До: Проблем с отваряне на 5та врата на Диско 1

Това е само началото. Така се почва явно. При мен 3 и кусур години стопове и габарити си работеха безгрижно. После интензитета на стопа намаля, а в момента при натискане на спирачка, гасне и габаритът. 
Маса требе, масааа. Айде във вторник при Емо да вземем една 

Първоначално публикуван от vladstudio

Преглед на мнение

Маса требе, масааа. Айде във вторник при Емо да вземем една

-значи здраво. Отворих.... оказа се, че от трите пластмасови ролки на ножицата има само  останки и отломки
-значи здраво. Отворих.... оказа се, че от трите пластмасови ролки на ножицата има само  останки и отломки  . След съотвтно замерване имах 6 (3 за сега и 3 за резерва
. След съотвтно замерване имах 6 (3 за сега и 3 за резерва
 Но всяко зло -  за добро... Сега вече имам нова кора от 3 мм еталбонд, джобовете се оказаха от прост полистирол/ а аз си мислех че са здрав найлон
 Но всяко зло -  за добро... Сега вече имам нова кора от 3 мм еталбонд, джобовете се оказаха от прост полистирол/ а аз си мислех че са здрав найлон / и ги усилих по вътрешните ръбове с по една фаша от същия материал/ лепи се с хлороформ, тулуол или нитроцелулозен разредител прекрасно, разтваря се/ а утре, като стегнат, ще ги разпробия и ще ги завия за еталбонда. Цялата кора ще я завия с винтове към вратата. Операцията по изрязването на кората ми отне около час, още толкова за джобовете, и утре ще си поиграя още малко. Намислил съм на тази здрава кора да сложа и пожарогасителя някак, че се разхожда из багажника...
/ и ги усилих по вътрешните ръбове с по една фаша от същия материал/ лепи се с хлороформ, тулуол или нитроцелулозен разредител прекрасно, разтваря се/ а утре, като стегнат, ще ги разпробия и ще ги завия за еталбонда. Цялата кора ще я завия с винтове към вратата. Операцията по изрязването на кората ми отне около час, още толкова за джобовете, и утре ще си поиграя още малко. Намислил съм на тази здрава кора да сложа и пожарогасителя някак, че се разхожда из багажника...

Коментар