Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Паджеро - Спорт" - въпроси и отговори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: "Паджеро - Спорт" - въпроси и отговори

Греенето може да се получава и от повреден спирачен маркуч. С времето се раздува вътрешно, светлият отвор намалява и се затваря напълно. Помпата лесно преодолява съпротивлението му, но в обратна посока не се получава. - Маркучът вече работи като еднопосочен вентил.
    Разхлаби обезвъздушителния щуцер и виж дали апаратът ще отпусне накладките.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

От: "Паджеро - Спорт" - въпроси и отговори

Първоначално публикуван от horazio Преглед на мнение
      Колегата Паджеровод споменава ремонтен комплект за спирачен апарат!!!
      Откъде го купихте колега?
      Обикалям, търся...
      Гледам, че си от София; на Симеон, на пресечката с Антим, има едно малко магазинче, мисля че една руса жена го върти, та там ще намериш гумичките за спирачните апарати.
      Y61

Коментар

От: Re: "Паджеро - Спорт" - въпроси и отговори

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Греенето може да се получава и от повреден спирачен маркуч. С времето се раздува вътрешно, светлият отвор намалява и се затваря напълно. Помпата лесно преодолява съпротивлението му, но в обратна посока не се получава. - Маркучът вече работи като еднопосочен вентил.
        Разхлаби обезвъздушителния щуцер и виж дали апаратът ще отпусне накладките.
        Абсолютно вярно, това го бях забравил!

Коментар

Днес закупих нови предни амортисьори "Монро-Адвенчър 4Х4"! Старите направо са за вторични суровини, защото джипа люлее застрашително а предницата като мине през дупка или дори малка неравност ... вътре в кабината не можете да се сетите за кво иде реч!?Интересното обаче е защо новите амове са с черен цвят, а не със стандартния ... жълт? Смятам да рециклирам кормилните накрайници, както навремето направих на "Тойотата"!Уговорил съм се със стругар за престъргването на нови втулки за спомагателния хебел тъй, като ремонтен комплект ... не открих никъде и по стара рецепта ще му монтирам и гресьорка!Ако всичко върви по план скоро ще има нови по високи и по дебели пружини в задния двор!Взех да се замислям и за изработката на предна броня, ама ще видим дали мога да прежаля паркетника!?
          Поздрави.

Коментар

Ще очаквам да видя творението, със сигурност ще стане страхотна броня бате.
            Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
            Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Колеги, снощи на паркинга някой ми е подпрял "Спорта", като щетите се изразяват в спукана предна броня и счупено стъкло на ляв фар!!!
              Моля, ако някой знае /освен обявите в Мобиле и Карс/ от къде да закупя фара на по достъпна цена в комплект с опасващата го никелирана лайсна да помага!Бронята предполагам, че ще я оправя!?
              Поздрави.

Коментар

Не се казва "Спорта",а "Спортака".
                Бронята не ти трябва,нали ще правиш метална,туй е знак божий бате.
                Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
                Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Извинете ме за спама ,но от 2 месеца и аз съм не толкова горд собственик на спортак. Къде им правите ремонти та си ги карате . ИМАМ НАВИТИ 70 км с него и 320км съм го возил на платформа.Никъде не ми показва налягането на маслото .Когато реши да пали няма проблем ,но като се заинати няма спасение.Даите съвет какво да го правя в Горубляне казаха че си е нормално за паджеро да се инати. Посъветваха ме да сменя реостата на педала на газта и ще се оправи . НЕ СТАНА днес се обаждах ,че е същото положение решиха че гнп е за ремонт или смяна Даваите съвет които се сети нещо

Коментар

Първоначално публикуван от luko32 Преглед на мнение
                    Извинете ме за спама ,но от 2 месеца и аз съм не толкова горд собственик на спортак. Къде им правите ремонти та си ги карате . ИМАМ НАВИТИ 70 км с него и 320км съм го возил на платформа.Никъде не ми показва налягането на маслото .Когато реши да пали няма проблем ,но като се заинати няма спасение.Даите съвет какво да го правя в Горубляне казаха че си е нормално за паджеро да се инати. Посъветваха ме да сменя реостата на педала на газта и ще се оправи . НЕ СТАНА днес се обаждах ,че е същото положение решиха че гнп е за ремонт или смяна Даваите съвет които се сети нещо
                    По голяма глупост за паленето не бях чел ето за Горублянските коли може и да е нормално
                    Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

@luko32, пиши откъде си, за да могат да те насочат колегите.

Макар че ако си Луко може само да си ми градски

Коментар

ПАНАГюРИщЕ . ПАДЖЕРО СПОРТ 2,5 ТДИ . След смяна на газта си седи на 900 оборота и не се вдига

Коментар

Дай ми номер на рамата, за да разбера подробности за машината

Коментар

VIN E JMB0NK9402P000419

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                              @luko32, пиши откъде си, за да могат да те насочат колегите.

Макар че ако си Луко може само да си ми градски
                              СПАМ
                              Не само, че е градски па ти е и адаш!
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                                СПАМ
                                Не само, че е градски па ти е и адаш!
                                Само при нас се срещат Луко и Лука

А по темата - Спорта е 2001г. и от двата варианта - механично и електронно ГНП, адашът е с втория, за добро или зло.
                                Щом има случаи да пали нормално и върви, мисля, че не е самото ГНП за ремонт, а електрониката по него и ДО него.
                                Изглежда типично за такъв случай държание.

Свети ли "Check Engine"?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X