Болтовете бяха Corteco ако помня правилно,честно казано имаше няколко по "меки" ама се стегнаха според книгата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нов живот за Диско 300tdi
Свий
X
-
Ако ще са за 1.9 тди ползвайте ARP - цената е много неприятна , но няма един недоволен.
https://arp-bolts.com/kits/arpkit-de...?RecordID=1187
Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
Коментар
-
Днес свалих главата, нищо което да се вижда с просто око. Утре ще я нося в Казанлък.Не знам какви гумички са сложили на изпускателните клапани ама 4 от 6 цилиндъра са омазани,просто не мога да повярвам.Този двигател не е работил и един час.Аз по принцип знам че каквото не си го направя сам и е издънка,ама може ли да започна да ремонтирам и глави мамка му!!Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...
Коментар
-
Вече навъртях 200км,честно казано очаквах повече динамика.Двигателя има много въртящ момент, може спокойно да караш на 5та със 60км/ч,даваш газ и тръгва меко без вибрации,в това отношение е добре обаче е тромав,няма пъргавина.Тази умряла турбинка тръгва да надува чак след 2000об,умряла работа.Помпата също явно е доста скопена, не пуши грам докато карам дори и при 160км/ч не пуши.Сега мисля да сложа турбина с геометрия и да върна помпата на майстора да и даде още малко гориво.Притесненията ми че двигателя е твърде силен и че ще има проблем с трансмисията за сега са неоснователни, при нормално каране може да понесе още поне 50-60 кончета.Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Warrer Преглед на мнениеВече навъртях 200км,честно казано очаквах повече динамика.Двигателя има много въртящ момент, може спокойно да караш на 5та със 60км/ч,даваш газ и тръгва меко без вибрации,в това отношение е добре обаче е тромав,няма пъргавина.Тази умряла турбинка тръгва да надува чак след 2000об,умряла работа.Помпата също явно е доста скопена, не пуши грам докато карам дори и при 160км/ч не пуши.Сега мисля да сложа турбина с геометрия и да върна помпата на майстора да и даде още малко гориво.Притесненията ми че двигателя е твърде силен и че ще има проблем с трансмисията за сега са неоснователни, при нормално каране може да понесе още поне 50-60 кончета.Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
Коментар
-
GTB2260 VKLR се поставя само в Мерцедес V6 350 CDI . И не е от най лесните за адаптиране , захранването с масло , слива , водното охлаждане е на обща планка , управлението на VNT трябва да се конвертира с вакуум . Не , че не е невъзможно .
Коментар
-
Разбира се,че е възможно иначе нямаше да ги слагат на 1.9 тди, Но управлението е за предпочитане да е с налягане вместо с вакум. Има такива актуатори, на алфа доколкото се сещам. Оттам доста се опростяват нещата. За маслото и водата си има лек : https://www.darksidedevelopments.co....-fittings.html , не е супер евтино ,но се ядва.
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар