С оригиналното турбо ще бъде,предполагам че със всички подобрения и доработки които направих по него и по главата ще стане към 230-240 коня,а трансмисията май няма да понесе повече.Вчера чистих хидравличните повдигачи, както се и очакваше бяха пълни с гняс.И за десерт шлайфах новите смукателни клапани,от ляво на дясно нов шлайфан,нов не шлайфан и стар.Дойдоха и тръбите за колектора ама ще изчакам да кача двигателя и ще го правя на място защото не знам къде ще дойде изхода на кулера,идеята е да няма много чупки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нов живот за Диско 300tdi
Свий
X
-
Днес дойдоха всички клапани и водачите,занесох ги на шлайфиста да действа и си взех бренерите за почистване.Мислех да ги давам на един приятел с ултразвукова вана,ама като се захванах и за 3 часа станаха по добре от нови.Реших да оформя отворите от които излиза горивната смес,Не да ги разширя,само да ги оформя!По отворите им имаше леки ръбове,явно от фабричното пробиване,между другото са направени от много твърд метал,съсипаха ми две борчета на Дремела!Друго май не остана за разглобяване,или поне за момента не се сещам,наистина вече нямам търпение да му чуя гласа!Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...
Коментар
-
Със сигурност ще се похваля като запали,а после мисля една генерация 70мм с едно гърне да сложа.От днес,сложих жилото на помпата и всичко е точно,изглежда добре,спазил съм хода на педала,всичко пасна.Поиграх си малко и с буталата,загладих леко ръбовете където е изрязано за клапаните,не знам дали ще има ефект ама така ми дойде сутринта.Да идва вече тая глава че всичко ми спира!Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...
Коментар
-
Преди няколко месеца се сдобих с OM602.983, с духнала гарнитура, който така или иначе ще правя на парчета, та повлиян и от темата, а и щото не е спешен, мисля да си уплътня времето с него точно по този начин.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
А какво ще кажеш за 2.5 TD? За мен това е правилния избор, но може и да греша. От двигатели много не разбирам.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Точните изисквания са ясни. Да не се чупи, да върви много и да гори малко.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Ааа, не, съвсем друго имам предвид !
На пример, не е нужно да си чупиш изсъхналите орехи нито със смартфон, нито с 20 тонна преса.
Читава орехотрошачка върши перфектна работа и на слаб човек.
... а това от поста го иска всеки един от петимата на седмица пускащи нова тема в "Какъв джип да си купя ?".
-
-
Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...
- 2 likes
Коментар
-
Коментар
-
Дано не се сърди авторът, че пиша вместо него. Предполагам още е в еуфория от запалването.😀 ГНП-то с оригинални елементи би трябвало да около 140сс. Това е достатъчно за 300к.с. оригиналното турбо е недостатъчно обаче. По въпроса за изолации на колектори и турбо с термо ленти и т.н. Ники не знам какво очакваш като ефект, но така няма да се вдигнат конете. Което за мен значи е безполезно.😙
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар