До: Проблем с отваряне на 5та врата на Диско 1
Колега, успя ли нещо да направиш по този въпрос? При мен задните стъкла въобще не реагират
. Като натискам копчетата дори не е и такова положението:
Първоначално публикуван от marin199
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от GGun4
Преглед на мнение

). Наистина се чупи една гадна пружина и след това, като се отваря с дистанционното пръчката за отваряне и затваряне не може да се изкачи до горе за да отвори ключалката
, но факт е, че сега задната врата ми работи безупречно. Имах същия проблем и със задна лява врата и там още 25лв. и сега и тя ми се отваря без проблеми. Освен това не ми работеха ел. стъклата на задните врати, е вече и те работят. Някой беше прекъснал тока към тях поради механична повреда на едното стъкло и след оправяне на повредата, човека пусна тока и сега съм с работещи ел. стъкла и работещи 5 врати. Абе кеф "голем"
.
Същият проблем -ония ху@ни не се вдигат до горе и отварянето става само с ключ .Един майсторан ги гледа и отсече - заминали са ел.машинките.Аз понеже съм послушен , купух 2 нови .Вчера решихме да ги сменим и се оказа че накрайниците им (куплунгите)не пасват.Срязахме ги и снадихме със старите .Затворихме кори-мори и о,чудо ! Вратите отново не се отварят само с централното.Майстора зяпа,блещи се и понеже е майстор каза - тук на мястото на тия дупчици требе да има едни пружинки да държат ху@нята в горно положение.След 5 часа обикаляне по железарии му намерих точно такива пружини каквито иска.Пак разкикерчваме вратите ,слагаме пружини и ново чудо .Вратите се отварят без ключ но за сметка на тая хубавина не се заключват вече.След 4 часа нагласяне и разпъване на пружини майстора каза - вратите ще се отварят без проблем с ключ ! Пуснах го да си ходи ,поставих внимателно корите с добре премерени ритници,нахраних се и полегнах.Днес всичко беше ок.Вратите се отварят с ключ но вече някакси по-добре от преди.Не ми се търкалят инструменти из краката . Не съм мазен до ушите и ми се пее .Пие ми се също така но това си е от преди.
Коментар