Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Г-КЛАСАТА НА МИШО ДРАЖЕВ - ТУНИНГ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Г-КЛАСАТА НА МИШО ДРАЖЕВ - ТУНИНГ!

Екстра е Мишо, всичко ще се оправи. Само една забележка - защо избрахте черният чвят? Нали и аз съм черен и лятото се чувствам, като пиле на грил.

Коментар

Мерси Вики, но и за това съм помислил - отвътре е изцяло изолиран с доста добра изолация!!!
      За предложението, което ми направи Асен, предполагам си в течение, Ви благодаря, но ще се въздържа по финансови причини!

Коментар

Браво Мише, най накрая!! много добре е станал. интересуват ме 2 неща: предната броня - някаква схема, чертеж, снимки; с какъв размер гуми си на снимките - искам да преценя за лифтовете, щото на моя вече му загубих напълно сметката, а нямам и база за сравнение щото е единствен в 200 км. радиус.
        Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Е накрая.
          Ха честито.
          МНОГО лъскав бре.

Коментар

Впечатляващо изпълнение. Поздравления.
            Дай информация за шнорхела.

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
              Браво Мише, най накрая!! много добре е станал. интересуват ме 2 неща: предната броня - някаква схема, чертеж, снимки; с какъв размер гуми си на снимките - искам да преценя за лифтовете, щото на моя вече му загубих напълно сметката, а нямам и база за сравнение щото е единствен в 200 км. радиус.
              Мите мерси!
              Знаеш, че си ми слабост, всичко ще ти кажа!
              Скарата отпред е нова, направена е на две части, ламарината отпред се сваля и лебедката може да се обслужва, без да се демонтира останалата част от скарата, като цялостното изпълнение е доста по-здраво от предишното! Гумите за Г-класата, според мен са - 31(32)х10,5(11,5)х15 или 265(285)х75(80)х16. В момента мойте на джипа(на снимката) са 31х10,5х15, но се регенерати, демек са малко по-големи в действителност!

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                Впечатляващо изпълнение. Поздравления.
                Дай информация за шнорхела.

Шнорхела е собствено производство, изработен е от неръждаема тръба ф63х2, на три части, като съединяването става с фланци и гумени гарнитури. Първата част е това, което виждаш отвън, втората е вътре в калника(по дължината на калника) и третата е връзката между кутията, където стои въздушния филтър и втората част. Разглобява се изключително бързо и лесно и другото, не на последно място - много е здрав!!!

Коментар

Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнение
                  Е, готов е!
                  Даже вече му направихме първи тест и установихме няколко нещица, които ще трябва да се корегират, най-притеснителното, е че джипа няма достатъчно мощност, което означава, че ще трябва да се прави диагностика на двигателя!
                  Със сигурност ще има и повече, дано не са много и големи!!!
                  Мишо, супер е! Честито!
                  Много победи ти пожелавам!

... най-притеснителното, е че джипа няма достатъчно мощност, което означава, че ще трябва да се прави диагностика на двигателя!
                  Смятам, че на теб на мощност няма да може да ти се угоди
                  !

Коментар

Шнорхела е собствено производство, изработен е от неръждаема тръба ф63х2, на три части, като съединяването става с фланци и гумени гарнитури. Първата част е това, което виждаш отвън, втората е вътре в калника(по дължината на калника) и третата е връзката между кутията, където стои въздушния филтър и втората част. Разглобява се изключително бързо и лесно и другото, не на последно място - много е здрав!!!
                    Мишо, благодаря за вниманието.
                    "Шапката" най обикновен похлупак ли е, или има някаква особенност.

Коментар

Шапката всъщност е кондензно гърне (обърнато и с отрязан чучур), от комин ф130 за котли, пак от неръждавейка, тези ги продавам аз.

Коментар

Благодаря още един път.
                        Като почна да правя моя, (ако е удобно) ще искам да видя това кондезно гърне.

Коментар

Нямаш проблеми колега, когато пожелаеш са обади!

Коментар

Честито С кеф да си го трошиш

Коментар

Браво Мишееее.Екстра е.А и си ме изпреварил,надявам се с малко...
                              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Тест номер 2!
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X