Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо искам дълъг Дифендър или Мултифункционалност на LRD 110?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Защо искам дълъг Дифендър или Мултифункционалност на LRD 110?!

Първоначално публикуван от Младен Стоянов Преглед на мнение
    За сега се спирам да ходя да гледам,като улав.
    Младене, ако идваш по нашия край обади се.
    Може би няколко "железа" от Дефенера, прехвърлени на Диското, и ще имаш нужната/желана машина!
    Land Rover Discovery:
    - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
    Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Младене, има ли някакво развитие по тази тема?

Коментар

Няма,само се лутам между Диско2,3 и Дифендър.Луда работа.Гледал съм по-новите Дифендри в БГ и почти всички 2ки с по-висока цена.Обаче това отчайващо положение с интериора на Дифендъра и по специално заводските му фуги от където постоянно духа и тече никак не се харесват на спътниците ми.Взех да се заглеждам и в Тойоти 120 даже,ама там много пластмаси.Има само 1 черен нов Дифендър в Бг,който ми харесва,ама той пък няма АБС и тракшън.А ще се кара може би и от жена ми по шосетата през зимата,така че тези неща са абсолютно задължителни.
        Ти да не би да имаш нещо предвид?
        2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Аз за мен постоянно имам нови неща впредвид.
          Беше ми интересно докъде и до какво си стигнал.

Въобще не искам да ти се бъркам, камоли да давам съвети, но след като се чудиш от Дифендър до Дискавъри 3 значи, че искаш да покриеш прекралено много (и несъвместими) изисквания. Ти най-добре ще прецениш къде да е компромиса.

Коментар

Не аз.Жена ми.Тя харесва Диско3 и Тойота 120 заради интериора главно и се мръщи на фугите на Дифендрите,Диско 2 и е ГРОЗНО.Ако си бях сам,нямаше да имам никакви чуденки и с моя Дифендър .Ама това возило ще трябва да побира и вози цялата фамилия,така че не само аз имам думата.
            2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Земи и един Хамър, ама жълт и с много халогени. Да рахатяса.
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Разбирам. (явно аз съм късметлия)
                Нито тлк120, нито Диско 3 стават за офроуд, първото според мен е по-здраво, така, че съвсем ти е труден избора...
                Искрено ти пожелавам успех!

Коментар

А едно рубиконче защо не погледнеш...? И щеше да вземаш Ленд Лорда ми за проба за известно време.
                  Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
                  LZ2РSD

Коментар

От: Усмихнете се, фенове! - Клипове и снимки

Series 2 now with air bag kit, very easy to install and more for passenger safety, too soon for the driver!

Последно редактиран от PETER PETRAKIEV ; Вчера в 20:34

Коментар

Нещо не се справих, ама виж клипа под тази снимка.

Коментар

Първоначално публикуван от shaterhand Преглед на мнение
                        А едно рубиконче защо не погледнеш...? И щеше да вземаш Ленд Лорда ми за проба за известно време.
                        Мълчи,че това рубиконче е влязло в ума на жена ми(само дето не иска да е жълто!).Ама за целите ни е малко и неудобно.Освен това са с пластмасови тавани и дори в чисто новите вали и духа .Такова си имаме и като комфорт и като проходимост,а здравината и надеждността на нашето твърдя,че са по-добри.
                        Освен това мисля,че вече си харесах Диско 2 и чакам да ми го докарат от Германия.Въпреки,че с това се лишавам от част от функционалността и пространството на Дифендъра,не мога да приема,че чисто нова машина е с такива фуги,било то работна или военна.Комфорта в Диското(в сравнение с Дифендъра) май надделя.
                        Последно редактирано от Младен Стоянов; 23-11-14, 14:15.

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
                          Нещо не се справих, ама виж клипа под тази снимка.
                          Никакъв клип не можах да видя.

Коментар

Първоначално публикуван от Младен Стоянов Преглед на мнение
                            Никакъв клип не можах да видя.
                            Абе в Усмихнете се фенове - под тази снимка.

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
                              Абе в Усмихнете се фенове - под тази снимка.
                              Аааа,него го гледах веднага и много ме изкефи.Но както е тръгнало,май скоро няма да достигнем до нуждата от точно такава машина.Май трябва първо да се пенсионираме,ако доживеем и тогава.Сега няма време за такива експедиции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X