Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някакво Г за зимата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Някакво Г за зимата?

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Земем да организираме производство на олекотени седалки, що ли
    Мойта обикновенно седи в гаража. ...ако има по-лека ще му е по леко на гаражчето
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Мойта обикновенно седи в гаража. ...ако има по-лека ще му е по леко на гаражчето
      Тоа па. Се тая къде ще седи седалката, важното е да се продава
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Земем да организираме производство на олекотени седалки, що ли
        Много олекотени неща могат да се произвеждат за Г-тата, ...май почти всичко около и В купето, а и далаврка ще има .,,,гаранция, щото всички знаем колко тежи един такъв великолепен ТУЧ...
        I want out !!!

Коментар

След като пишете за олекотяване, подир смяната на мотора ми идва и реда на капак, врати (2бр.) калници и задна врата от композити...колко ли ще олекне?
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
            ..на капак, врати (2бр.) калници и задна врата от композити...колко ли ще олекне?
            Много.
            Капака е поне 20 кила. Вратите не съм свалял, ама не личи да е правена икономия по тях.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
              След като пишете за олекотяване, подир смяната на мотора ми идва и реда на капак, врати (2бр.) калници и задна врата от композити...колко ли ще олекне?
              То имаше такава тема някъде, ама май никой не спомена къде се предлагат, ...та ще се наложи сами да си ги отливаме...., а бе предполагам на едно място има ,амаааа... ще ни паднат главите ...ииии няма да коментирам....... Някой ,ако знае нещо приемливо и е навит да сподели срещу другарска почерпка.......
              I want out !!!

Коментар

Оная явно е като твоята. Мойта е далееееч по-лека. Не знам каква е причината.
                Ето каква е моята:.....
                като я свалих заедно с резрвната гума и стойката, джипа значително се повдигна..., защо ли съм ги мъкнал тези тЯжести толкова време
                Прикачени файлове
                I want out !!!

Коментар

Ето малко снимки на "кемпера"
                  Добре сте оспамили темата... Шегувам се, някой да не се засегне!
                  Прикачени файлове
                  Без блокажи си за никъде. :D
                  Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Малко спам и при това офтопик

Колегата Цецо е неподправен и истински фен на Мерцедес....напрао се кефа на ентусиазма!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
                      Малко спам и при това офтопик

Колегата Цецо е неподправен и истински фен на Мерцедес....напрао се кефа на ентусиазма!!!
                      Eee, ако се отнася за мен, благодаря! Но мисля че тук има къде, къде по-големи фенове от мен. Аз имам само едно обикновено Г, в почти оригинални форми.
                      Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
                        Eee, ако се отнася за мен, благодаря! Но мисля че тук има къде, къде по-големи фенове от мен. Аз имам само едно обикновено Г, в почти оригинални форми.
                        ЕЕЕ, недей да скромничиш де, много ти е хубаво Г-то, а и само по себе си мисля , че всяко Г е необикновено!
                        I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
                          Съмнявам се някой да е вложил толкова внимание и мерак, от тебе. И аз мисля, че си ни подминал.
                          Мойто ако го бях правил като тебе, да съм свършил преди 3 месеца. Ама пусти мързел...
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Съмнявам се някой да е вложил толкова внимание и мерак, от тебе. И аз мисля, че си ни подминал.
                            Мойто ако го бях правил като тебе, да съм свършил преди 3 месеца. Ама пусти мързел...
                            Абе аз мисля, че сте в грешка, ама айде. Благодаря за добрите думи!
                            Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

• От: Някакво Г за зимата?

Айде малко да си обновя темата.

Преди 3-4 дни направих едно добро "разкършване" на Пуха. Най-много ми хареса "скоростния" рейд по изкачващ се горски път (на дървосекачи), серпентини, кален, мазен, коловози, дълъг поне 5-6км, караше се предимно на трета бавна с много газ ; от който нямам никаква документация, защото трябваше да се държа за волана с двете ръце и да ръчкам скорости. Снимките на калната машина с провесилата се антена (признак за добро каране) са след рейда .

Клипчето е тук: velbor.com/05.wmv
                              Прикачени файлове
                              Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

• От: Някакво Г за зимата?

Като гледам шестата снимка имам чувство, че предстои смяна на задна броня...Ще ти дам чертежа на планките. Мога да ти ги отрежа ако нямаш лазер.
                                Е тая:
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X