Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събори на собствениците на MITSUBISHI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Събор на собствениците на MITSUBISHI на 6-7-8.11.2009.

Аз задължително трябва да мина по подбалканската, тъй като ще оставя жена ми и бебето в Копривщица. А относно петък съм се разбрал в 17,00 да си тръгна от работа, така че 18,00 ме устройва.
    0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.

Коментар

Петък съм на работа до 17.30ч., а нощно не ми се кара.
      В събота 8.30-9.00ч живот и здраве ще съм на линия за курбан-чорбата/с по една детска Сливенска перлова за стопляне преди похода/ от мен.
      Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
      Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от salex75 Преглед на мнение
        Аз задължително трябва да мина по подбалканската, тъй като ще оставя жена ми и бебето в Копривщица. А относно петък съм се разбрал в 17,00 да си тръгна от работа, така че 18,00 ме устройва.
        Ами в такъв случай - 18:00 часа на Шела на ботевградско!
        GSM: 0898 554713
        Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
          Петък съм на работа до 17.30ч., а нощно не ми се кара.
          В събота 8.30-9.00ч живот и здраве ще съм на линия за курбан-чорбата/с по една детска Сливенска перлова за стопляне преди похода/ от мен.
          Дочев, от къде ще минаваш?
          Ако е през Пловдив, давай да се уговаряме - 8 канал и о889 3оо455 Венелин
          три джипа ще тръгваме в събота сутрин от Пловдив

Коментар

Нищо против. Сигурно покрай Пловдив, защото правят мостовете по Подбалканската.
            Аз съм на 0888 939 434 Станимир. Мина ли Чирпан ще звънкам. Колко е от магистралата до там. Смятам към 8ч. ,а може и по рано Ваш район е кажете вие, да съм слязъл от магистралата, е живот и здрави де.
            Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
            Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

като слезеш от магистралата, на колекторното платно към с-Труд - посока Карлово, ще се чакаме..
              за точен час - в петъка вечерта ще се чуем
              пътя е под 1 час

доскоро

Коментар

export.doc

Искам само да вметна,отностно кой не е пратил пари за куверт,ще кажа че за всички който са пратили пари 100% ще има легло,за тези който не са пратили и чакат последния момент ако остане,защото много хора казаха че ще дойдат,а много малко са пратили пари.

Последния Срок е Вторник 3.11.09,надявам се всички който са потвърдили че ще идват ще си спазият правилата за куверта.

Потчертавам моля всички който са с деца да звънат на 0889606378 Кирчо. И да ме уведомят кой ще е с дете за да знам как да прочете настаняването.
                [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

1. Kircho-sopot-2 човек
                  2. teopajero- 2 човека + Дете
                  3. Veni1- 2 Човека
                  4. empty 2 човека
                  5.4selenger
                  6. jorkara
                  7.peterbg1
                  8.salex75 - 1 човек
                  9.Lesov
                  10.Valio Stoilov
                  11.APIBOR 1 човек
                  12. zipmotors
                  13. ДОЧЕВ - 2 човека.
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Колеги,
                    за момента аз и семейството отпадаме.Ако нещата се подредят, видях има доста оставени телефони- ще звънкам, ако не- пожелавам Ви приятно изкарване.
                    Вальо.
                    08седемшест5едно513четири

Коментар

Колеги,

Понеже си нямам лешенка с логото на форума, днес поръчах нови 20 броя за мен и за такива като мен.
                      Незнам колко ще струват, но мисля че ще са максимум до 1 лев всяка. Една позната ще ги направи и не я питах за цената.

Ако има повече от 19 желаещи кажете , и ще поръчам повече и ще ги донеса на сбирката на 6/7/8.11.2009

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
                        Колеги,

Понеже си нямам лешенка с логото на форума, днес поръчах нови 20 броя за мен и за такива като мен.
                        Незнам колко ще струват, но мисля че ще са максимум до 1 лев всяка. Една позната ще ги направи и не я питах за цената.

Ако има повече от 19 желаещи кажете , и ще поръчам повече и ще ги донеса на сбирката на 6/7/8.11.2009
                        и за мен , ако може....
                        0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.

Коментар

Кирчо,утре на сбирката ще видим кои от Групата искат да дойдат и да уважат Събора на Митсубиши.Само да не стане ,гостите да сме повече от Мицубишитата.
                          Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                          Grand 3.1TD
                          0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
                            Колеги,

Колега с удоволстви ще отнеса 10.Ако са готови ще ги взема на събора, в събота ще съм с Мицубиши Витара дълга база
                            За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
                            За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

3 лепенки и за мен
                              [img]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/img]

Коментар

Аз пак да напомня за хората от София - 18:00 часа на Шела на ботевградско се събираме!
                                GSM: 0898 554713
                                Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X