Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо искам дълъг Дифендър или Мултифункционалност на LRD 110?!
Свий
X
-
От: Защо искам дълъг Дифендър или Мултифункционалност на LRD 110?!
Много е готин
Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнениеНе си ме разбрал, Яро - имам прдвид да премести хубавите части на един дълъг стар Дефендър. За да стане безпроблемен
Първоначално публикуван от Радослав Стефанов Преглед на мнениеЗнам, че не търсиш Диско, но току виж си размислил.2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS
Коментар
-
Вчера на излизане от Враца, съвсем случайно мернах един дълъг багажник. Въпреки дъжда слязох да видя що за Дефендър е.
Продавача не знаеш нищо освен, че е от Австрия. Така като го погледнах е 2002г 300 двигател, дълга база, с доста подобрения - покривен багажник, джанти, гуми, брони, панти, лебедка, хубава на външен вид, и доста запазен от вътре.
Лошото му бе само цената 22000лв, но както каза продавача, собственикът е склонен на сериозен коментар.
Ако на някой му представлява интерес де.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-03-14, 15:52.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнениеВчера на излизане от Враца, съвсем случайно мернах един дълъг багажник. Въпреки дъжда слязох да видя що за дефендър е. Продавача не знаеш нищо освен, че е от Австрия. Така като го погледнах е 2002г 300двигател, дълга база, с доста подобрения - покривен багажник, джанти, гуми, брони, панти, лебедка, хубава на външен вид, и доста запазен от вътре. Лошото му бе само цената 22000лв, но както каза продавача, собственикът е склонен на сериозен коментар. Ако на някой му представлява интерес де.
Цената на този в търговските сайтове в момента е с 2.500лв. надолу от тази цена.
Коментар
-
Самите панти на капака са сменени Яро, и ако не се лъжа и на вратите, сега са по-масивни и от някакъв лъскав материал с гравиран надпис на някаква оффроуд фирма на тях.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
Малко смях по темата.Гледам си аз Дискотеки 1 и 2,а жена ми вика:Знаеш ли,не ти отива на физиономията да караш Диско,треба си дълъг Дифендър.2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Младен Стоянов Преглед на мнениеМалко смях по темата.Гледам си аз Дискотеки 1 и 2,а жена ми вика:Знаеш ли,не ти отива на физиономията да караш Диско,треба си дълъг Дифендър.
Жена ти е голям пич. ;-)
По темата с Дискавъри-тата, аз почти никога не бих избрал 2 пред 1. А ако си търся Дискавъри 1 и както ти казваш - искаш да караш, а не да правиш, аз бих отишъл с пари в джоба при собственика на едно от най-добрите Дискавърита въобще.Уви, силно се съмнявам, че човека ще склони на оферта...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеМалко спам:
Жена ти е голям пич. ;-)
По темата с Дискавъри-тата, аз почти никога не бих избрал 2 пред 1. А ако си търся Дискавъри 1 и както ти казваш - искаш да караш, а не да правиш, аз бих отишъл с пари в джоба при собственика на едно от най-добрите Дискавърита въобще.Уви, силно се съмнявам, че човека ще склони на оферта...
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
едно от най-добрите Дискавърита въобще.Уви, силно се съмнявам, че човека ще склони на оферта...
2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS
Коментар
-
Аха.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнениеВчера на излизане от Враца, съвсем случайно мернах един дълъг багажник. Въпреки дъжда слязох да видя що за Дефендър е.
Продавача не знаеш нищо освен, че е от Австрия. Така като го погледнах е 2002г 300 двигател, дълга база, с доста подобрения - покривен багажник, джанти, гуми, брони, панти, лебедка, хубава на външен вид, и доста запазен от вътре.
Лошото му бе само цената 22000лв, но както каза продавача, собственикът е склонен на сериозен коментар.
Ако на някой му представлява интерес де.Land Rover Defender 110SW 300tdi
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеМалко спам:
Жена ти е голям пич. ;-)
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеИ аз се съмнявам.Първоначално публикуван от Младен Стоянов Преглед на мнениеЗа наш Петьо ли иде реч?Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
От Мото Пфое ми отправиха страхотна промоционална оферта за наличен нов Дифендър,обаче без АБС и тракшън контрол.Цената по каталог е 72х.лв.Офертата е за 62х.лв. при положение,че се съглася да бъде "брандиран".Това сигурно означава да го изрисуват целия с реклама?!Чудя се дали няма да ми дадат допълнително намаление на цената,ако се намеси клуба.Нали май имахме някакви отстъпки договорени с тях?2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS
Коментар
-
Съвсем си се смахнал. Купи си на 1 година за 35. Останалото го набутай в тунинг-мунинг и оборудване за експедиции. Че и ще артисат за почерпка.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеСъвсем си се смахнал. Купи си на 1 година за 35. Останалото го набутай в тунинг-мунинг и оборудване за експедиции. Че и ще артисат за почерпка.
Лошо е да вземеш нещо евтино и се почне с ремонтите.Още по-лошо е да вземеш нещо по-ново и по скъпо и да почнеш ремонтите.А аз какъвто съм карък,все на мен ще се падне.От 12-13 години леките ми коли са все нови и на лизинг и от това по-хубаво няма.Ходя на сервиз веднъж годишно и нямам никакви грижи-колкото и да се говори,че новите машини са все по-ненадеждни-изобщо не е вярно.А и тази машина,която ще взема ще ми е за "лайфтайм"-т.е. ще си я карам докато свят светува-поне така съдя по сегашната,която е 22години.След толква време ще съм на 65,ако съм жив и ако изобщо тогава съществува офроуд в БГ.
А ако имаме сделка,почерпка така или иначе ще има.2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар