Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Провиснала задна врата на Диско 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблем с отваряне на 5та врата на Диско 1

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
    А Лазаре отделно задните ел.стъкла 2 дена бачкат, 2 дена почиват. Ще се преглежда.................
    Колега, успя ли нещо да направиш по този въпрос? При мен задните стъкла въобще не реагират . Като натискам копчетата дори не е и такова положението:
    Първоначално публикуван от GGun4 Преглед на мнение
    .......... Моторчето се чуваше -значи здраво..............

Коментар

Имах проблем и аз със задните, някой е закачил звук-а към същия бушон и той бая беше изгорял. Смених го и от тогава си работят свободно. Притеснително е де, при мен се случи няколко пъти да не мога да го затворя и това никак не е приятно

Коментар

Но всяко зло - за добро... Сега вече имам нова кора от 3 мм еталбонд, джобовете се оказаха от прост полистирол/ а аз си мислех че са здрав найлон...

колега ако ти остане време някй път пусни снимка на кората да видим как е станала, аз въобще нямам никаква кора отзад
        Discovery I, 300 TDI

Коментар

Време имам, но нямам с какво да снимам Снимал съм всичко с телефона, но не успях да ги прехвърля на компа. Кората става перфектна, мога да ти изрежа шаблон от картон ида ти го изпратя, ако искаш. Еталбонд вземах от една стара рекламна табела, реже се с прободен трион и се поопилява малко...Пиши ми на лични, каквото мога - ще ти помогна / тел. 0888617478 - Стоян/

Коментар

Първоначално публикуван от Mortum Преглед на мнение
            Колеги какво стана с задната врата има ли ефек побългаряването.При мен е същата работа с задната врата и отварям с ключа всеки път.
            И при мен вчера се получи този проблем,като отключвам с централното задната врата остава заключена,след като махнах кората и огледах хубаво забелязах една мноо кофти пружинка на мнооо кофти място (съжалявам че не снимах) която се е счупила и за това не може да се отвори ама velio дава добра идея, ще я пробвам като се пооправи времето .

Коментар

и аз имам същият проблем.

Коментар

Там им е слабото място. При мен проблема не е решен,просто вкарвам си ключа всеки път тогава отварям. Хубавото е че не си играя всеки път да го заключвам.

Коментар

Първоначално публикуван от dulo Преглед на мнение
                  И при мен вчера се получи този проблем,като отключвам с централното задната врата остава заключена,след като махнах кората и огледах хубаво забелязах една мноо кофти пружинка на мнооо кофти място (съжалявам че не снимах) която се е счупила и за това не може да се отвори ама velio дава добра идея, ще я пробвам като се пооправи времето .
                  Първоначално публикуван от sasho1980 Преглед на мнение
                  и аз имам същият проблем.
                  Първоначално публикуван от chuncho Преглед на мнение
                  Там им е слабото място. При мен проблема не е решен,просто вкарвам си ключа всеки път тогава отварям. Хубавото е че не си играя всеки път да го заключвам.
                  Колеги, днес ходих на сервиз за този повсеместен проблем и го оправих(оправиха ми го ). Наистина се чупи една гадна пружина и след това, като се отваря с дистанционното пръчката за отваряне и затваряне не може да се изкачи до горе за да отвори ключалката . Но има и друг проблем и той е в самата машинка за отваряне/затваряне. В нея има някакъв зъб, който поради възрастта си се изхабява или чупи и от там буталото на въпросната не може да изпълнява целия си ход, а от тук и невъзможността да отвори ключалката. В случая, пружината мисля, че е само за да помага на движението и да позиционира в горна и долна точка рамото на механизма за отваряне. Хубавото в случая е, че с една най-обикновенна машинка за 25лв. от обикновенно дистанционно за обикновенна кола сменяме нашите машинки и проблема е решен(само се пробиват нови дупки в ламарините). Е, имаше и още доста напасвания и скъсяване на едни и удължаване на други лостчета в механизма, което си е един вид тайнство за мен , но факт е, че сега задната врата ми работи безупречно. Имах същия проблем и със задна лява врата и там още 25лв. и сега и тя ми се отваря без проблеми. Освен това не ми работеха ел. стъклата на задните врати, е вече и те работят. Някой беше прекъснал тока към тях поради механична повреда на едното стъкло и след оправяне на повредата, човека пусна тока и сега съм с работещи ел. стъкла и работещи 5 врати. Абе кеф "голем" . Ако някой се интересува, мога да дам телефона на човека и да се свършва с тая мъка .
                  Между другото, момчето е един от малкото работещи с желание и ужасно много разбиране професионалисти които съм срещал. Занимава се с всякакви електрически системи в автомобилите и спокойно мога да кажа: "Той е човека" за този (и още много други ) проблем.
                  Извинявам се за рекламата, но съм много радостен .

П.П. Не пускам телефона, за да не се възприеме наистина като реклама. Ако модераторите разрешат, ще го постна с удоволствие, въпреки, че някои от Вас със сигурност го познават .

Коментар

Първоначално публикуван от Бай Гуджан Преглед на мнение
                    .......... и сега съм с работещи ел. стъкла и работещи 5 врати. Абе кеф "голем" . ...........
                    Така е. Човек се радва и на малкото, което има. Вече почваме да се кефим на съвсем обикновени неща.
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                      ......................Вече почваме да се кефим на съвсем обикновени неща.
                      Абе ще се сетим ние, ама дано не е станало късно . Както и да е, това е една мно-о-о-го дълга тема .

Коментар

Напиши му координатите на човека. Моля.

Коментар

Пускай му координатите да се нареждаме на опашка при него

Коментар

Първоначално публикуван от NGK Преглед на мнение
                            Напиши му координатите на човека. Моля.
                            Първоначално публикуван от dulo Преглед на мнение
                            Пускай му координатите да се нареждаме на опашка при него
                            0888 712276 Момчето се казва Роман, бивш началник в R'n'B Audio, сега бачка сам. Първо му звъннете, защото е в процес на преместване на сервиза, та да каже къде да отидете.
                            NGK, аз така или иначе утре съм пак при него, така че ако искаш може да се видим направо там, за сверяването на моя часовник .

Коментар

Това, което съм написал тогава продължава да работи. Просто приложих усилието на скъсаната /или кой знае какво/ пружинка на друго място от системата. Не мога да го опиша по-добре, трябва да се види. Кората трябва да се сваля с необходимата любов, че щипчиците може да дадат фира.
                              Днес и моята врата увисна. От около 2 седмици тръгна много по-лесно и днес проблемът се появи. Явно ще се пие бира на теферич тези дни.

Коментар

Две седмици се занимавам с предна дясна и 5-та врата на Диско 300 тди Същият проблем -ония ху@ни не се вдигат до горе и отварянето става само с ключ .Един майсторан ги гледа и отсече - заминали са ел.машинките.Аз понеже съм послушен , купух 2 нови .Вчера решихме да ги сменим и се оказа че накрайниците им (куплунгите)не пасват.Срязахме ги и снадихме със старите .Затворихме кори-мори и о,чудо ! Вратите отново не се отварят само с централното.Майстора зяпа,блещи се и понеже е майстор каза - тук на мястото на тия дупчици требе да има едни пружинки да държат ху@нята в горно положение.След 5 часа обикаляне по железарии му намерих точно такива пружини каквито иска.Пак разкикерчваме вратите ,слагаме пружини и ново чудо .Вратите се отварят без ключ но за сметка на тая хубавина не се заключват вече.След 4 часа нагласяне и разпъване на пружини майстора каза - вратите ще се отварят без проблем с ключ ! Пуснах го да си ходи ,поставих внимателно корите с добре премерени ритници,нахраних се и полегнах.Днес всичко беше ок.Вратите се отварят с ключ но вече някакси по-добре от преди.Не ми се търкалят инструменти из краката . Не съм мазен до ушите и ми се пее .Пие ми се също така но това си е от преди.
                                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X