Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Г-КЛАСАТА НА МИШО ДРАЖЕВ - ТУНИНГ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Г-КЛАСАТА НА МИШО ДРАЖЕВ - ТУНИНГ!

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
    крайно време беше.
    вие със Зарко май се съревновавате по бавно правене на г класи.
    Дали е бавно не знам, но мога само да си представя каква разправия е и какви приключения са. Първо да немериш каквото ти трябва, после да пробваш да го сложиш. Идват изненадите, а бе изобщо системата "падаш, ставаш и пак продължаваш". Хубавото е , че вече края му се вижда.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
      крайно време беше.
      вие със Зарко май се съревновавате по бавно правене на г класи.
      А, Зарко може само да ми диша прахта!!!
      Много твърдо съм се закотвил на 1-вото място!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
        Дали е бавно не знам, но мога само да си представя каква разправия е и какви приключения са. Първо да немериш каквото ти трябва, после да пробваш да го сложиш. Идват изненадите, а бе изобщо системата "падаш, ставаш и пак продължаваш". Хубавото е , че вече края му се вижда.
        Вики, не можеш да си преставиш!!!
        По-тежко е положението, от колкото си мислиш, а най-лошото е, че всичко е "въпрос на експирименти"!!!
        Ще разберем със сигурност, каква сме я свършили, като запаля джипа и го вкарам в гората, за да видя за какво става въпрос!!!
        Дано останем приятно изненадани, защото за осъществяването на този проект, са работили доста хора!!!
        Егати черпнята ще има, като излезе от бокса!!!

Коментар

Бъди оптимист!

Коментар

айде Мишо видя му се краят сега пък Слави с уазката е влязъл в бокса за няколко месеца а беше ценен кадър

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
              Бъди оптимист!
              Винаги!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнение
                айде Мишо видя му се краят сега пък Слави с уазката е влязъл в бокса за няколко месеца а беше ценен кадър
                Види се краят, в далечината на тунела!!!

Коментар

Мишо търси и маслена помпа от 300тд

Коментар

Що, и тя ли е твойта?
                    Капри ми казва, само хубота да се завърти, ама като го свалим, ще видим!

Коментар

Ето, че се сблъсках с поредният проблем!
                      Мислих, че с ходовата част съм приключил, но уви.........не!!!
                      Предните пружини са толкова ячки, че след монтажа им, амортисьора стои изпънат в крайно горно положение!
                      Ако трябва да съм по-точен - монтираме пружината и след това амортисьора го разпъваме до край и остават още 10-на см. до ухото му. Трима души, по около 100-на кила се качват върху шасито и пак много трудно достигаме ухото и монтираме амортисьора, демек в момента височината на джипа отпред се определя от амортисьора, тъй като той стои разпънат като "лък"!!!
                      Вярно, че в момента е монтиран само двигателя, но останалите части - калници, подкалници, капак(пластмасов), скара предна с лебедка и престилка - не са повече от двеста кила!
                      Какво ли ще стане при един евентуален скок???
                      И сега вариантите са два:
                      1. Да вържа моста към рамата с колани, с което да огранича разпъването на амортисьора до край и скъсването му съответно, или
                      2. Да презавариме ухото за амортисьора, така че в покой амортисьора да застане в средата на работната си зона.
                      При вариант 1, ще ограничиме хода на моста, съответно и проходимостта малко!
                      А при Вариант 2, джипа ще стане прекалено висок и съответно неустойчив в странични наклони!
                      Принципно джипа го подготвям за Траял, а не за скоростно каране в гората!
                      Ако някой може да ми даде и друга идея, няма да е лошо!

Коментар

Мише,щом е за траял,колкото по-вискока-толкова...по-вискока...Ама не забравяй да я поразшириш,там,нещо с фланци,джанти...
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

най-доброто решение е дълги амортисьори, аз има същия проблем когато качих пружините амортисьора нямаше толкова ход затова си удължих амортисьорите и до днес още си карат и без колани

Коментар

Единственото решение е по-дълги амортисьори.
                            За да се увеличи хода и на доло трябва да са по-дълги от лифта.
                            Дългите амортисьори са по-дълги и в згънато положение. Така ако са много дълги или удължавани може моста да се спре в тях а не в бъмпстопа.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнение
                              най-доброто решение е дълги амортисьори, аз има същия проблем когато качих пружините амортисьора нямаше толкова ход затова си удължих амортисьорите и до днес още си карат и без колани
                              Удължи амортисьорите или купи нови с по-голям(дълъг) ход?

Коментар

удължих моите мисла че и на теб няма да ти се купуват дълги

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X