kircho-sopot-1 човек
                        2. teopajero- 2 човека
                        3. Veni1
                        4. empty
                        5.4selenger
                        6. jorkara
                        7.peterbg1
                        8.salex75
                        9.Lesov
                        10.Valio Stoilov
                        11.APIBOR
                        12. zipmotors
                        13. ДОЧЕВ

Коментар

Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнение
                          Значи Борката говори с собственика на Бяла Камене,и се разбрахме следната система.10лв Куверт на човек(Голяма ракия,Една салата,и някакво мезе)+15лв нощувката която е супер луксозна.Стайте са направини като в 4 * хотел.

http://lamantin.snimka.bg/bulgaria/b...298508.8409527

Моля пишете дали ви устройва.
                          На снимките няма снимана нито една стая. Какво представляват? имат ли самостоятелни WC? Това за куверта- Голяма ракия,Една салата,и някакво мезе може ли малко по-конкретно? Който не пие ракия друго може ли? Каква салата? Това мезе сухо ли ще е /луканка, салам, пастърма и т.н/ или ще е неква пържола?
                          Последно редактирано от lilitok; 25-10-09, 23:13.

Коментар

Ей, много претенциозни мицобишци ... хотел "като 4* ", където "нощувката .. е супер луксозна" все трябва да се намери кенеф .
                            А сузукита приемате ли? (признавам си без бой, че не съм чел цялата тема)
                            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

Разбира се всички са добре дошли,но както каза г-н Кирчо-ще възхваляваме ММС-само някой да е казал,че не стават..
                              [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                              Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

4 двойни стаи са с общо WC и е 15лв на легло.Има сьс самостоятелно WC 20лв.Бунгало голямо 2етажа 4 до 6 човека 150лв.Всички стай са след ремонт и имат парно.
                                Куверта е шопска ,безалкохолно,ракия,хляб който не пие ракия аз ще му е цькна
                                Ще може да се порьчва от кухнята а който иска да си носи.
                                Има предвидено агне който не яде агнешко аз ще му го цькна
                                Алкохол си носете
                                Жени сьщо не са подсигорени
                                [img]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/img]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X