Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Тампони за скоростна кутия на Дискавъри 200

Момин сбор 0884 906 944

Коментар

• От: Тампони за скоростна кутия на Дискавъри 200

Благодаря! Още утре ще се обадя!
      Последно редактирано от Chertoianov; 30-08-12, 21:16.
      Интелекта често може да остане скрит. Но глупостта - никога!

Коментар

• От: Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Обадих се и хората за пет минути ми решиха проблема. Вече съм с нови тампони на скоростната кутия и съм много благодарен! Поздрави!
        Интелекта често може да остане скрит. Но глупостта - никога!

Коментар

Здравейте колеги ! След 6-часово прибиране от събора в Приморско , придружено с облаци сиво-синкав дим ,повишен разход и забита муцуна в Хасфалта , свалих дюзите и ги занесох на майстор за диагноза .... Оказва се че са спукани 2 бр. държачи за разпръсквачите ... Таквоз чудо не намирам по магазините , та ако на некой се намира .. да свирка . Става също да взема и поне 2 дюзи ... Отваряйте чекмеджетата...

Холдера или държача или както и да се казва ,съм го оградил в червено на снимката.....Номера на дюзата е : ERR3339 - Fuel injector

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:err3339_1.jpg
Прегледи:1
Размер:5.9 КБ
ID:5407025
          Никога не знаеш колко скоро ще стане твърде късно.

Коментар

Добро начало. Дано минеш само с това.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

За какъв двигател търсите държачи?
              Имам двигател 300тди за части...
              Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                За какъв двигател търсите държачи?
                Имам двигател 300тди за части...
                Точно за 300tdI .. Макар че май няма значение . според тек-дока ,дюзата става за 200 , 300 ,дефендър ...

Коментар

Търся здрав оригинален тампон за двигател за Диско 200тди. ANR2488

Единият ми е скъсан, а не ми се купуват ментета.

Коментар

Благодарение на Руси , Бавновоза вече бръмчи ....Има си динамика, няма пушеци ... души нафтата ...

Благодаря колега!

Коментар

На двойката се счупи стъклоповдигача на шофьорската врата. Довечера ще сложа снимка. Стъклата са електрически.

Някой знае ли дали от Диско 1 стъклоповдигачът ще пасне на Диско 2?

Коментар

Започвам процес по елиминиране на системата ACE от моето Диско. Има някакъв проблем в електрониката, който така и не можах да открия, но хидравлично системата е здрава. Частите ще се разпродават - ако на някой му трябва нещо да свирка. Засега клапанния блок съм го обещал на trapper-а, че неговият тече.

В същото време търся маховик за тд5 - здрав (нов) и на разумна цена.
                        Последно редактирано от stargazer; 25-09-12, 07:48.
                        Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Търся си горивоподкачваща помпа за 300Tdi,че от моята тече нафта-вземах я втора употреба.Сега искам нова,но това,което има в Падок е различно от това,което е сложено в момента.Моето изглежда точно,като на Дифендъра ми 200Tdi:

Име:Подкачваща пом&#10.jpg
Размер:172.8 КБ
ID:5412124

А това,което има в Падок за 300 е ERR5057 със следния вид:

Име:err5057_1.jpg
Размер:10.6 КБ
ID:5412125

Това,което дават за 200 е STC1190,но там няма снимка и не знам от кой вид е.
                          Моля,някой който си е поръчвал такава помпа от там да каже,коя е правилната или дали са взаимозаменяеми и трябват ли някакви корекции?
                          2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Не ми изглеждат взаимозаменяеми или пък да е много лесно да се преправи ...

ETC7869 е номера на помпата от твоята снимка(като за 200ТДИ e) - изглежда така:

STC1190 е кит, който с освен помпата има и разни болтове и гарнитурки

погледни/потърси номерата/ например в http://www.island-4x4.co.uk - картинките са от там
                            LR Disco II, Td5

Коментар

Имам нужда от нов ключ за секретните гайки на джантите,че стария се счупи. Нямам представа дали са взаимозаменяеми. Ако да- на някой дали му се намира излишен. Ако не- някакви предложения как да сваля старите за да ги сменя. Колата е РР П38.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0210.jpg
Размер:93.2 КБ
ID:5412637
                              Последно редактирано от babuka; 29-09-12, 13:11. Причина: добавяне на снимка
                              Land Rover FREELANDER 2 td4 S 2013г. Facelift
                              0886030780

Коментар

Секретните гайки, съответно чашките (ключовете) за развиване са 5-6 модела. С различно местоположение на зъбчетата са. Сваляш ги с тръбен ключ и ги сменяш с обикновени. И аз имам същия проблем на Д2 и гайките са същите.
                                LR Disco II 99 - TD5
                                www.lre-bulgaria.org

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X