Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някакво Г за зимата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Въпрос

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
    Днес се загледах пак в джипката и тоя път ще питам:

Всички Г-та ли са наклонени наляво, или само моята?
    Като, че отзад идва проблема...
    При измерване разстоянието от тръбите (тези, дето са пред задните гуми) до земята има разлика от 15мм.
    Като се мери от купето, отляво и отдясно, отзад, дава разлика около 25мм?!?!

Освен пружините, какво друго би могло да дава тази разлика? В най-скоро време ще разменя задните пружини да видя какво ще стане. А са нови. И още като ги сложих го имаше тоя проблем...
    Не се заглеждай прекалено много, просто си карай с кеф, джипката ти е супер. ...., то и аз като се загледам откривам 100 неща, ама като ме прекара през някакви небивали калници и окопи всичко ми минава и ми се струва най-прекрасното Г!!!
    I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
      ......ама като ме прекара през някакви небивали калници и окопи всичко ми минава и ми се струва най-прекрасното Г!!!
      Разпечатай си го голям формат и се вози. По-голям кеф е от ремонтите.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

• До: Някакво Г за зимата?

Някой пробвал ли е с плейстейшън? Не боли.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Е как да се заключи? А почерпушката? .
          Почерпушката трябва да е от брат ми. Днеска отървахме бат Димо от гуардиропа . Даже на ход до Враца си го докарахме. И пипнах морето, еееех...
          Без блокажи си за никъде. :D
          Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

• Малко снимки да сложа от днес

Ама първо: Да ви е честита Новата година! Много здраве и успехи да ви донесе!
            Прикачени файлове
            Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

• Едно клипче

http://www.youtube.com/watch?v=9BauHHCAhvg
              Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

• До: Едно клипче

Честита Нова Година на теб и на всички почитатели на "Гелендеваген"!!!... снимките и клипчето са супер и главните виновници за това са: ....хммм..., май няма да мога да изброя всичко, но главно ти и твоето прекреасно "Г"!!! ,,, Наздраве , много здраве и късмет на всички!!!
                I want out !!!

Коментар

Колега ти наистина си обичаш Г-то...

Коментар

Днес следобяд пак разходих Пуха по почти същото трасе (с изключение на баш билните прояви, че и вчера едва възлязох). Имаше натрупан нов снежец 15-20см.
                    Е, друг джип не съм имал, и не съм карал, ама това Г си е невероятна машина. Тук като чета из форума и за другите марки, не знам, ама според мен двата блокажа му дават много голямо предимство, и като се има предвид че го карам без да съм му подобрявал нищо, такава машина, за толкова пари - това е най-доброто, което може да му се случи на човек.
                    Всеки път като излизам пробвам преминаване на различни трудни препятствия с и без блокажи. И днес, на заснежен склон, отдолу трева, се опитвам да тръгна нагоре, колкото и да го коткам и леко да потеглям - не тръгва, буксува. Заден блокаж - мъчи се нещо да прави, лашка се, ама пак не тръгва. Айде и преден блокаж, и леееко, леко гумите приятно заскърцват по снега нагоре. Е, има места, на които и с блокажи си рови на едно място, но с лека засилка нещата се оправят.
                    Другото нещо, което ми прави впечатление е, че тая мощност 88 коня за къса база, и само с водача вътре, върши работа. Може да не е кой знае какво, ама мен лично т.нар. "липса на мощност", въобще не ме притеснява, при положение че съм сам, де. Единствено някой път на втора бавна, на връх баира, може да не достигне мощност... Ама то е такъв баир, че...

Айде, до скоро!
                    Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

..... на връх баира, може да не достигне мощност... Ама то е такъв баир, че...

Айде, до скоро!
                      Пробвай тая конфигурация. Голям купон е.

Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

[QUOTE=drukman;981443]Пробвай тая конфигурация. Голям купон е.

QUOTE]

Къде успя да спукаш пък гума в тоя сняг???

Пооглозгал си го - броня, вежди...

Ще ми е интересно как ще се държи моя с 33ки. Сигурно ще загине. Ти ряза ли нещо, или сваляш 31, слагаш 33?

Абе, не ми припомняй! Аз така го купих моя - 30" отпред, 31" отзад... Дано никога не са пускали предния мост...
                        Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

.....Пооглозгал си го - броня, вежди...

Ще ми е интересно как ще се държи моя с 33ки. Сигурно ще загине. Ти ряза ли нещо, или сваляш 31, слагаш 33?....
                          Не съм глозгал нищо. Мислим. Веждите са ми малки и се чудя какво да правя. При тебе е по-лесно. Купуваш за дребни пари от Скорпиона и завиваш с болтчета. При мене от зад не става. Калника е изрязан пе@ер@ски. Бронята е самоделка и я свалих за боядисването. На оригиналната пробвах с крика и не държи.

Няма как да загине с 33"ките. Моя е 250. Той си е загинал по производство. Ако не са дифовете да ме спасяват нямаше да може да мръдне.
                          За 33"те смених пружините с едни малко-(4см.) по-високи и се режат под ъгъл стойките за купето зад предните гуми. Трябват джанти с ЕТ около 0, иначе опира в носачите.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Пробвай тая конфигурация. Голям купон е.

Интересна конфигурация.
                            Счупи бързо ръцете на този дето ти ряза задните калници.
                            Щракни стойката за резервната гума и я пусни.
                            Що предните са по малки от задните гуми. Някакъв специален тунинг ли е?
                            Я ни светни.

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                              Интересна конфигурация.
                              Счупи бързо ръцете на този дето ти ряза задните калници.
                              Щракни стойката за резервната гума и я пусни.
                              Що предните са по малки от задните гуми. Някакъв специален тунинг ли е?
                              Я ни светни.
                              Нищо не е рязано. Поне не в България. Като свалих веждите това се показа.

Стойката за резервната гума е оригинална. Ако те интересува , ще я снимам.

Предните са по-малки от задните за да върви повече. Не си ли виждал трактор? На всякъде минава.

Майтап. Спуках гума и това е резервата. Днес я видях за първи път. Трябва ми още една джанта като тия.Или две. Да са ти останали случайно единички, че имам две гуми повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Нищо не е рязано. Поне не в България. Като свалих веждите това се показа.

Стойката за резервната гума е оригинална. Ако те интересува , ще я снимам.

Предните са по-малки от задните за да върви повече. Не си ли виждал трактор? На всякъде минава.

Майтап. Спуках гума и това е резервата. Днес я видях за първи път. Трябва ми още една джанта като тия.Или две. Да са ти останали случайно единички, че имам две гуми повече.
                                Слава богу нямам никакви останали Борбет. Карам вече само с истински.
                                Снимай ми, моля стойката, че моята гелендия е от 1990 и е с две врати, но без стойка. Седи си гумата вътре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X