Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Паджеро - Спорт" - въпроси и отговори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Паджеро - Спорт" - въпроси и отговори

Елемента за тази помпа струва 319.19лв, и е внасян поне няколко пъти в БГ.
    Y61

Коментар

Днес бях у големото село .Майсторите са като у наше село. Само един с име или прякор АГОП по телефона си направи теста и каза ,че е елемента . Попита какво прави като студен и топъл .След няколко секунди нареди да полеем със студена вода изхода на тръбичките към дюзите И светлина в тунела освободихме сервиза на ПЛАМЕН в МАЛАШЕВЦИ . ОКАЗА СЕ ЛОША СЕ ЛОША НАФТА .В сряда ще я карам за ремонт на гнп ,НО ПРЕДИ ТОВА идеално чист резервоар и нови филтри с маркучи . Ако някои го интересува ще пиша каква е била болката

Коментар

Искаш да кажеш, че лошата нафта е съсипала ГНП-то?

Коментар

Първоначално публикуван от luko32 Преглед на мнение
          .......... Само един с име или прякор АГОП по телефона си направи теста....
          Това му е името на човека. От мен да знаеш, майстор си е! Можеш спокойно да му вярваш. Сега доколкото знам работи сина му. Но това не значи, че не взима акъл от баща си.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

След баланс на джанти и гуми с последваща Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7450 (800 x 600).jpg
Прегледи:1
Размер:101.0 КБ
ID:5384063Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7452 (800 x 600).jpg
Размер:118.3 КБ
ID:5384064Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7453 (800 x 600).jpg
Размер:99.2 КБ
ID:5384065Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7454 (800 x 600).jpg
Размер:118.0 КБ
ID:5384066Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7455 (800 x 600).jpg
Размер:124.5 КБ
ID:5384067Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7458 (800 x 600).jpg
Прегледи:2
Размер:144.0 КБ
ID:5384068размяна на местата им ... предни-задни, проверка на всички налични тампони по окачването на трансмисията, карета и какво ли още не мисля, че открих причината за въпросната вибрация която съм описал наколко поста по нагоре!?
            Всичко идва от опашката на раздаката или по точно казано от една поизносена втулка в която лагерува фланеца с шлиците на задния кардан.Обаче май не мога да открия такава нова и ще се наложи струга да играе, ама с бронз не се знае колко ще изкара ... та моля, ако някой има възможност да сподели парт номер на кръглото желязо наречено втулка и от къде мога да го закупя!?А въобще предлага ли се на пазара като консуматив ... е друг въпрос!?
            А семеринга снимах просто така заради номера, ако се наложи да сменя някой!
            Благодаря!
            Поздрави.

Коментар

И аз не мога да го намеря като отделна част, върви си заедно с капака. Не виждам причина обаче да не се направи. Особености като гледам са : материалът - май не е бронз, а някакъв вид бабит ли?!? Каналите - би трябвало да се повторят, защото без тях ще се обърка мазането и ще блокира.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                И аз не мога да го намеря като отделна част, върви си заедно с капака. Не виждам причина обаче да не се направи. Особености като гледам са : материалът - май не е бронз, а някакъв вид бабит ли?!? Каналите - би трябвало да се повторят, защото без тях ще се обърка мазането и ще блокира.
                Бабит е на 100%!
                Ако не открия втулка ще се прави на струг ... нямам избор, а каналите са задължителни и те на 100%!
                п.п.все още не мога да повярвам, че от хлабина във втулката е възможно да се получава вибрация от 80 до 110км/ч.?
                Поздрави.

Коментар

Taka както си свалил кардана, защо не го качиш между центри на струг и го провериш за биене?

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                    Taka както си свалил кардана, защо не го качиш между центри на струг и го провериш за биене?
                    Днес го занесох, а утре ще стане ясно!
                    Поздрави.

Коментар

Най-вероятно кардана е ДЕбалансиран и от вибрациите се е разбила въпросната втулка.След проверката ще си покаже.
                      MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                      (А1+)
                      О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                        .....
                        Всичко идва от опашката на раздаката или по точно казано от една поизносена втулка в която лагерува фланеца с шлиците на задния кардан.......
                        Абе и при мен има бая хлабина в тази втулка, ама вибрации нямам. Та дали проблема не е във вала?
                        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Luko32 изтрий лични или дай телефон за връзка.0896784289

Коментар

Интересно, ама след проверка на вала и сменена втулка изработена с минимална технологична хлабина въпросната вибрация не изчезна ... все си е същото!?Нямам идея къде другаде да търся проблема не, че е нещо фрапиращо, ама мен си ме дразни и не ми се ще да се примиря с ... да го наречем "проблем" ... просто така!!!
                            Някакви идеи?
                            Поздрави.

Коментар

Някакви идеи?
                              Ето една откачена - свали задния кардан и подкарай само на предно, така ще разбереш дали участва в проблема.

Коментар

Интересно, ама след проверка на вала и сменена втулка изработена с минимална технологична хлабина въпросната вибрация не изчезна ... все си е същото!?Нямам идея къде другаде да търся проблема не, че е нещо фрапиращо, ама мен си ме дразни и не ми се ще да се примиря с ... да го наречем "проблем" ... просто така!!!
                                Някакви идеи?
                                Поздрави.
                                Колега, интересувам се живо от решението и диагностиката на проблема ти. На моето паджеро имам сходен проблем: при включено двойно предаване между 2600 и 3000 оборота (по оборотомер) се появява слаба вибрация, която ме дразни. Над и под тези обороти вибрация не се усеща. Не, че е болка за умиране- нито карам много на два моста, а пък ако карам то е или под 2600 или над 3000 об/мин, но ми се ще ако не е много енергоемък ремонта да премахна въпросната вибрация...
                                08седемшест5едно513четири

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X