Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Паджеро - Спорт" - въпроси и отговори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Паджеро - Спорт" - въпроси?

Я си сложи медни и не се главоболи. За оригинални ще потърся, ама надали ще ти хареса цената.
    п.с. Ми намерих. Ама цената е 6 лв./бр., кат. номер МВ033054.
    Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 02-04-12, 13:09.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
      Я си сложи медни и не се главоболи. За оригинални ще потърся, ама надали ще ти хареса цената.
      Ако няма нищо против колегата, да използвам неговата тема, ще съм ти много благодарен Стояне, ако можеш да намериш кат. номер на дифтунките на дюзите за 4D56, че се убих да ги търся и никой не може по магазините да ми каже със сигурност какви да сложа. Мойте са се толкова деформирали, че не съм сигурен в размерите, дето свалям от тях.
      Става дума за двете медни дифтунки отпред на дюзата и разпръсквача. Не тази алуминиевата, дето е отгоре на дюзата с дупчиците за обратната нафта.
      Благодаря ти предварително!

Коментар

Днес купих две медни на обща стойност 1.30лв. и след термообработка на котлона в караваната ... до зачервяване и във вода ги монтирах и стегнах НО пак тече м/у леглото на радиаторчето и дифтунгата към него.Стегнах още, ама ефекта нулев!Извадих всички налични стари оригинални дифтунги и след проби ... същата работа!?
        п.с.интересното е, че след стягането от едната страна на медните дифтунги се получава периферия, а от другата няма но въпреки това не уплътняват?Може би гумичката е от значение?
        Благодаря Стоянски за каталожния номер!Ако тук в СТЗ не открия ще те помоля ми купиш две и да ги пратиш при мен ... естествено, ако не те затруднява?

Поздрави.
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
          Ако няма нищо против колегата, да използвам неговата тема, ще съм ти много благодарен Стояне, ако можеш да намериш кат. номер на дифтунките на дюзите за 4D56, че се убих да ги търся и никой не може по магазините да ми каже със сигурност какви да сложа. Мойте са се толкова деформирали, че не съм сигурен в размерите, дето свалям от тях.
          Става дума за двете медни дифтунки отпред на дюзата и разпръсквача. Не тази алуминиевата, дето е отгоре на дюзата с дупчиците за обратната нафта.
          Благодаря ти предварително!
          Без да съм виждал дюзата на живо, според схемата виждам от долната страна на дюзата две уплътнения. Едното е с кат. номер MD070718 (би трябвало това да е твоето). Другото го пишат, че е гумено (кат. номер MD070717). Ама вземи снимай дюзата и дифтунгата къде стои, ще ми бъде по-лесно да ти помогна.
          Между другото гледам, че и за 4М40 са същите. Ако питаш мен ги търси комплект.

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
          .........Ако тук в СТЗ не открия ще те помоля ми купиш две и да ги пратиш при мен ... естествено, ако не те затруднява?

Поздрави.
          Ми проблема ти е абсолютно никакъв.

Коментар

Без да съм виждал дюзата на живо, според схемата виждам от долната страна на дюзата две уплътнения. Едното е с кат. номер MD070718 (би трябвало това да е твоето). Другото го пишат, че е гумено (кат. номер MD070717). Ама вземи снимай дюзата и дифтунгата къде стои, ще ми бъде по-лесно да ти помогна.
            Ето на тази картинка са под номер 9 и 10. И двете са медни.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled-1.jpg
Прегледи:1
Размер:73.2 КБ
ID:5361971
            Уплътняват дюзата и разпръсквача към главата.
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от radikyokushin; 02-04-12, 22:31.

Коментар

Ради провери в Техко има ли такива вчера взех за пробката на скоростната кутия и видях че имат различни размери медни дифтунки.
              Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
                Ето на тази картинка са под номер 9 и 10. И двете са медни.
                [ATTACH=CONFIG]436105[/ATTACH]
                Уплътняват дюзата и разпръсквача към главата.
                Точно тези гледам и аз. Каталожните номера са същите, които писах. Само дето не ги дават и двете да са медни. Ако искаш се обади в "Ратола" и питай какви са (дай им направо кат. номер).

Коментар

Точно тези гледам и аз. Каталожните номера са същите, които писах. Само дето не ги дават и двете да са медни. Ако искаш се обади в "Ратола" и питай какви са (дай им направо кат. номер).
                  Ок.
                  Мерси, много!
                  Днес ще ги търся.
                  Лек ден!

Коментар

Вече ербап с новите дифтунги, кой кат мен започвам да ги нанизвам на болта и след като го затегнах ... Пак тече!!??
                    Тука викам си аз нещо изобщо не е наред и след 10минутно почесване с мазния пръст по главата реших, че проблема е или във леглата на тръбичките /имам още четири резервни/ или е наранено леглото на радиаторчето!??Веднага радиатора в изходна позиция и още на място открих проблема изразяваш се в спукване на щуцера на който се навива болта!?
                    Поздрави.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5985 (800 x 600).jpg
Размер:71.4 КБ
ID:5362305Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5986 (800 x 600).jpg
Размер:81.0 КБ
ID:5362306Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5987 (800 x 600).jpg
Размер:141.4 КБ
ID:5362307Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5988 (800 x 600).jpg
Размер:102.0 КБ
ID:5362308Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5990 (800 x 600).jpg
Размер:90.4 КБ
ID:5362309Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5991 (800 x 600).jpg
Размер:97.4 КБ
ID:5362310
                    Стояне благодаря за каталожния номер!!!
                    Поздрави.

Коментар

Баси. От какъв материал е това бе? Та той направо се е разпаднал бе. Какъв зор е видял?

Коментар

Баси. От какъв материал е това бе? Та той направо се е разпаднал бе. Какъв зор е видял?
                        МатрЯла слаб!Може и от якото стягане да е ... знам ли вече!?Важното е, че се оправиха нещата.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                          Да, с термостат се управлява кръгчето през този радиатор.
                          Значи моя термос или е блокирал или е изваден защото още като стартирам мотора и маслото тръгва през охлаждащото радиаторче /установих го при пробите за теч/!?

Поздрави.

Коментар

Вече с нови дискове и сменен вътрешен маншон на карето!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5994 (800 x 600).jpg
Размер:113.6 КБ
ID:5362556Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5993 (800 x 600).jpg
Размер:126.2 КБ
ID:5362555Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5998 (800 x 600).jpg
Размер:132.7 КБ
ID:5362560Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5997 (800 x 600).jpg
Размер:113.2 КБ
ID:5362559Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5996 (800 x 600).jpg
Размер:141.0 КБ
ID:5362558Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5995 (800 x 600).jpg
Размер:143.3 КБ
ID:5362557Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5999 (800 x 600).jpg
Размер:137.2 КБ
ID:5362561Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_6000 (800 x 600).jpg
Размер:123.0 КБ
ID:5362562Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_6001 (800 x 600).jpg
Размер:98.2 КБ
ID:5362563

Коментар

От: "Паджеро - Спорт" - въпроси и отговори

Имаме проблем с задната 5 врата на Спорт-а ,при лош път или дори павета вратата тропа много дразнещо - пробваха се в сервизите но проблема си остава.Ако някой е имал същия и е успял да го отстрани моля да сподели!

Коментар

От: "Паджеро - Спорт" - въпроси и отговори

Първоначално публикуван от neo13 Преглед на мнение
                                Имаме проблем с задната 5 врата на Спорт-а ,при лош път или дори павета вратата тропа много дразнещо - пробваха се в сервизите но проблема си остава.Ако някой е имал същия и е успял да го отстрани моля да сподели!
                                При мен беше същото и наистина е крайно дразнещо ... все едно, че всеки момент ще падне.Проблема се оказа в разхлабени болтчета на планките държащи амортисьорите и разширени П-образни /да ги наречем/ легла на вратата монтирани от двете страни на самото купе.
                                Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X