Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Паджеро - Спорт" - въпроси и отговори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Паджеро - Спорт" - въпроси и отговори

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
    С по-големи ще режеш с флекса!
    Ооо, рязал съм и още как ... знам за какво става въпрос и това е причината да се поспра малко!

Коментар

Днес разтъпках паджерото до "Кръстова гора" и още след излизане от Стара Загора на скорост 60км/ч. от към таблото с уредите пред волана започна да се чува много странен звук, който не заглъхва без значение от последващата скорост дори до 140км/ч.???Звука определям като стържещ буквално като затегнала втулка на вентилатора на парното /онова досадно скърцане и стържене преди да се развие/затопли ... както при ВАЗ -овете едно време в студовете/Спирах два пъти и пак толкова пъти буквално разкачах всичко по таблото - цялото!Първо откачах буксите една след друга и проба, ама ефекта Нула - пак стърже!Откачих всички букси, а жената държеше таблото в ръцете си ... пак същото ... стърже ли стърже чак свири, че и на два гласа понякога!Не е от вентилатора защото го спирах и пусках и топло слагах и студено ...резултата същия перката си върти прекрасно!?Спидометъра падне ли на 60км/ч ... радост в купето, обаче мине ли въпросните километри не можем да се чуем вътре!!!Тръгнах на разходка пък главата ми още бучи!
      Някакви идеи???
      Поздрави.

Коментар

При мен е същата работа - не съм открил причината до момента - следя
        Четете книги, не вестници!!!

Mitsubishi Pajero Sport 2,5TD 1999

Коментар

Има ли възможност този звук да не идва от таблото, а от двигателното отделение?
          Свързано ли е с подаването на газ, спиране с двигател, инерция?
          Последно редактирано от Паджеровод; 20-02-15, 13:20.

Коментар

http://www.offroadsz.com/forum/viewt...hp?f=11&t=3267

Коментар

А, адаш, тоя път изби рибата
              Прочетох темата и се чудех да се смея ли, да плача ли. То така, отстрани си е весело де, ама като си представя колко разглобяване и пцуене е било ... не е истина...
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

здравейте колеги .
                от месец карам паджеро спорт 2.5 тди 99г.
                прави ми впечатление че със 100 км.ч сам на 3000 оборота на двигателя
                та въпроса ми е това нормално ли е за този модел да карам с 100км.ч и да сам на 3000 оборота на двигателя.

Коментар

Първоначално публикуван от demon Преглед на мнение
                  здравейте колеги .
                  та въпроса ми е това нормално ли е за този модел да карам с 100км.ч и да сам на 3000 оборота на двигателя.
                  С каква скоростна кутия е?
                  Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от demon Преглед на мнение
                    здравейте колеги .
                    И аз съм със същата кола/двигател/година, и при мен е на 3000 оборота при 100км/ч на равен път.
                    Напълно нормално е, двигателя му е малко слаб за двата тона ламарина, при скорости под 90км/ч при мен се справя повече от прилично. Определено не е кола за висока скорост и на магистрала е неприятно. Но пък се пътува доста комфортно. Хубавото е че при нужда бързо вдига и 120-130, но ако караш на тази скорост постоянно разхода ще е умопомрачаващ, пък и за двигателя не е здравословно.

Коментар

• аха . ясно значи проблема не е при мен .
                      но е малко неприятно да караш по магистралата с 100км бързаики за морето .
                      благодаря за отговора .

а дали има някакъв начин да се смени скоростна кутия или диференциал за да стане по бързо по магистралата .
                      имали смисъл. доколкото знам спорта е едентичен с l 200.
                      Последно редактирано от CarTest™; 05-03-15, 09:49.

Коментар

И при мен е същото!Двигателя се форсира малко повече но ме устройва особено когато тегля караваната.С "Тойотата" макар и 3000л. бензин при нагорнище се задъхваше, а "Спорта" тегли здраво!Тази машина е роден влекач!

Коментар

Голямо търсене падна ...
                          Прикачени файлове

Коментар

Красота! Тук в Пловдив само педя сняг, днес вече стана на блато, хората се разхождат с рибарски ботуши

Коментар

• Re: "Паджеро - Спорт" - въпроси и отговори

Красива гледка с тези 3 снимки. Една од софия
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150309_072124.jpg
Прегледи:1
Размер:65.2 КБ
ID:5647048
                              o89 sedem sedem 33 986

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X