Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Паджеро - Спорт" - въпроси и отговори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Паджеро - Спорт" - въпроси и отговори

Колеги моля, ако някой има инфо относно това дали пружините на "Паджеро-2" - 93-96г. са еднакви с "Паджеро - Спорт" 2000г. и двете ДБЗ, нека да даде инфо за да си спестя демонтажа с цел вземане на размера от наличните ... за да поръчам нови по високи!?
    Благодаря!

Коментар

Ето това са на П2
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Coil Spring.jpg
Прегледи:1
Размер:67.2 КБ
ID:5376495
      Остава някой да каже за Спорта.

Коментар

Точно същата илюстрация и данни са и в сервизното ръководство за Паджеро Спорт '99-та, което имам.

Коментар

Kажете къде мога да намеря специалист по ГНП за проверка . Спира ми притока на гориво към дюзите, и да запали отново трябва да откача акумулатора за около 30 мин.

Коментар

Първоначално публикуван от luko32 Преглед на мнение
            Kажете къде мога да намеря специалист по ГНП за проверка . Спира ми притока на гориво към дюзите, и да запали отново трябва да откача акумулатора за около 30 мин.
            Аз лично не мога да помогна но, ако напишеш от къде си със сигурност ще се намери колега ... да те упъти!
            Поздрави.

Коментар

Сутрин си пали добре,но не можеш да дадеш газ около 2-3 мин. След това сам си вдигне оборотите за момент и може да се кара . След като загрее двигателя 80 гр оборотите падат на 500 и не можеш да го форсираш и гасне.По време на движение няма проблем ,но спреш ли си гасне

Коментар

Оказа се ,че гнп-то е за ремонт. Изправен съм пред дилема ремонт или втора употреба и от кой вид електрическо или механично с жило.Дайте съвет.

Коментар

Оказа се ,че гнп-то е за ремонт. Изправен съм пред дилема ремонт или втора употреба и от кой вид електрическо или механично с жило.Дайте съвет.
                  Какво му е на ГНП-то? По-добре да си отремонтираш качествено помпата, отколкото да вземеш втора употреба в незнайно състояние. Нещо много важно при помпите втора ръка, е че не се съхраняват по подходящ начин, когато няма гориво в тях механичните им части корозират изключително бързо.
                  Y61

Коментар

Първоначално публикуван от Сашко Преглед на мнение
                    Какво му е на ГНП-то? По-добре да си отремонтираш качествено помпата, отколкото да вземеш втора употреба в незнайно състояние. Нещо много важно при помпите втора ръка, е че не се съхраняват по подходящ начин, когато няма гориво в тях механичните им части корозират изключително бързо.
                    Луко опитай на тел.0888806963 ,Наско работи по ГНП и има същия Спорт с ел. ГНП.Сервиза е в Паталеница до Пазарджик.

Коментар

• От: "Паджеро - Спорт" - въпроси и отговори

Втора употреба не ти трябва. Ти и сега си имаш такава. По-добре ремонтирай тази. Поне ще знаеш какво имаш. Не разчитай да намериш чисто нова помпа, маскирана като втора употреба, па и на цената, като за втора употреба.
                      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

За мойто ГНП няма елементи не са внасяни досега . остава варианта за механично , но дали ще може да работи както трябва и да не пречи на останалите агрегати . По телефона говорих с майстори на помпи и предполагат ,че елемента ще струва над 1400 лв .

Коментар

Виж на страницата по-долу са помпите, които се слагат на твоя модел.
                          http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/...oCZWKicpH_pw==
                          Погледни под капака дали няма нещо сбъкано и кой от двата модела е реално.
                          Сигурен съм, че има много варианти за решаване на проблема, но знаеш, че майсторите ще изберат най-изгодния за тях.
                          Помпата се ремонтира при всички случаи, защото според горния каталог не е уникална, а се монтира на всички модели с този двигател.
                          Мисля обаче, че е нещо по електрониката... колко са й километрите? Прекалено нова машина за механично износване. Аз съм със същия двигател и механична помпа - но на 24 години и всичко е като часовник.

Коментар

За мойто ГНП няма елементи не са внасяни досега . остава варианта за механично , но дали ще може да работи както трябва и да не пречи на останалите агрегати . По телефона говорих с майстори на помпи и предполагат ,че елемента ще струва над 1400 лв .
                            Я дай номера на помпата пък да видим колко струва този елемент
                            Y61

Коментар

PUMP NO 104600-3051

Коментар

Ето ти цяла рециклирана помпа с една година гаранция от Англия.
                                На цената, на която са ти обявили "елемента"
                                http://www.dieseljones.co.uk/diesel-...460613955.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X