Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някакво Г за зимата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Някакво Г за зимата?

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Не съм глозгал нищо. Мислим. Веждите са ми малки и се чудя какво да правя. При тебе е по-лесно. Купуваш за дребни пари от Скорпиона и завиваш с болтчета. При мене от зад не става. Калника е изрязан пе@ер@ски. Бронята е самоделка и я свалих за боядисването. На оригиналната пробвах с крика и не държи.

Няма как да загине с 33"ките. Моя е 250. Той си е загинал по производство. Ако не са дифовете да ме спасяват нямаше да може да мръдне.
    За 33"те смених пружините с едни малко-(4см.) по-високи и се режат под ъгъл стойките за купето зад предните гуми. Трябват джанти с ЕТ около 0, иначе опира в носачите.
    Не знам какъв е тоя Скорпион, ама аз моите вежди мислих да ги свалям за зимата. Като се натрупа по тях лед зад гумата (особено зад предните), на буци, и виси, и... не знам как още не съм ги откъртил, то нали и сняг няма много, де. Нито можеш да ги почистиш, нито нищо. Най-лошо става като се отлепи леда от купето и остане само на веждата, един път вече се случи и се посцепи май малко.
    Става ли голямо мазало без вежди?
    Май трябва гумени да си търся.
    Без блокажи си за никъде. :D
    Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
      Не знам какъв е тоя Скорпион, ама аз моите вежди мислих да ги свалям за зимата. Като се натрупа по тях лед зад гумата (особено зад предните), на буци, и виси, и... не знам как още не съм ги откъртил, то нали и сняг няма много, де. Нито можеш да ги почистиш, нито нищо. Най-лошо става като се отлепи леда от купето и остане само на веждата, един път вече се случи и се посцепи май малко.
      От Ямбол е човека и има тема за уширителите.
      Става голямо мазало без вежди.
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Незнам какво ще стане без вежди, ама аз съм с 31-ци и имам кал по тавана и всички стъкла, така ,че помисли ,ако ги свалиш какво ще стане и да ли си струва всеки път упражнението при смяна на сезона.
        ...а гумени и да намериш, ако въобще има , не е ясно колко ще струват , имайки предвид тези каква цифра са...
        I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
          Незнам какво ще стане без вежди, ама аз съм с 31-ци и имам кал по тавана и всички стъкла, така ,че помисли ,ако ги свалиш какво ще стане и да ли си струва всеки път упражнението при смяна на сезона.
          ...а гумени и да намериш, ако въобще има , не е ясно колко ще струват , имайки предвид тези каква цифра са...
          Счупят ли се тези - веднага си правя едни от неръждавейка (примерно от 0.6-0.8мм) и забравям. Въпроса е, че ще са с малко по-прави линии от обичайните. Имам и машина, която е баш за такива неща - калници, издувки, всякакви такива, ама нямам време да я подкарам. И акъл.

Като гледам твоите снимки от времето, когато си купи гумите - имаш си гумени. Какво им се е случило, та имаш вар по тавана?
          Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
            На скоро сложих гумени от Ямболския Скорпион. Направо са страхотни. имат профил, канал за монтаж и праг, който ляга по ръба на калника. Залепнаха на калниците на гелендията. Лентите са на няколко ширини, 3, 7, 20 см. Моите са от 7 см и 5м лента купих за 120 лв.
            Делено на 4... по 30лв за калник.
            Знам че се продават и на метър.
            Трудно се къртят, пластични са.
            Преди имах кал и в ...

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
              На скоро сложих гумени от Ямболския Скорпион. Направо са страхотни. имат профил, канал за монтаж и праг, който ляга по ръба на калника. Залепнаха на калниците на гелендията. Лентите са на няколко ширини, 3, 7, 20 см. Моите са от 7 см и 5м лента купих за 120 лв.
              Делено на 4... по 30лв за калник.
              Знам че се продават и на метър.
              Трудно се къртят, пластични са.
              Преди имах кал и в ...
              Дай по подробна информация, какъв е тоя Скорпион дето само споменавате (някаква верига магазини ли са, това ли е: http://www.scorpion13.com/bg/contacts.htm). Дай и снимки малко, какви са баш тия ленти, не са ли като оригиналните? Имаше една тема тук за някакви калъпи, едно, друго, имаше снимки... Това същото ли е, или си е друго нещо.
              Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Дай по подробна информация, какъв е тоя Скорпион дето само споменавате (някаква верига магазини ли са, това ли е: http://www.scorpion13.com/bg/contacts.htm). Дай и снимки малко, какви са баш тия ленти, не са ли като оригиналните? Имаше една тема тук за някакви калъпи, едно, друго, имаше снимки... Това същото ли е, или си е друго нещо.
                А ти от къде падаш? Дай това, дай онова. Вълшебната думичка не знаеш ли?
                Скорпиона от Ямбол

Коментар

....Става ли голямо мазало без вежди?
                  Аз си мия колата задължително след газене в калта. Отвън и шасито. Става за кафето. На предната страница има снимка. Ти май само предната гума видя? Гледай как изглежда в сняг. Има буци кал и от вътрешната страна на прозорците. Нема да ти казвам как беше преди 1 месец.

Не е важно дали гумите са 31" или 35". Интересно е дали са 9.5" или 12.5" и дали джантите са 35ЕТ или -5ЕТ.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                    А ти от къде падаш? Дай това, дай онова. Вълшебната думичка не знаеш ли?
                    Скорпиона от Ямбол
                    Добър ден!

Моля, да бъда извинен! Ще започна да Ви пиша книжовно (както си е редно).
                    Сега вече разбирам какво е "Скорпиона". Благодаря за информацията.

До скоро.
                    Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Счупят ли се тези - веднага си правя едни от неръждавейка (примерно от 0.6-0.8мм) и забравям. Въпроса е, че ще са с малко по-прави линии от обичайните. Имам и машина, която е баш за такива неща - калници, издувки, всякакви такива, ама нямам време да я подкарам. И акъл.

Като гледам твоите снимки от времето, когато си купи гумите - имаш си гумени. Какво им се е случило, та имаш вар по тавана?
                      Ако се постараеш от неръждавейка ще станат вечни, освен ако не вземеж да режеш дървета стях , разбира се...,и ако направиш да не забравиш да пуснеш снимки!
                      А мойте са си на мястото, но исках да ти кажа, че дори и с тях кал не липсва, а да ти кажа не подозирах, че са гумени, ти как успя да разбереш от снимката?...мислех , че има по-гумени и еластични от тези...
                      I want out !!!

Коментар

• Няколко нови кадъра

Най-после се реших и се изкачих и с двата моста отгоре. Не опира никъде, докато се качва, а мислех че ще задира шасито. Утре ще пробвам с дългата база, да видя какво ще стане на същото място, че ми е интересно.

Снежните снимки са отпреди 2-3 дни.

След малко ще кача и видеото, че този компютър нещо се "сбъгяса"...

Ето: http://www.youtube.com/watch?v=6B8-SA-4tK8
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от The Bear; 07-01-10, 18:21.
                        Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Вчера идвах да те видя, но те нямаше, та си поиграх с витарата на тези панели (само че от ляво на стълбите), но не можах да се кача защото упря от долу.
                          Мерил ли си ъгъла на панела?
                          Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Първоначално публикуван от Niki 76 Преглед на мнение
                            Вчера идвах да те видя, но те нямаше, та си поиграх с витарата на тези панели (само че от ляво на стълбите), но не можах да се кача защото упря от долу.
                            Мерил ли си ъгъла на панела?

Ти пък си уцелил един от редките моменти, когато съм във Враца по принцип, и да не съм в халето по това време.

Мммм, сега видях какъв зъл поглед си хвърлил на наклона .

Само че те са два реда стълби. 50м по- на запад са другите - аз там се качвах.
                            Ще ида да го премеря колко градуса е, там където ти си бил.
                            Прикачени файлове
                            Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Охо-о... шпионаж
                              Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Първоначално публикуван от Niki 76 Преглед на мнение
                                Охо-о... шпионаж
                                Около 35 градуса е наклона. Преди малко се качвах там, където си опитвал. Даже е малко по-лесно от другото място, че на високото има канал, но на това място е по-навътре, и по-късно пропада предницата в него.
                                Теб къде ти опря? Между двата моста някъде, или предница/задница?

Утре ще раздвижваш ли джипката някъде? Аз нещо съм настинал и за друго не ставам, май ще се яздя пак по познатите места следобяд, ако искаш да ти звънна по някое време.
                                Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X