Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Defender - дискусии за модела от фенове на марката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: LR Defender - дискусии за модела от фенове на марката

Колко ли яко е окачването след като е натоварен с броня.
    [/SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Здравейте.Имам следния въпрос.Къде в София мога да направя компютърна диагностика на Land Rover Defender TD 5 2001 г ,тъй като свети лампата за ABS i TC, а и от днес светна червена лампа ''Внимание!''. Проверих нивото на спирачната течност,на съединителя, на антифриза.Ако някой може да даде съвет. Благодаря предварително.

Коментар

• От: До: LR Defender - дискусии за модела от фенове на марката

Емо ето ти темата: LOVELLS на RANGE ROVER.
        Много добро мохабетче се върти тука, липсва само масата
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 18-10-10, 19:40. Причина: Линк
        Георги 00356/ 77777016 Малта
        Lаnd Rover 110 /Series II‎

Коментар

Тия пичове не карат ли в Малта бре?

Коментар

Забраниха.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
              Само не разбрах, как можа да дадеш кинти за Силвърстон Спорт? Тва в калта не върви. Ама никак. Иначе е страшен.
              Сериозен ли си?

Коментар

Абсолютно. На Трансилвания Пърси беше с такива. Трагедия.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Някои новости по моят Landy Defender, които могат да бъдат полезни и на други запалени като мен фенове на модела:

Монтирах light guards /защитни решетки на фаровете/. Монтажът се извършва с помощта на едно изключително интересно приспособление /приложил съм снимка/ състоящо се от следните компоненти свързани в посочената последователност:
                  - болт с вътрешен шестограм
                  - контра гайка
                  - метална пластина с отвор в който се поставя болта /служеща като опора/
                  - втулка с вътрешна конусовидна гайка

Идеята е да направиш здрав, солиден монтаж на решетката при условие че достъпа до вътрешната страна на калника е силно затруднен /практически невъзможен/ поради различните възли и детайли и сравнително голямото разстояние до фаровете . В резултат на затрудненият достъп не можеш да хванеш "контра" на стягащият винт.

Та, приспособлението помага да се монтира посочената втулка като се превърне в опорна на стягащият винт. След монтажа втулката се превръща в нещото като "нит" с вътрешна резба.

Резултата можете да видите на приложените снимки:

Проблема с който неочаквано се сблъсках бе: да направя избор между Решетки на фаровете или съществуващият до момента Булбар, защото се оказа за мое голямо разочарование, че двете не могат да съжителстват едновременно /решетките са твърде изпъкнали напред и пречат на монтажа на Булбар-а/. След известен размисъл изборът ми бе: Решетки /все пак са новозакупени и бях ентусиазиран от монтажа им/

За Булбара - ще мисля начин за преправянето му, като трябва да го изнеса около 2.5 см. напред .... или ще го продам и ще мисля за нов който съжителства добре с решетките .... така или иначе планирам в бъдеще монтаж на лебедка.. която ще изисква нова броня

Честно казано тази машина е невероятно заразителна и пристрастяваща, като супер-играчка ... провокира непрекъснато съзнанието ми да мисля как да го upgrade-вам и тунинговам

Надявам се да съм бил полезен, добавяйки нова интересна информация по темата..
                  Прикачени файлове

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11122010229.jpg
Прегледи:3
Размер:123.2 КБ
ID:5236520Ето колега какво сложих на моя скитник...

Коментар

Жоро, да използвам и аз случая и да ти кажа, че машината ти изглежда жестоко, с този extreme tubular bumper /екстремна тръбна броня/ и с тези гуми ... Поздравления от мен..справил си се чудесно..

Коментар

Първоначално публикуван от joro/ Преглед на мнение
                        [ATTACH=CONFIG]279987[/ATTACH]Ето колега какво сложих на моя скитник...
                        Здравей колега! От каде я купи тази броня? И аз съм харесал този модел за моя Дефендър.

Коментар

• В Момин сбор мисля има налични.
                          А иначе можеш да разгледаш тук: http://www.firstfour.co.uk/p0/defender/227976.htm
                          Това е най-евтиното, което не е селфмейд на пазара: http://www.mm-4x4.com/defender-90110...per-2716-p.asp
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 19-12-10, 10:41.
                          "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

• От Малта. 480 евро.. Незнам колко са в България.
                            Ако е по скъпа мога да ти направя услуга като ти пратя една от тук, не мисля че ще е проблем с карго.
                            Ти прецени, за мен не е проблем ще помагам.
                            Благодаря. Пожелавам и на теб същата в най-скоро време...

Поздрави.
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 18-12-10, 17:48.

Коментар

• От: Land Rover Defender - дискусии за модела от фенове на марката

Е някой може ли да ми каже, какви/за какво са тез неща отгоре на предницата на тоз красавец?
                              ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                              lre-bulgaria.org

Коментар

• От: Land Rover Defender - дискусии за модела от фенове на марката

На пръв поглед ми изглежда военна тая работа.
                                Възможно е да са основи за някакви антени които се монтират отгоре, а в металните кутии - разните съгласуващи устройства.
                                Само предположения.
                                Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                                LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                                Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X